Profile cover photo
Profile photo
Farmacia Naturii
173 followers -
Trăieşte în armonie cu natura!
Trăieşte în armonie cu natura!

173 followers
About
Posts

Post has attachment
Black Friday 2015 – reduceri online de 30% la produsele FARMACIA NATURII
S-a dat UNDA VERDE la produsele Farmacia Naturii, fabricate 100% din agricultura ecologica.
Black Friday 2015 – reduceri online in acest week-end
Alege sanatos si beneficiezi de reduceri de 30% in acest weekend: de vineri orele 00:00 pana duminica orele 24:00.
Add a comment...

Post has attachment
Farmacia Naturii va ureaza din toata inima
sa va bucurati de SAPTAMANA LUMINATA !
“De n-ai fi plâns, n-ai duce-n ochi lumină”, spune şi Radu Gyr, poetul pătimirii.
“Învierea este în mod esenţial participare: Iisus nu înviază singur, ci se coboară în iadul sufletului nostru, vine în cel mai adânc abis al umanităţii înstrăinate, trăieşte total drama noastră, tocmai pentru ca pe noi să ne învieze!
Învierea Lui nu are sens decât daca este şi învierea noastră!
Învierea este sau poate fi un fapt prezent, o realitate actuală în existenţa noastră.
Astfel privind lucrurile, vedem că Învierea este nu numai ceva ce ce are legătură cu noi, ci este de-a dreptul cea mai mare provocare pentru viaţa noastră şi cea mai importantă realitate, pentru că este cheia fericirii noastre veşnice.
Fericirea aceasta veşnică nu începe însă abia după moarte, aşa cum ne-am obişnuit să credem, ci începe de aici, prin învierea noastră din duhul păcatului, adică murind patimilor şi viind statornic în Duhul-Cel-de-Viaţă-Făcător.
Dar până să trăim noi înşine Învierea cu adevărat, nu e nevoie să ne transpunem imaginar in starea aceea înaltă a duhului, dar putem să gustăm de pe acum o altă bucurie duhovnicească accesibilă măsurii noastre, şi anume bucuria nădejdii.
Iar cu această bucurie înarmaţi putem pune oricând început bun nevoinţei noastre spre dobândirea Învierii depline si statornice a sufletelor noastre!,,
Andrei Maxim (cuvantul-ortodox.ro)
HRISTOS A ÎNVIAT!
Add a comment...

Post has attachment
ELECTROSOMATOGRAMA poate fi facuta incepand de ACUM SI IN IASI, BACAU, PASCANI. O metoda revolutionara de preventie a bolilor si ample investigatii neinvazive cu precizie de 90% !
Add a comment...

Post has attachment
Pentru preventie si investigatii neinvazive asupra sanatatii aveti la dispozitie ELECTROSOMATOGRAFUL: "poate afla cu o precizie de 90% despre bolile la care esti predispus". Profita de tehnologie: INFORMATIA POATE FI SALVATOARE!
Add a comment...

Post has attachment
Prof. Luc Montagnier (laureat al premiului Nobel în 2008 pentru descoperirea virusului HIV), surprinde foarte exact una din marile probleme actuale ale medicinei: “Medicul se găseşte azi, de multe ori, în faţa unor boli complexe care au cauze multiple, ce se adaugă una celeilalte, pentru ca, într-o zi, să se declanşeze o catastrofă neprevăzută dinainte, dar nu imposibil de prevăzut. Iată marele pariu al medicinei actuale: să prevină apariţia bolilor cronice şi să ne înarmeze anticipat în acest scop!”. SI MULTE ALTELE. Sa luam in seama opinia unui cercetator! Un articol foarte actual!
Add a comment...

Post has attachment
Va invitam sa achizitionati din cadrul targului Primavara la ROMEXPO cadourile perfecte pentru sarbatorile ce stau sa vina: Dragobetele, 1 si 8 martie.
La sfarsit de februarie, primavara isi instaleaza cartierul general la ROMEXPO si da tonul primele tendinte si noutati pentru primavara – vara din domenii variate, precum moda si frumusete, decoratiuni interioare, produse si accesorii pentru pasionatii de sport sau oferte turistice.
Primavara incepe cu voi la ROMEXPO!
Program de vizitare:
27 februarie - 1 martie (vineri – duminica): 10.00 – 18.00
Bilet intrare adulti si studenti: 5 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita
Add a comment...

Post has attachment
Din 27 februarie si pana pe 1 martie, ROMEXPO devine punctul de atractie al celor pasionati de shopping. Primavara la ROMEXPO – Targ de bunuri de larg consum da tonul cumparaturilor la inceput de sezon, printr-o multitudine de expozanti, produse si servicii diversificate, oferte, reduceri si multa buna-dispozitie!
Va asteptam, domni si doamne, cu OFERTA SPECIALA FARMACIA NATURII pentru sărbătorile primăverii, sa petreceti alaturi de noi clipe de relaxare in cadrul celui mai mare mall din Bucuresti, ce va fi la ROMEXPO. Suntem pozitionati in PAVILIONUL CENTRAL.
Add a comment...

Post has attachment
Aici găseşti locul ideal pentru prospectare, explorare, creştere şi dezvoltare personală. Program 10.00-18.00, intrarea liberă. Vă aşteptăm cu reduceri de 30% la produsele care vă apropie de cei dragi. Oferiţi în dar un plus de SĂNĂTATE!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Veste bună pentru îndrăgostiți de Valentine’s Day !
În România, sărbătoarea tradițională pentru iubiți este Dragobete care este sărbătorită pe 24 februarie. Numele vine de la un personaj din folclorul românesc care se presupune că ar fi fiul Babei Dochia. Etimologic, o parte din numele de Dragobete poate fi găsit și în cuvântul romanesc dragoste.
România a început să sărbătorească și Valentine’s Day, care este cunoscută simplu drept Sfantul Valentin și este sarbatorită ca în restul țărilor occidentale. Nu este sărbătorită pe o scară largă, dar mulți oameni își fac timp pentru a petrece într-un mod romantic cu partenerul de viață sau trimit o felicitare unei iubiri secrete.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded