Profile cover photo
Profile photo
Feeder Shop
27 followers -
Magazin Online de pescuit la feeder!
Magazin Online de pescuit la feeder!

27 followers
About
Posts

Post has attachment
Unde am pescuit in Decembrie 2015? La crap, la Greaca Cercani! Ultima emisiune a sezonului 2015 . La multi ani si Sarbatori Fericite!

https://www.youtube.com/watch?v=_BMR5HnDJ_o
Add a comment...

Post has attachment
Ziua a doua a Campionatului Mondial si concluzii pe scurt de la echipa castigatoare. 
https://www.youtube.com/watch?t=15&v=KxkS-UogcmM
Add a comment...

Post has attachment
https://www.youtube.com/watch?v=CzTqNk-q9ms  Ziua 1 a campionatului mondial de pescuit la feeder, ce s-a desfasurat in weekendul trecut.
Add a comment...

Post has attachment
Viermi cu Krill powder sau Carpix?  Porumb cu aroma de capsuna? Nada neagra? Sunt cateva variante in care aditivii praf, lichizi sau colorantii pot schimba o momeala simpla in una personalizata de pescar.O oarecare clasificare si cateva informatii generale gasiti acum si urmarind linkul de mai jos.

http://www.feedershop.ro/despreaditivi
Add a comment...

Post has attachment

Continuam publicarea informatiilor generale despre pescuitul  la feeder, printr-o scurta introducere despre acest frumos stil. 
http://www.feedershop.ro/pescuitlafeeder
Add a comment...

Post has attachment
Feeder Shop vine in intampinarea celor care doresc sa afle mai multe informatii despre pescuitul la feeder, publicand in mod frecvent informatii utile si relevante pentru pescarii de feeder. Astazi, va propunem o scurta explicatie privind carligele folosite frecvent si dimensiunile  acestora in functie de speciile vizate. 
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-12-13
5 Photos - View album
Add a comment...

      Bun venit!

      Daca ai ajuns pe aceasta pagina, insemna ca esti ca si noi , pasionat de pescuitul la feeder. 
      Noi ne  declaram chiar dependenti de acest frumos stil de pescuit, si incercam sa ii sporim popularitatea in Romania prin tot ceea ce facem. Suntem partenerii proiectului dependentdefeeder.ro, realizam emisiuni, incercam sa traducem filme  si articole cu informatii relevante, am creat si incercam sa dezvoltam o comunitate intreaga. 
      Ca sa putem avea cu totii acces la produse de calitate, am fost primii care au adus in Romania mai multe branduri, pe care le regasesti pe siteul magazinului nostru feedershop.ro . Suntem singuri distribuitori pe piata noastra al mai multor produse de la firme de renume in domeniu, si ne propunem sa ne dezvoltam continuu. Avem si propria gama de produse , sub brandul nostru "Utopia Gear". 
      Daca te putem ajuta cu informatii si detalii privind oricare din acestea, sau informatii legate de pescuitul la feeder in general,  nu ezita sa ne contactezi!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded