Profile cover photo
Profile photo
Famm Co. d.o.o.
11 followers -
Pnevmatike za osebna vozila. Traktorske gume. Avtoplašči za tovorna vozila. Pnevmatike za gradbeno mehanizacijo. Uvoz in distribucija opreme za vulkanizerstvo
Pnevmatike za osebna vozila. Traktorske gume. Avtoplašči za tovorna vozila. Pnevmatike za gradbeno mehanizacijo. Uvoz in distribucija opreme za vulkanizerstvo

11 followers
About
Communities and Collections
Posts

Obveščamo vas, da je Aeolus podpisal pogodbe o polni integraciji z TP Industrial Holding, CNRC in HG Investment Management Limited. Pogodba obsega polno integracijo industrijskih aktivnosti in proizvodnih kapacitet. V novi organizaciji bodo združene industrijske (tovorne, OTR in AG) znamke Pirelli, Aeolus in Guilin Beili.

Integracija bo predvidoma zaključena letos, ko jo bodo odobrile pristojne vladne institucije, s prenosom vseh deležev v Prometeon group (bivši Pirelli Industrial).

S tem bo podjetje Aeolus Tyre Co., Ltd (SHA:600469), ki kotira na borzi v Shanghaiu postalo vodilno podjetje v skupini, ki bo obvladovala več blagovnih znamk. Z odobritvijo delničarjev se bo celotna skupina preimenovala v " Prometeon Tire Group Co., Ltd.".

Aeolus bo s tem sporazumom naredil nov korak pri konsolidaciji globalnih aktivnosti in postal eden ključnih igralcev na tovornem in industrijskem segmentu v svetovnem merilu, ki bo imel:


Skupno zmogljivost okrog 18 milijonov tovornih in industrijskih pnevmatik letno
18.500 zaposlenih v svetovnem merilu
Globalno prisotnost v vseh državah sveta
Široko izbiro izdelkov za vse segmente tržišča

V tej integraciji je Aeolus dosegel izjemen razvoj znamke, tehnologij in izdelkov, ter upravljanja procesov. Aeolus je že v letu 2016 podpisal licenčni sporazum s Pirelli-jem za prenos tehnologij v industrijskem segmentu. V Aeolusovih tovarnah se že nahajajo močni mednarodni razvojni timi, ki nenehno izboljšujejo kakovost izdelkov in ugled znamke Aeolus.

Ekspertne skupine delujejo na področju izboljšav logistike, IT sistemov in ostalih procesov, ki bodo izboljšali zmogljivosti podjetja.

Aeolus ohranja zavezanost k nadaljnji rasti na globalnem tržišču z izboljšanimi produkti in dobavo in se pri tem opira na svoje zveste partnerje.
Uvoznik in zastopnik podjetja Aeolus v Sloveniji in na Hrvaškem je podjetje Famm Co. iz Logatca, ki s svojimi izkušnjami in ekipo promovira in razvija blagovno znamko Aeolus in Double Happiness.

Post has attachment
Iščemo nove sodelavce za delo v prodaji ...

Post has attachment

Post has attachment
+Janez Debevec  CEO, celebrates 20 years anniversary in +Famm Co. d.o.o. .
Photo

Post has attachment
Nogometni klub Chelsea z novimi dresi Yokohama. Igralci bodo prvič oblekli nove drese na tekmi Chelsea - NY Bulls 22.7.2015. Vsem navijačem bodo novi dresi in majice na voljo od 22.7. Yokohama in Chelsea sta podpisala pet letno pogodbo o sodelovanju
Photo
Photo
2015-07-16
2 Photos - View album

Post has attachment
385/65R22.5 ATR33. Nova pnevmatika za tovorne prikolice. Aeolus je razvil popolnoma novo konstrukcijo. Zagotovljen najnižji strošek na prevoženi kilometer.
Photo
Photo
7/13/15
2 Photos - View album

Post has attachment
Grey car is equipped with Aeolus AH03 tyre, brown with competitor tyre from Europe. Testing critical braking from 80km/h to 0. 
Photo

Post has attachment
We tested Aeolus tyres. It was impressive. I hope someone remembers technical details on the left :))
Photo

Post has attachment
Aeolus new player among top world producers. Buying share in Pirelli is just first step. More will follow.

Post has attachment
Our colleague Igor has successfully pass all necessary trainings and exam. He is now certified claim adjuster. Congrats Igor!
Photo
Wait while more posts are being loaded