Profile cover photo
Profile photo
Farhan BoombastiC
57 followers -
You can beat another genius if you are genius enough to do so
You can beat another genius if you are genius enough to do so

57 followers
About
Farhan's posts

Post has attachment
Lirik Lagu Satu - Najwa Latif [Lagu Melayu Baru 2015]
Najwa - Satu  [Verse 1] Dulu kita tiada beza Hanya seperti manusia biasa Yang ditakdir jatuh cinta Jatuh cinta pandang pertama Tak kusedar entah mengapa Kita semakin jauh berbeza Kau tinggalku begitu saja Dan hilang dari depan mata [Chorus] Berikan aku satu...

Post has attachment
Lirik Lagu Faizal Tahir - Sayang [Lagu Melayu Baru 2015]
Faizal Tahir - Sayang [Verse 1]
Tiada yang lebih terindah
Selain kita
Kau dan aku bersama
Biarku sentuh dan rasa
Kasih yang mesra
Hanya kita yang tahu
Tenang memandang wajah yang lena
Tuhan selalu dengan mu [Chorus] Sayang
Tidur saja sayang
Lupakan saja yan...

Post has attachment
hi =)
Photo

Post has attachment
Tips Persediaan Untuk Belajar Berenang
Assalamualaikum semua pembaca blog ni, sudah lama tak update pasal tips-tips yang berkaitan dengan sukan renang. By the way, selamat tahun baru 2015! hmmm dah dekat nak habis bulan satu baru nak wish.. =) Ok, entri ini akan menjelaskan tentang persediaan ya...

Post has attachment
Lagu Single Pertama Ais Kacang Band - Warkah Buat Kekasih
Assalamualaikum & selamat sejahtera kepada semua pengunjung blog, aku nak share sikit pasal lagu original band aku yang nyanyikan, lagu ni digubah oleh Saudari Hazwani Hussin yang berjudul "Warkah Buat Kekasih". Lagu ini relax relax je, kalau sudi dengar-de...

Post has attachment
Putra Canselor Carnival: Youth On The Move!
Putra Canselor Carnival (4 th  PCC):  Youth On The Move!  adalah satu PROGRAM inisiatif sendiri para pelajar Kolej Canselor yang akan dijalankan buat kali keempat dengan kerjasama Pihak Pengurusan Kolej Canselor dan Bahagian Hal Ehwal Pelajar, UPM yang meny...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
 class #10

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded