Profile cover photo
Profile photo
Hallingdal Feriepark
130 followers -
En femstjerners campingplass i Hallingdal, åpent hele året. Camping, hytter, restaurant, høyt og lavt klatrepark, lekeland og besøksgård.
En femstjerners campingplass i Hallingdal, åpent hele året. Camping, hytter, restaurant, høyt og lavt klatrepark, lekeland og besøksgård.

130 followers
About
Hallingdal Feriepark's posts

Post has attachment
Snart påske! Og hva er bedre enn påske på fjellet og bo i våre design hytter. Naturskjønt ved elva, lyse og stilige hytter med høy komfort og trivselsfaktor. Varmekabler i alle gulv, peis, tv, wifi og åpen kjøkkenløsning. Book påskeferien nå! Aktiviteter hver dag for barna! Klatreparken åpner i påsken! 

Post has attachment
Meld deg på Hallingspretten 8. april 2017 NÅ! Skirennet FOR folket, AV folket! En gedigen skifest som går i fantastisk natur fra Geilo til Ål i Hallingdal - og som avsluttes med tidenes afterski - Etterspretten i Hallingdal Feriepark!

Post has attachment
Kladd:
Fredagen før skirennet Hallingspretten holder Radio Norge og Morgenklubben med Loven & co LIVE radio sending i Hallingdal Feriepark og Bergtatt Bistro. Med lokale innslag av musikalsk og humoristisk art er dette en perfekt oppladning til folkets skirenn Hallingspretten palmelørdag!

Post has attachment
Vinterferien er i full gang! Vi har fortsatt noen last minute hytter. Vinterferie i vinterparadiset Hallingdal! Daglige aktiviteter for barna i vinterferien. Sentralt blant løyper og skisenter kan du fylle vinterferiedagene med langrenn, alpint eller snowboard. Men ikke minst aktiviteter like i parken som skøytebane, lekeland, familiequiz, villmarkscamp, barnekino, koketeater, barneskirenn og mye mer. Lekeland er åpent hver dag i vinterferien. Fortsatt noen ledige hytter i vinterferien! 

Post has attachment
Vinterferien er rett rundt hjørnet! Vi har fortsatt noen ledige hytter i vinterferien, og aktiviteter for barna hver dag i begge vinterferieukene 8 og 9! I tillegg til langrenn og ski, har vi barneskirenn, lekeland, skøytebane, familiequiz, barnekino, villmarkscamp og mye mer moro for barna! sjekk vinterferie programmet vårt her:

Post has attachment
Sommeren 2016 utvidet Høyt og Lavt klatreparken med klatreløypa Elvedansen. 2 nye ziplines på hele 250 og 270 meter som går på kryss over Hallingdalselva! En helt spektakulær luftig opplevelse som ender opp helt ned ved restauranten. I tillegg har vi åpnet en helt ny familieløype med 11 nye hinder, blant annet stort spidernett og klatreplanker.

Post has attachment
Hytte til kr 1,- pr døgn!!! Ja, du leste riktig! Husk å følge oss på Google+ for ikke å gå glipp av sånne extraordinære tilbud! Det er selvfølgelig ett begrenset antall hytter og førstemann til mølla. Sengetøy og sluttvask kommer i tillegg, men man kan være opptil 8 personer i hytta denne helga!
Dette er helga for fredagsjam med Eldar Vågan og vi håper på mer snø så vinterparken vår blir knall! 25-27. November er da det skjer! Book Nå!! 

Post has attachment
Puss bootsa, tørk støv av hatten - det er tid for en real countryfest når countrybandet Crashville er tilbake for tredje år på rad. Hester må parkeres utenfor! Og sånn kommer du inn saloondøra: http://feriepark.no/event/countrykveld-med-crashville/
Photo

Post has attachment
Legg bursdagselskapet til lekeland, så slipper du både forberedelser og ikke minst oppryddinga! Se de ulike bursdagspakkene våre fra kr 165,- pr pers.
http://feriepark.no/index.php?cID=1855

Post has attachment
Det er på tide å bestille julebord. Vi har julebord med live musikk lørdagene 26/11, 3/12 og 10/12. Vårt fantastiske kjøkkenteam legger virkelig sjela si i julematen, og bestillingene er på full fart inn. Julebord med ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, kalkun og mye mer. Er dere en gruppe eller bedrift ta kontakt for ett uforpliktende tilbud på julebord. Vi har mange pakker med spennende aktiviteter og overnatting. Eller om det er en enklere julelunsj.
Photo
Wait while more posts are being loaded