Profile cover photo
Profile photo
Fieber
13 followers -
Fieber | Grote oplossingen voor kleine ondernemingen
Fieber | Grote oplossingen voor kleine ondernemingen

13 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Benieuwd hoe onze klanten Hosted VoIP ervaren? Lees dan verder! http://ow.ly/GZtf309keao

Post has attachment
Public
Fieber in The Fab 30 – The Coolest Dutch Tech Companies
Het houd niet op dit jaar, na de Deloitte Technology Fast50 en Sprout Challenger50 staan we nu ook in The Fab 30 – The Coolest Dutch Tech Companies!

https://www.fieber.nl/the-fab-30-the-coolest-dutch-tech-companies/

Post has attachment
Wat is een 085 nummer?
De afgelopen tijden worden de zogenaamde 085 nummers bij bedrijven steeds populairder. Deze telefoonnummers zijn gereserveerd als landelijke zakelijke nummers, wat ze bij uitstek geschikt maakt voor ondernemingen die niet aan een specifieke locatie gebonden willen zijn. Vooral kleinere ondernemingen en zzp’ers maken graag gebruik van een 085 nummer, in toenemende mate via VoIP. De voordelen van deze constructie bespreken we in onderstaand artikel!

https://www.fieber.nl/085-nummer/
Photo

Post has attachment
Hosted VoIP: een kijkje achter de schermen
Steeds meer ondernemers kennen het begrip Voice over IP, beter bekend als VoIP wat zoveel wil zeggen als spraak over het internet. Toch blijkt er vaak een drempel te zijn voor ondernemers om over te schakelen naar deze manier van telefonie die bol staat van mogelijkheden. Tijd voor een kijkje achter de schermen dus.


Lees het gehele artikel : www.fieber.nl/hosted-voip-kijkje-schermen/
Photo

Post has attachment
Geen glasvezel?
Het zal je misschien verbazen, maar in grote delen van Nederland is glasvezel nog lang niet zo ingeburgerd als je zou denken. Grote delen van het platteland, afgelegen gebieden met enkele huizen of kantoorpanden, maar ook gebieden die nog niet aan de beurt zijn, omdat ze eenvoudigweg later op de planning staan. Het goede nieuws is dat je als ondernemer dus toch voor een snellere verbinding kunt kiezen, zonder dat je hoge kosten voor een speciaal voor jou aangelegde glasvezelkabel betaalt.

Die goeie ouwe koperkabel

Lees het volledige artikel hier: https://www.fieber.nl/geen-glasvezel/

https://www.fieber.nl/wp-content/uploads/2016/09/Geen-glasvezel.jpg

Post has attachment
Fieber opgenomen in de Deloitte Technology Fast50 – de lijst van 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland

Amstelveen, 06-09-2016 – Fieber is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 award 2016. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van het snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland. Donderdag 13 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Amsterdam.

Lees het volledige artikel: https://www.fieber.nl/fieber-is-genomineerd-deloitte-technology-fast50/
Photo

Overstappen van #Kpn naar #Fieber kan nu #kosteloos. Dit geld tot 1 juni. Stap nu over en krijg de eerste drie maanden #gratis bij #Fieber

Post has attachment
Bent u op zoek naar snel, betrouwbaar, beveiligd en goedkoop glasvezel? Fieber bied u de juiste mogelijkheden voor de laagste prijs!
Fieber doet nu ook zaken in IJsselstein. Met glasvezel van Fieber heeft u altijd een stabiele en betrouwbare verbinding. Het uploaden en downloaden staat gelijk. Met glasvezel van Fieber is alles mogelijk. Zo kunt u bellen vanaf 2 cent per minuut. Fieber richt zich alleen op de zakelijke klant. Snel internetten kan al vanaf 34,95,- per maand. U kunt bellen met uw vaste nummer via laptop, tablet, mobiel of computer. http://ow.ly/4mThvN

Post has attachment
Fieber doet nu ook zaken in IJsselstein.
Zakelijk glasvezel, mobiel bellen, pinnen en televisie voor de laagste prijs! Profiteer nu van de voordelige aanbiedingen die Fieber te bieden heeft. Bij een abonnement van 3 jaar zijn de eerste 2 maanden gratis. U ontvangt 100,- retour. Dit geld alleen bij een 1 of 2 jarig abonnement. http://ow.ly/4mThjn
Zakelijk glasvezel geeft u alle mogelijkheden. U beheert over een stabiele en betrouwbare verbinding, even snelle uploads als downloads en dat voor de laagste prijs. Met glasvezel van Fieber heeft u 99,9% uptime.

Post has attachment
Top 10 functies van hosted telefooncentrales

Wat onderscheidt telefoonsystemen op cloudbasis nu echt van traditionele telefoonnetwerken? Dat zijn vooral de functies die hosted telefooncentrales hun gebruikers bieden. Zonder dat je direct meer hoeft te betalen, geven deze centrales je meer flexibiliteit en mobiliteit in je communicatie, met behulp van talloze eenvoudige maar bijzonder nuttige functionaliteiten. In dit artikel geven we een top 10 van de interessantste functies en voordelen die de meeste hosted telefooncentrales vandaag de dag aanbieden.

Lees het volledige bericht hier:
https://www.fieber.nl/top-10-functies-van-hosted-telefooncentrales/

Photo
Wait while more posts are being loaded