Profile cover photo
Profile photo
ummi niena (pengedar shaklee)
362 followers -
Dari Seorang Pengurus Jabatan Menjadi WAHM
Dari Seorang Pengurus Jabatan Menjadi WAHM

362 followers
About
Posts

Post has attachment
Interested to Read romantic novel? Click this link to install apps webnovel.
Qidian International
Qidian International
acts.webnovel.com
Add a comment...

Post has attachment
Setiap pasangan yang dah lama kahwin dan masih belum di kurniakan anak, pasti tertanya-tanya, kenapalah mereka belum di kurniakan anak.

Padahal, rakan-rakan yang kahwin lewat dari mereka pun dah anak.

Pernah tak anda, terfikir dan mencari-cari punca ia berlaku. 

Jom semak checklist ini. Mungkinkah anda tergolong dalam kumpulan ini?
Add a comment...

Post has attachment
Setiap seorang wanita yang bergelar isteri ni, kalau period lewat sehari dua, seminggu dua, mesti dah risau. Lebih-lebih lagi, kalau yang period sebelum ni memang kemas teratur. Cukup masa je, terus period.

Tapi kan, bila lewat je seminggu dua, mesti terus terasa nak beli upt kit. Ye lah kan, manalah tahu, kot-kot melekat. Ada can tahun depan beraya bertiga. Kalau dapat twin, boleh beraya berempat.

Tidak semua mereka yang bila cek guna upt kit ni akan dapat result yang positif, lebih-lebih lagi, kalau yang baru lewat 2-3 hari, 1-2 minggu. 

Tapi, jika di dalam hati anda tetap ada rasa ragu-ragu, jom semak checklist ini, 10 tanda bahawa anda sedang hamil. 
Add a comment...

Post has attachment
Setiap wanita yang bergelar isteri, sangat tertunggu-tunggu tanda kehamilan. Sebab, bila dah bergelar isteri, pasti rasa tidak lengkap, jika tidak bergelar ibu.

Namun, tidak semua kehamilan akan berakhir dengan kelahiran yang selamat. Bagi mengurangkan risiko kehamilan anda berakhir di pertengahan jalan, mempunyai pengetahuan mengenai tanda bahaya kehamilan adalah penting.

Jangan lupa baca untuk mengetahui tanda-tanda bahaya kehamilan, agar kehamilan anda tidak berisiko.
Add a comment...

Post has attachment
Peluang Melancong Ke Bangkok Secara Percuma
Assalamualaikum semua, Alhamdulillah, sekali lagi Shaklee memberikan kejutan yang sangat istimewa dan menggembirakan. Kejutan kali ni best sangat, sebab ia terbuka bukan sahaja untuk ahli lama, bahkan ia juga terbuka untuk ahli yang baru mendaftar sebagai a...
Add a comment...

Post has attachment
Promosi Bulan September 2015
Assalamualaikum semua dan salam sejahtera.. Berita gembira untuk penggemar produk Shaklee, bulan ni ada promosi yang sangat-sangat hebat. Kenapa? Sebab, bulan ni ada dua jenis produk yang menjadi pilihan ramai telah di tawarkan dengan harga Promosi. Best Ka...
Promosi Bulan September 2015
Promosi Bulan September 2015
fatimahtony.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CARA PENGAMBILAN ESP YANG TEPAT SERTA RESEPI YANG SUPER SEDAP ...
Energizing Soy Protein adalah antara produk yang paling laris.. ini adalah disebabkan khasiat nya begitu banyak, malahan, ia begitu sedap diminum... Favourite saya adalah, campurkan ESP dengan air putih je.. Sodapppppppp..hehee... Tapi, saya tetap nak berko...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Tingkatkan Peluang Untuk Mengandung Dengan Pengambilan Nutrisi Kesuburan
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, Rasa tidak lengkap hidup dalam rumah tangga, tanpa riuh rendah bunyi anak-anak.. bila mendengar jerit pekik anak-anak dirumah jiran-jiran, sudah pasti anda juga ingin rumah anda hingar begitu.  Adakah anda termasuk...
Add a comment...

Post has attachment
Sembelit Antara Punca Jerawat Timbul
Sembelit boleh menyebabkan toksin terkumpul di bahagian usus kita. Toksin adalah sangat merbahaya untuk tubuh badan kita. Ia boleh membawa kepada masalah kesihatan serta masalah kulit seperti jerawat dan kulit sensitif. Toksin mengancam kecantikan dan kesih...
Sembelit Antara Punca Jerawat Timbul
Sembelit Antara Punca Jerawat Timbul
fatimahtony.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hilangkan Mabuk Teruk Semasa Hamil Anak Pertama Dengan Peppermint Ginger
Ada masalah mabuk hamil yang terlalu teruk, sehingga semua makanan dan minuman sukar untuk di telan?  Atau, sering kali mabuk, kalau naik kenderaan darat atau kenderaan laut? Dah cuba peppermint gingger plus Shaklee? InshaAllah, ia sangat membantu. :) Jom k...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded