Profile cover photo
Profile photo
Farma.bg
1,707 followers -
Farma.bg - доставя здраве и красота
Farma.bg - доставя здраве и красота

1,707 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Public
За да се предпазим от слънчево изгаряне винаги трябва да сме защитени с правилната слънцезащитна козметика за нашата кожа. При по-светлите хора, разбира се, се препоръчва и по-висок фактор на защита - поне 30 spf. A при малките деца и при хората с по-чувствителни кожи, пигментни петна, наличие на бенки и лунички, е добре да  насочат към продуктите с най-висок фактор. Много е важно да се отбележи, че е добре слънцезащитната козметика да се нанася около 30 минути преди излагане на слънце и да се нанася през около 2 часа или, както е посочено в указанието за употреба.

http://www.farma.bg/news/101/h1-slanchevo-izgaryane-kak-da-se-predpazim-h1.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Какво представлява имунитетът?

Имунитетът е устойчивостта на организма срещу физичните, химичните и биологичните фактори на околната среда, които постоянно го атакуват. Имунитетът представлява сложна система от защитни реакции на организма, които са се развили и усъвършенствали в хода на еволюцията и чиято цел е да го предпазят от вредните външни влияния.
http://www.farma.bg/Imunitet-imunostimulatori.html
Add a comment...

Post has attachment
Флекс Комплекс Капсули / Flex Complex Capsules х60 броя на Zonapharm е хранителна добавка, която съчетава в себе си доказани въздействия на билкови екстракти повлияващи благоприятно върху ставите и ставния хрущял.
Флекс Комплекс Крем / Flex Complex Cream х50 мл на Zonapharm е специален крем за уморени стави. Прилага се локално върху засегнатото място и успокоява болката и отока при полученото възпаление.
http://www.farma.bg/promo-zonapharm-flex-complex-60capsules-flex-complex-cream-50ml.html
Add a comment...

Post has attachment
СВР Хронолис Крем за Първи Бръчки SPF15 25+ / SVR Chronolys Creme Bonne Mine х40 мл на популярната френска марка SVR e крем за лице, специално разработен за дами над 25-годишна възраст.
СВР Хронолис Крем за Околоочния Контур за Първи Бръчки 25+ / SVR Chronolys Contour Des Yeux х15 мл на известната френска козметична марка SVR е крем за околоочния контур за първи бръчки. 
http://www.farma.bg/svr-promo-chronolys-creme-bonne-mine-40ml-contour-des-yeux-15ml.html
Add a comment...

Post has attachment
Флексодон C + Наколенка / Flexodon C + Knee х30 таблетки на италианския производител Angelini Pharma е хранителна добавка за здрави и подвижни стави. Тя допринася за поддържането на нормалната структура и функция на ставния хрущял и благоприятства нормалния синтез на хрущяла и образуването на колаген.
http://www.farma.bg/angelini-pharma-flexodon-c-knee-30tabs.html
Add a comment...

Post has attachment
Какво представляват пробиотиците и кой от тях да изберем?
Пробиотиците или ,,добрите бактерии'', са бактерии които подобряват жизнеността и трябва да съставляват 98% от чревната флора на здравите хора. Те са необходими за постигане на оптимално здраве на храносмилателния тракт, за нормално функциониране на черния дроб и кръвта и за повишаване на естествените защитни сили на организма.
http://www.farma.bg/probiotici-koi-probiotik-da-izberem.html
Add a comment...

Post has attachment
ПРОБИОТИК 10 / PROBIOTIC 10 се препоръчва за поддържане на  здрав чревен тракт. Също така подпомага правилното храносмилане и допринася за  възстановяването на чревната лигавица. Подсилва имунитета. Изключително силна комбинация от  пробиотици. Под формата на гастропротектив капсули.
http://www.farma.bg/product/2174/probiotik-10-probiotic-10-kapsuli-x-60-br-dzheymisan.html
Add a comment...

Post has attachment
Sebamed Baby oil / Себамед Олио грижа за кожата  е богато на естествени масла, то е идеалното решение за почистване на областта на памперса. Изключително нежно, подпомага естествените защитни функции на кожата, предпазва от възпаление и инфектиране. Здравата кожа има биологична леко кисела повърхност, наречена киселинна мантия. При новородените този защитен киселинен слой липсва.
Sebamed Baby Diaper Rash Cream /  Себамед Бебе Крем против обриви под пелените с богата емолираща формула за предпазване и бързо облекчаване на подсичането. Здравата кожа има биологична леко кисела повърхност, наречена киселинна мантия. При новородените този защитен киселинен слой липсва.
Sebamed Baby Cleansing Gel / Себамед Бебе Измиващ гел е предназначен за нежно и деликатно измиване на бебешката кожа. Продуктът не предизвиква сълзи. 
http://www.farma.bg/sebamed-baby-promo-paket-newborn.html
Add a comment...

Post has attachment
Гликолевел / Glikolevel х90 таблетки от Zonapharm е специална хранителна добавка, която нормализира нивата на кръвната захар, понижава нивата на триглицеридите и лошия холестерол. Гликолевел представлява безопасен и ефикасен начин за справяне с хипергликемията и намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания.
http://www.farma.bg/zonapharm-glikolevel-90tabs.html
Add a comment...

Post has attachment
Провиотик / Proviotic – растителен пробиотик x 24 таблетки за смучене е уникален растителен и иновативен пробиотик, изолиран от българско кокиче. Провиотик подобрява храносмилането, нормализира и спомага за здравето на чревната флора чрез колонизация на милиарди ,,добри бактерии'' в стомашно-чревния тракт, повишава имунната защита на организма.
http://www.farma.bg/genesis-laboratories-proviotic-natural-probiotic-150mg.html
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded