Profile cover photo
Profile photo
FarahSanusi
168 followers -
Dentist | Blogger | Wife | Mother | www.farahsanusi.com
Dentist | Blogger | Wife | Mother | www.farahsanusi.com

168 followers
About
FarahSanusi's posts

Post has attachment
Buffet Ramadhan Hotel Seaview Langkawi
Buffet Ramadhan Hotel Seaview Langkawi || Sebelum ni farah ada kongsi pengalaman berbuka puasa di Hotel Bella Vista Langkawi . Kali ni nak kongsi pula pengalaman kami berbuka di Hotel Seaview Langkawi. Tahun yang lepas, kami buat majlis berbuka puasa klinik...

Post has attachment
Medina boleh sebut!
Dah 2 hari tak update blog. Bajet-bajet busy kerja hehe. Draf nak post saja berlambak. Tapi sampai sudah tak post lagi. Minggu ni dah minggu akhir Ramadhan. Staf pun dah ramai yang cuti. Nak kerja dah takde mood  dah haha. Ni pun farah gigihkan juga. Tapi h...

Post has attachment
Akhirnya Tumpas Dengan Godaan
Sebelum mula bulan ramadhan, farah pasang niat, pasang azam tak mau pi. Memang kuatkan hati nak istiqamah. Tahun sebelum ini memang tak pernah tak pi.  Tapi. Semalam kalah jugak. Pi jugak bazaar ramadhan hehe. Sebab apa pi?  Semalam klinik kesihatan ada kac...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded