Profile cover photo
Profile photo
Falla Na Jordana
209 followers -
MOLT MÉS QUE UNA FALLA
MOLT MÉS QUE UNA FALLA

209 followers
About
Falla's posts

Post has attachment
En clau de comèdia hem preparat una publicació que esperem us agrade. Una troupe d.il.lustradors, fotògrafs i col.laboradors no han dubtat a pujar-se al carro de la farsa de Na Jordana per a participar en una posada en escena conjunta que s'estructura en les parts pròpies d'una representació d'aquelles dels temps del Corral de l'Olivera. Gràcies a tots per fer-la possible. #Llibret17 #Commedia

El 9 de març a les 9 serà l'estrena. Des de hui però podeu assistir a la première a través de les xarxes socials i la web www.najordana.es. AMUNT EL TELÓ!! Martin Forés, autor de la portada d'enguany i responsable de la imatge gràfica de totes les activitats mampreses per Na Jordana este 2017, és el nostre preuat teloner. 
Photo

Post has attachment
Ja pots llegir en valencià i en castellà com van ser les proclamacions de les nostres falleres majors 2017. #NaJordanaEnganxa

Post has attachment
Fes-li una ullada a les fotos que Antonio Cortés ha penjat al facebook de la nostra presentació: https://www.facebook.com/najordana/notifications/
Photo

Post has attachment
El 19 de febrer tenim el plaer d'exaltar la màxima representant dels xiquets i xiqetes de Na Jordana per al 2017, MARIA ALBELLA SALA. Serà a les 13.30 hores al Teatre Talia. 
Photo

Post has attachment
Reserveu la data: 19 de febrer!!
TORNA #NaJordanaTeatre

Photo

Post has attachment
Les propostes betlemístiques de Na Jordana reben el 1r premi d'innovació de la Junta de Districte de Ciutat Vella!!!
Què haurà a Na Jordana que tot el món està parlant del seu #BetlemAlCasal?? Vine a visitar-lo este cap de setmana i ho sabràs.
#BetlemNaJordana

Informació completa d'horaris: www.najordana.es
Photo

Post has attachment
Fa unes hores hem donat el tret d'eixida a l'exposició de betlems que hem preparat per a les festes de Nadal i a on trobaràs vora 200 naiximents retallables de la colecció de Jaime P.Balado, el betlem de paper, fet a mà amb la col.labopració de l'Associació Valenciana de Papiroflexia, i dues propostes belenistiques disenyades expressament per Toni Ortifus i Carles Corredera.

Vine a Na Jordana a gaudir d'esta exposició, que va des del més pur estil clàssic al més innovador, perquè som conscients que per a perpetuar les tradicions cal innovar i ara que les falles són patrimoni Inmaterial de la humanitat, més encara. #BetlemNaJordana #BetlemAlCasal
Photo

Post has attachment
En dies de cors oberts t’obrim de bat a bat les portes del nostre cau i et convidem a compartir amb nosaltres un Nadal de paper.
#BetlemNaJordana #BetlemAlCasal
Photo

Post has attachment
Pensaves que enguany no anàvem a muntar el Betlem? Doncs t’enganyaves! #betlemnajordana
#BetlemAlCasal

El diumenge 11 de desembre, a les 13.00h, GRAN INAUGURACIÓ a la nostra seu social de l’exposició “Un Nadal de paper”. Més de 200 naixements...
Més detalls els próxims dies.
No pots faltar. T’esperem!!!
#NaJordanaMola
Photo

Post has attachment
“Hay cosas que necesitan tiempo. Tiempo para pensarlas, tiempo para hacerlas y tiempo para disfrutarlas. Y esta filosofía, esta forma de ser, compartimos Na Jordana y Cervezas Alhambra.
Por este motivo, desde Na Jordana hemos llegado a un acuerdo de colaboración con Cervezas Alhambra por el que la marca será nuestro principal patrocinador.

A partir de ahora, Na Jordana lucirá el logotipo de Cervezas Alhambra. Nos sentimos muy satisfechos por haber alcanzado un acuerdo de patrocinio, de tanta relevancia. Esperamos colaborar mutuamente muchos años en todas nuestras iniciativas culturales”.
#CervezasAlhambra
www.najordana.es

------------------------------------------------------------------
“Hi han coses que necessiten temps. Temps per a pensar-les, temps per a fer-les i temps per a gaudir-les. I esta filosofia, esta forma de ser, compartim na jordana i cervezas alhambra.
Per dit motiu, des de na jordana hem arribat a un acord de col.laboració amb cervezas alhambra pel qual, la marca serà el nostre principal patrocinador. A partir d’ara, na jordana lluirà el logotip de cervezas alhambra.

Ens sentim molt satisfets per haver aconseguit un acord de patrocini, de tanta rellevància. Esperem col.laborar mutuament molts anys en totes les nostres iniciatives culturals”.
Wait while more posts are being loaded