Profile cover photo
Profile photo
Femei in Afaceri Magazine
246 followers
246 followers
About
Posts

Post has attachment

Când vine vorba de eșec, Generației Z nu îi este teamă să îl accepte. De fapt, peste 80% dintre reprezentanții Generației Z consideră că acceptarea eșecului în cadrul unui proiect îi ajută să fie mai inovatori, iar 17% cred că eșecul îi face să accepte mai ușor riscuri noi, conform unui recent studiu EY derulat în rândul a 1400 de persoane din Generația Z, realizat la cea de a 22-a ediție a evenimentului anual EY „International Intern Leadership Conference” (IILC).

#ey #andreeamihnea #generatiaz #femeiinafaceri
http://www.femei-in-afaceri.ro/ro/articol/esecul_incurajeaza_inovarea_considera_generatia_z
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Supranumit drept „The Prophet of Habit-Forming Technology” de către prestigioasa publicație M.I.T. Technology Review, Nir Eyal vine pentru prima dată în România la GPeC SUMMIT – cel mai mare eveniment de E-Commerce și Marketing Online, care se va desfășura la București în zilele de 12-13 noiembrie 2018.

http://www.femei-in-afaceri.ro/ro/evenimente-recomandate/nir-eyal-autorul-bestseller-ului-hooked-how-to-build-habit-forming-products-vine-pentru-prima-data-in-romania-la-gpec
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Brandul Alisia Enco fondat de antreprenoarea Alice Botnarenco, lanseaza o noua colectie de camasi business pentru doamne, o colectie inspirata din frumusetea naturii, plina de viata, eleganta si rafinata.

#femeiinafaceri #fashionbusiness #alisiaenco #camasibusiness

http://www.femei-in-afaceri.ro/ro/articol/eleganta_inspirata_din_natura_in_noua_colectie_de_camasi_flowers_for_her_by_alisia_enco#!

Photo
Add a comment...

Post has attachment

Primul studiu făcut de John Ward în 1987 cu privire la continuitatea în domeniul afacerilor de familie, rămâne unul de referință în domeniu.

http://www.femei-in-afaceri.ro/ro/articol/afacerea_de_familie_continuitatea_activitii_sau_a_spiritului_antreprenorial
Photo
Add a comment...

Post has attachment

La nivel european, România se bucură de a doua cea mai mare rată de reprezentare a segmentului feminin în sectorul digital (25,7% comparativ cu media EU de 16,2%). Țara noastră se află, de asemenea, în top 10 Global Women Entrepreneurs Market Index.

Tema principală curentă a DRIF III – Women Leadership in Industry 4.0 – se prezintă astfel ca o necesitate, în contextul oportunităților naționale la nivel european și transatlantic de pe parcursul întregului an viitor. Promovând și consolidând paritatea de gen în domeniul digital, transformând-o într-un obiectiv național pentru competitivitate, creștere și coeziune socială, România poate deveni un exemplu de bune practici, asumându-și un rol de leadership la nivel european și internațional.

#femeinafaceri #evenimentrecomandat #womenleadership

http://www.femei-in-afaceri.ro/ro/evenimente-recomandate/women-leadership-in-industry-4.0
Add a comment...

Post has attachment

Este clar deja ca inteligenta artificiala va conduce industria marketingului in directii considerate Science Fiction acum cativa ani. Desi guru ca Elon Musk sau Stephen Hawking ne-au atentionat asupra pericolelor la care ne expunem prin adoptarea tot mai masiva a tehnologiei in viata noastra, omenirea a decis, practic, ca e mai indicat (sau comod?) sa se focuseze pe beneficii. Marketing in Direct

#skyisthelimit #inteligentaartificiala #femeiinafaceri

http://www.femei-in-afaceri.ro/ro/articol/sky_is_the_limit_no_limit_cand_vorbim_despre_inteligenta_artificiala_in_marketing
Photo
Add a comment...

Post has attachment

TechFest connected by Vodafone Romania, cel mai complex festival de tehnologie, așteaptă aproximativ 300 de programatori să se înscrie aici la MegaHack- Hackathon, o provocare lansată de către partenerii evenimentului: Vodafone și BCR.
#techfest #evenimentrecomandat #femeiinafaceri

http://www.femei-in-afaceri.ro/ro/articol/aproximativ_300_de_programatori_ateptai_s_se_nscrie_la_hackathonul_din_cadrul_techfest_connected_by_vodafone
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Anul acesta, BusinessMark organizează cea de-a cincea ediție a evenimentului BUSINESS CHALLENGE și oferă tuturor antreprenorilor, managerilor din cadrul IMM-urilor, dar și persoanelor interesate de crearea unui business propriu, oportunitatea de a afla direct de la antreprenori și specialiști locali și internaționali povești de business de succes.

Vă invităm să discutăm, să învățăm și să ne inspirăm din experiențele unor lideri inovatori, ambițioși, profesioniști în data de 27 septembrie 2018 la HOTEL RADISSON BLU.

#evenimentrecomandat #femeiinafaceri #businessmark #businesschallenge

http://www.femei-in-afaceri.ro/ro/evenimente-recomandate/business-challenge-for-entrepreneurs-only
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Aflat la prima editie, evenimentul Smarttech Partners EXPO isi propune sa devina un hub central pentru dezvoltatorii de solutii IoT, dar si pentru companiile ce ofera servicii de automatizare sau optimizare a proceselor cu aplicabilitate in domenii precum Transport, Logistica, Supply Chain, Trade, Retail, eCommerce, Warehouse si Infrastructura, in cadrul caruia acestea isi pot extinde parteneriatele de afaceri, intalnindu-se cu peste 8.500 de specialisti, leaderi importanti ai industriei si cu reprezentanti ai institutiilor guvernamentale.

#smarttech #solutiiIT #FEMEIINAFACERI

http://www.femei-in-afaceri.ro/ro/evenimente-recomandate/vino-la-smarttech-partners-expo
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Un manifest de creativitate dedicat României: brandul ALISIA ENCO lansează în anul Centenarului o colecție unicat de accesorii pentru cămăși cu motive românești, must have.

#alisiaenco #centenar #accesorii #femeiinafaceri

http://www.femei-in-afaceri.ro/ro/articol/un_manifest_de_creativitate_dedicat_romaniei_alisia_enco_lanseaza_in_anul_centenarului_o_colectie_unicat_de_accesorii_pentru_camasi_cu_motive_romanesti
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded