Profile

Cover photo
Falla Baix La Mar Dénia
Lived in Dénia
124 followers|382,529 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
PRESENTACIÓ PERGAMÍ FALLA BAIX LA MAR. Perquè les coses canvien, nosaltres aquest any, presentem en la tardor el nostre pergamí i ho farem diumenge vinent 1
1
 
Aquesta setmana hem viscut un dels actes més emotius del exercici faller, en especial per a la nostra #xicallamarinera, ja que el diumenge passat va ser la Pre
1
 
Presentació Infantil de la Falla Baix la Mar. #fallablm2015  
#AlejandraiVicent   #fallesdénia2015  
#xicallamarinera  
 ·  Translate
1
 
Recordeu, el proper diumenge 28 de setembre tindrà lloc la presentació infantil de la Falla Baix la Mar. L'acte de recepció de convidats serà a les 12,00 hores al Centre Social i la presentació serà a les 12,30 hores. Recolzem tots a la #XicallaMarinera en un acte tan important per a Baix la Mar. Desitgem a #AlejandraiVicent i la comissió Infantil un dia esplèndit, perquè ells el faran únic. Tot siga per Baix la Mar.
www.fallabaixlamar.org
#FallesDénia2015  
 ·  Translate
1
 
Aquesta es la setmana gran de la nostra #XicallaMarinera. El diumenge 28 de setembre serà la Presentació i Exaltació de la nostra F. M. Infantil Alejandra Pastor, que estarà acompanyada per el seu President Infantil Vicent Blanquer.
www.fallabaixlamar.org
#FallaBLM2015
#FallesDénia2015
 ·  Translate
1
 
Amb motiu de la propera Presentació i Exaltació de les Falleres Majors de Dénia 2015, la Falla Baix la Mar vol desitjar a Candela Pastor i Carla Petrie tota la felicitat per tal de gaudir d´un dels actes més importants i emotius de l´exercici faller. Aixi mateix, la comissió de Baix la Mar vol manifestar la seua alegria i satisfacció per contar amb la seua fallera, Carla Cabrera entre les components de la Cort d'honor de la Fallera Major Infantil de Dénia, a la que igualment desitgem molta felicitat i que gaudis-ca d'aquesta nova experiència fallera.
#FallaBLM #FallesDenia2015
www.fallabaixlamar.org
 ·  Translate
1
In their circles
137 people
Have them in circles
124 people
Pim Pam Fiesta's profile photo
Denia Navegar's profile photo
Jorge M. Guarro Monllor's profile photo
Falla Trafalgar's profile photo
Vicen Perello Ramón's profile photo
Less Mayen's profile photo
juan serra's profile photo
jaime femenia andres's profile photo
Lola GUNTIÑAS's profile photo
 
Setmana cultural i presentació del Pergamí 2015

Com es costum a Baix la Mar, el dia 9 d’octubre fou un dia molt important per a tots els nostres comissionats. Al voltant de les 12.00 hores donava començament el tradicional Concurs de Dibuix Infantil. Els més menuts portaren els seus colorets, les seues ceres, les aquarel•les...tot el necessari per donar la seua visió particular de la nostra festivitat, plasmada en divertits i exclusius dibuixos. Tots ells van rebre un obsequi per la seua participació i l’enhorabona del nostres màxims càrrecs infantils, Alejandra i Vicent que feren el corresponent repartiment.
A les 14.00 hores els menuts començaren a degustar uns saborosos macarrons i els més majors una espectacular fideuà cuinada pel nostre amic Joan Sepulcre, dinar que no va deixar indiferent a ningú i que estigué acompanyada d’altres entrants i les tradicionals postres casolanes. En acabar, Alejandra, Vicent, Laura i Juan feren entrega a Sepulcre d’un obsequi en agraïment per la seua inestimable col•laboració.
No hi ha manera de passar un millor dia del 9 d’octubre, així que si aquest any vos ho vau perdre, vos emplacem pel que ve. Baix la Mar sempre amb la cultura i les tradicions.
I aquesta setmana tampoc parem. Perquè les coses canvien, nosaltres aquest any, presentem en la tardor el nostre pergamí i ho farem el diumenge 19 d’octubre en el casal de Baix la Mar, acompanyat d’un dinar especial, FIDEUA D’ÀNEC. Vine al casal diumenge i coneix, de primera mà el nostre pergamí, dina amb nosaltres i fes costat a Baix la Mar una vegada més. Coneixem als cuiners: Salva i Ivan Llorens, coneixem la nostra gastronomia……però descobreix el nostre pergamí. Veniu el proper diumenge a pes 13.00 hores i desvelarem el secret. No faltes, tots i totes fem Baix la Mar.
#FallaBaixLaMar   #PergamiBLM2015   #FallesDénia2015  
 ·  Translate
1
 
Ja ha donat començament la nostra setmana cultural per excel·lència, aquella en la que la Falla Baix la Mar, junt amb tots els valencians i valencianes celeb
1
 
El pròxim dissabte 4 d'octubre la Falla Baix la Mar participa en la Fira d'Associacions que organitza l'Ajuntament de Dénia. Estarem en la carpa reservada a Baix la Mar des de les 10 h del matí i durant tot el dia. Vine a la Fira, vine a Baix la Mar.
#fallablm2015   #FallesDénia2015  
#FiraAssociacionsBLM  
 ·  Translate
1
 
Una de les setmanes més importants de l’exercici faller és, pels seus màxims càrrecs, la setmana en la que té lloc la Presentació i Exaltació de la Fallera Major. 
Aquesta setmana és el torn els nostres menuts, ja que Alejandra Pastor Gavilà, serà presentada, proclamada i exaltada com a Fallera Major Infantil de Baix la Mar 2015 el proper diumenge dia 28 de setembre. Alejandra estarà  acompanyada en tot moment pel nostre President Infantil, Vicent Blanquer Ramos i la resta de la xicalla marinera.
El passat dissabte, les portes de les cases dels nostres màxims càrrecs infantils s’obrien de bat a bat per mostrar a la resta de la comissió els trages que lluiran Alejandra i Vicent el dia de la seua Presentació. En acabar la visita les seues famílies van oferir un vi d’honor a tots els assistents en el nostre casal, on se’ls va fer entrega de les insígnies d’or de la Falla Baix la Mar, així com dels regals de tots els membres de la comissió infantil.
 Ara ja només queda esperar al gran dia. Tenim el guió preparat, el decorat ultimant-se, les flors demanades, la música de camí, les traques guardades, i la il•lusió de molts xiquets esperant que siga diumenge, en especial de Alejandra i de Vicent. Tan sols desitjar-los que gaudisquen del seu dia com sols ells saben fer-ho. De segur que la seua estima per les Falles es vorà reflexida el proper diumenge en els seus rostres, les seues mirades i els seus somriures. Disfruteu!!
www.fallabaixlamar.org
#XicallaMarinera   #FallesDénia2015   #FallaBLM2015  
 ·  Translate
1
 
Un any més el nostres menuts amb pogut gaudir d’un extraordinari dia amb sabor faller i esportiu.
El passat dissabte, des de bon matí, la xicalla marinera es reunia al Poliesportiu Municipal per tal de participar en el torneig de Futbet Mixte organitzat per la Falla Saladar. 
Un dia molt calorós on no va faltar l’esport, la convivència, un bon menjar i molt ambient faller. Hem de dir que a pesar de no haver guanyat el títol, els nostres menuts van lluitar durant tot el dia com els que més, demostrant ser uns magnífics esportistes i encara millors fallers. La Falla Baix la Mar vol donar-los a tots l’enhorabona per ser com són, així com també volem donar les gràcies a tots aquells que han col•laborat per a que els nostres menuts passaren un gran dia.
#XicallaMarinera #FallaBLM #FallesDénia2015 
www.fallabaixlamar.org
 ·  Translate
1
People
In their circles
137 people
Have them in circles
124 people
Pim Pam Fiesta's profile photo
Denia Navegar's profile photo
Jorge M. Guarro Monllor's profile photo
Falla Trafalgar's profile photo
Vicen Perello Ramón's profile photo
Less Mayen's profile photo
juan serra's profile photo
jaime femenia andres's profile photo
Lola GUNTIÑAS's profile photo
Work
Occupation
Fallas y Fiestas
Basic Information
Gender
Decline to State
Other names
Falla Districte Maritim, Falla Districte Marítim Baix la Mar
Story
Tagline
Tot siga per Baix la Mar
Introduction
Des de 1947 al Districte Marítim de Baix la mar.
www.fallabaixlamar.org
Bragging rights
Valencia y Castellano
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Dénia