Profile cover photo
Profile photo
Farmàcia Palou
6 followers -
CUIDAR-TE, ÉS LA NOSTRE NATURALESA
CUIDAR-TE, ÉS LA NOSTRE NATURALESA

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ja han arribat a la #farmàcia els nous productes de #OTC  per cuidar els #cabells del teus fills, i protegir-los dels #polls.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
FELIÇ REVETLLA DE SANT JOAN, però aneu amb cura amb els petards, no volem vendre més benes i apòsits del compte.
Tindrem tancat els dies 24, 25 i 26. El dilluns 27 tornem a tenir obert. Gaudiu del pont, nosaltres ho farem!!! :-)
(il.lustració: freepik)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
AMB EL BON TEMPS, PROTEGEIX LA PELL DE TOTA LA FAMILIA, DEL SOL. 
Pots comprar protector solar, o qualsevol altre producte de parafarmàcia a la nostre WEB. I si poses un m'agrada aquí, t'enviarem un codi de descompte del 10% per comprar a la WEB.
http://farmaciapalou.com/
Add a comment...

Post has attachment
Farmàcia Palou us desitja BONES FESTES!!!

Els dies 25, 26 i 27 de desembre, i el 1, 2 i 3 de gener tanquem.
El dia 6 de gener estarem de guàrdia.

(il·lustració: Pascal Campion) #Cardedeu #Nadal #Festes
Photo
Add a comment...

Post has attachment
DIA MUNDIAL DEL DONANT DE SANG 2015:

Cada 14 de juny, des de fa onze anys, se celebra el Dia Mundial del Donant de Sang, una diada que pretén homenatjar totes les persones que col·laboren de forma altruista a favor de la donació de sang. Altres objectius d'aquest esdeveniment són augmentar la consciència sobre la necessitat de disposar de sang i promoure'n la donació voluntària i no remunerada.

Amb el lema "Gràcies per salvar-me la vida", la Jornada d’aquest any es basa en els testimonis de persones que han pogut sobreviure gràcies a les transfusions de sang. Els objectius de la campanya són reconèixer el valor de les donacions i encoratjar els donants habituals perquè continuïn col·laborant-hi, i animar les persones que mai no han donat a fer-ho, especialment els joves. (inf. canal salut) #Cardedeu #Salut #Sang #transfusions #GraciesPerSalvarMeLaVida
Photo
Add a comment...

Post has attachment
L'objectiu del DIA MUNDIAL DE LA TUBERCULOSI, que se celebra avui, és conscienciar la població de l'amenaça que suposa la tuberculosi per a la salut global. Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), aquesta malaltia esdevé la segona causa mundial de mortalitat, després de la sida, causada per un agent infecciós.
La celebració, promoguda per l'Assemblea General de les Nacions Unides, coincideix amb la data en què Robert Koch va anunciar l'any 1882 el descobriment del bacteri Mycobacterium tuberculosis, responsable de la patologia.
Enguany, amb el lema "Diagnosticar-la, tractar-la i curar-la", la commemoració destaca que aquesta malaltia infecciosa continua sent un problema de salut potencialment mortal. Els esforços per millorar el diagnòstic precoç i controlar l'extensió d'aquesta malaltia han de ser una prioritat de salut pública.
(inf: canal salut) ‪#‎Cardedeu ‪#‎health‬ ‪#‎tuberculosi‬ ‪#‎DiaMundial‬
Photo
Add a comment...

Post has attachment
CANSAMENT OCULAR:

El temps de permanència continuada davant de la pantalla d'un ordinador és un factor molt important, que pot produir cansament ocular; però també ho és com administrem aquest temps i les condicions en les quals es realitza l'activitat.

Visió borrosa, llagrimeig lleu, cert grau de fotofòbia, coïssor, enrogiment dels ulls, són algunes de les molèsties més freqüents associades a aquesta causa de fatiga ocular. Així com dolors oculars o mal de cap i, en alguns casos, sensació de nàusees o vertigen.

Tanmateix, no tots els factors determinants de la fatiga ocular estan ocasionats per estar molt de temps davant de l'ordinador, sinó que hi ha altres factors d'índole endògena i exògena.

Entre els factors endògens, es poden citar les possibles alteracions en l'òrgan de la vista, és a dir, la manca o inadequada correcció òptica. En aquest últim cas, si s'utilitzen lents correctores (especialment si són per llegir) és probable que calguin altres graduacions per treballar amb l'ordinador. Per a això es recomana visitar periòdicament l'especialista.

Les causes exògenes del cansament visual són, entre d'altres, les que provenen generalment d'una disposició deficient dels perifèrics associats, especialment del monitor, la postura de l'usuari i l'entorn lluminós ambiental. El monitor ha d'estar col·locat a l'altura de la línia dels ulls o lleugerament per sota, però sempre situat davant de la vista. S'han d'evitar els reflexos a la pantalla, ja que l'enlluernament pot provocar un sobreesforç, i també les postures incorrectes per eludir aquests reflexos. Si s'utilitzen diversos punts d'informació alhora, han d'estar situats en llocs pròxims i d'accés còmode per evitar moviments bruscos i continus del cap o dels ulls.

Finalment, la llum que tingui la sala ha de ser com més uniforme millor. La llum natural és la més aconsellable, però, si no és possible, cal procurar un equilibri entre la llum ambiental i el llum de la pantalla.
(informació: cofb. foto: news.yahoo) ‪#‎Cardedeu‬ ‪#‎Salut‬ ‪#‎Ulls‬ ‪#‎Ordinador‬ ‪#‎Health‬
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Es parla de tractament inespecífic de la tos quan l'objectiu és pal·liar el símptoma. Està indicat quan no es pot utilitzar un tractament específic perquè es desconeix la causa, no existeix un tractament definitiu per a la malaltia o, ho impedeix la condició clínica del pacient.

No obstant això, en moltes ocasions, eliminar o disminuir la freqüència de la tos no sempre estarà recomanat. Cal recordar que la tos és el mecanisme de defensa del nostre organisme per mantenir neta la via aèria. Això adquireix especial importància quan s'està davant d'un pacient amb tos productiva.

Els tractaments simptomàtics per a la tos es poden classificar segons la seva acció sigui central o perifèrica.
- Central: Actuen sobre el centre bulbar de la tos. S'inclouen en aquest grup els antitussígens opioides i alguns antihistamínics.
- Perifèrica: Actuen sobre els receptors de la tos, mitjançant un efecte anestèsic o analgèsic sobre les terminacions nervioses que indueixen el reflex tusígeno. Pertanyen al grup els expectorants i mucolítics.

VISITA'NS I T'ACONSELLAREM!!!

(més informació www.clubdelafarmacia.com, fotos: envisioning the american dream) #Cardedeu #Salut #Tos #Cough
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A partir d'aquest dilluns també obrirem als migdies!!!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded