Profile cover photo
Profile photo
Favne Psykologbistand AS
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hvor og hvordan kommer man i kontakt med psykolog i Oslo? Som privat psykologklinikk i Oslo får vi i Favne Psykologbistand daglige henvendelser fra folk som lurer på hvordan man kan komme i kontakt med psykolog og hva det vil si å gå i samtalebehandling. Her kommer del 2 om dette teamet, skrevet av vår psykologspesialist Vidar Husby. Håper også dette kan være til hjelp for mange der ute som vurderer å oppsøke bistand og hjelp fra psykolog!
http://favne.no/psykolog/psykolog-i-oslo/
Add a comment...

Post has attachment
Som privat psykologklinikk i Oslo får vi i Favne Psykologbistand daglige henvendelser fra folk som lurer på hvordan man kan komme i kontakt med psykolog og hva det vil si å gå i behandling hos psykolog. For å kunne svare mange på en gang har vi skrevet to artikler om dette på våre bloggsider. Her kommer den første! Håper det kan være til hjelp for mange der ute som vurderer å oppsøke bistand og hjelp fra psykolog!

http://favne.no/psykolog/psykolog/
Add a comment...

Post has attachment
Kjære bekjente, venner og kollegaer! I dag er FAVNE PSYKOLOGBISTAND ETT ÅR - HURRA -HURRA-HURRA (her representert med styreleder Zemir Popovac og daglig leder Pål-Erling Anonsen). Vi ønsker i anledningen å takke alle som har bidratt og som bidrar til virksomheten vår, store og små! Favne har virkelig blitt et ordentlig fint sted å være og vi stortrives på jobben vår. Gleder oss til år nr 2 med mange spennende psykologfaglige oppgaver foran oss!
Photo
Add a comment...

Favnebloggen presenterer denne posten om angst, som handler om at angst ikke er det vi tror det er. Og at det vi tror ikke er angst, ofte er det. Posten er den første av flere innlegg med en selvhjelpsvinkling. Sjekk den ut:) Følg favnebloggen! God lesning. 

http://favne.no/psykolog/hjertebank-skal-selv-ha-bank-2/
Add a comment...

Favnegjengen er veldig glade over å kunne annonsere at bloggen vår nå er åpnet! Følg oss:) Det første innlegget er Zemir Popovacs post om hvorfor voldelige menn omsvermes av beundrere. 

http://favne.no/psykolog/kvinner-og-voldelige-menn/
Add a comment...

Post has attachment

Glem gullrekka 2! Hvis påskekrim blir for tørt - her har du to fantastiske foredrag om psykoterapi: Scott Miller i det ene, og Patricia Coughlin i det andre. Her får vi se to vinkler på samme sak: Hvordan virker terapi? Hvordan kan psykologer og andre behandlere fremme bedring mest hjelpsomt og effektivt for mennesker? Hva er problemet med å anbefale en spesifikk behandling for en spesifikk diagnose? Patricia Coughlin om "the case of specific factors". God påske fra Favne:)
Add a comment...

Post has attachment
Glem gullrekka! Hvis påskekrim blir for tørt - her har du to fantastiske foredrag om psykoterapi: Scott Miller i det ene, og Patricia Coughlin i det andre. Her får vi se to vinkler på samme sak: Hvordan virker terapi? Hvordan kan psykologer og andre behandlere fremme bedring mest hjelpsomt og effektivt for mennesker? Hva er problemet med å anbefale en spesifikk behandling for en spesifikk diagnose?
Add a comment...

Post has attachment
Tredje og siste del av Jon Fredericksons angstpresentasjon! Enjoy:)
Add a comment...

Post has attachment
Her er tredje og siste del. God fornøyelse:) Anxiety Assessment Part 3: Anxiety Regulation
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded