Profile cover photo
Profile photo
FOOX Groothandelsorganisatie
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Alle activiteiten van FOOX Groothandel Te Riele te Almelo zijn per 1 oktober 2017 overgenomen zijn door FOOX Groothandelsorganisatie.

Familie Te Riele is van mening dat deze transactie tussen hen en FOOX Groothandelsorganisatie de enige juiste keuze is voor wat betreft een gewaarborgde continuïteit van haar afnemers, temeer daar er per direct een veel breder pakket van producten beschikbaar is voor deze afnemers.

De transactie sluit naadloos aan bij de visie van FOOX Groothandelsorganisatie, namelijk: Een groothandel die op basis van logistieke fijnmazigheid, in combinatie met een magazijn, een verbindende, klantgerichte partner wil zijn. Dit doet FOOX door met respect, passie en plezier onze klanten en leveranciers te ontzorgen.

De geschiedenis van FOOX Groothandel Te Riele gaat terug naar 19 januari 1946. Toen begon familie Te Riele een handelsonderneming in een schuurtje in Almelo en werden de eerste orders op de fiets bij klanten bezorgd. Na enkele verhuizingen, veroorzaakt door groei van het bedrijf, opereerde FOOX Groothandel Te Riele vanaf 1981 vanuit de Ambachtstraat in Almelo.

Vanaf maandag 30 oktober 2017 worden de klanten van FOOX Groothandel Te Riele beleverd vanuit de FOOX vestigingen te Hoogeveen, Venlo en Waddinxveen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Interesse in een nieuwe Cafitesse 50, Cafitesse Excellence of Promesso koffiemachine? Of weet u nog niet welke Douwe Egberts koffiemachine het meest geschikt is voor uw situatie?

Tijdens de Back to Work weken kan uw voordeel op een professionele koffiemachine van Jacobs Douwe Egberts Professional oplopen tot wel 40% korting! Bij FOOX vindt u niet alleen een koffieautomaat, maar ook een koffiebeleving. U heeft keuze uit koffiemachines in veel soorten en maten. Wilt u leasen, huren of kopen? Of neem de koffiemachine gewoon vrijblijvend op proef. We denken graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur een email naar info@foox.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Op 10 november 2017 vindt de Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior plaats. FOOX is hoofdsponsor van de Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior 2017: een sportieve vrijdagmiddagborrel voor iedereen. Voor jong én oud en getrainde én beginnende lopers. De run staat in het teken van Excelsior4All. Dit jaar is er naast de Kids Run en de 5 km Run ook een 10 km Run! Schrijf je dus nu in voor één van de afstanden! Maak daarna eenvoudig je eigen donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je het goede doel Excelsior4All.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
FOOX is één van de grootste kerstpakketten aanbieders van Nederland. FOOX is een toonaangevend bedrijf in kerstpakketten & wijnen. Met ruime ervaring in de Food én Non-Food branche kunnen wij ieder jaar opnieuw de beste invulling aan de mooiste kerstpakketten geven. Bij ons bent u dus verzekerd van een mooi kerstpakket en een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Zélf een kerstpakket samenstellen en bestellen? Kom langs in onze showroom en stel eenvoudig een origineel en persoonlijk kerstpakket samen. Of maak online een keuze uit onze uitgebreide standaard collectie: https://www.foox.nl/kerstpakketten
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Interesse in een koffieautomaat maar nog geen keuze kunnen maken? Een proefplaatsing van een koffieautomaat is wellicht een verstandige keuze. Of wilt u gewoon meer weten over onze service? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Onze koffiespecialisten geven graag advies over de beste afstelling van uw koffiemachine. Informeer ook eens naar ons serviceassortiment bestaande uit servies, melk, suiker en koekjes.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Horecagroothandel Willie Robben BV te ’s-Hertogenbosch is ondergebracht bij FOOX Groothandelsorganisatie te Veenendaal. FOOX | Willie Robben B.V. is hiermee de 7e FOOX vestiging in Nederland.

De positie van zowel FOOX | Willie Robben als van FOOX Groothandelsorganisatie wordt oa. op het gebied van assortiment, marketing en logistiek aanzienlijk versterkt.

Het onderbrengen van de activiteiten van FOOX | Willie Robben BV binnen FOOX Groothandelsorganisatie sluit naadloos aan bij de visie van FOOX, namelijk: Wij zijn een groothandel die op basis van logistieke fijnmazigheid, in combinatie met een magazijn, een verbindende en vooral klantgerichte partner wil zijn. Dit doen wij door met respect, passie en plezier onze klanten te ontzorgen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kerstpakketten op maat en inhoudsartikelen zelf kiezen? Naast de uitgebreide collectie traditionele kerstpakketten biedt FOOX ook kerstpakketten op maat aan. U kunt zélf pakketten samenstellen op basis van eigen wensen en behoeften.

U bepaalt zelf hoe groot het kerstpakket wordt en wat er allemaal in zit. Kortom, een luxe eindejaarsgeschenk of wijn relatiegeschenk op maat. Wilt u gebruik te maken van deze optie dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en bespreken de mogelijkheden.

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze uitgebreide collectie, dan raden wij u aan om uw kerstpakketten bestelling zo snel mogelijk aan ons door te geven. Op deze manier bent u verzekerd van een tijdige levering van uw eindejaarsgeschenken. https://www.foox.nl/assortiment/food-non-food/kerstpakketten
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De Dolle Dwaze Webshop Weken zijn een jaarlijks terugkerend online verkoopspektakel van FOOX Groothandelsorganisatie. De artikelen die speciaal voor deze weken zijn ingekocht, worden tegen Dolle Dwaze prijzen verkocht. De Dolle Dwaze Webshop Weken vinden in 2016 plaats van week 41 t/m week 46.

Het assortiment van deze 5 Dolle Dwaze Webshop Weken is tijdens de actieperiode uitsluitend beschikbaar in de webwinkel van FOOX Groothandelsorganisatie. In de folder van FOOX Groothandelsorganisatie is het aanbod van de Dolle Dwaze Webshop Weken te bekijken en te bestellen in de webwinkel. De Dolle Dwaze Webshop Weken behoren inmiddels tot de grootste verkoopacties van FOOX Groothandelsorganisatie. De Dolle Dwaze Webshop Weken zijn ontstaan in 2012, tijdens de lancering van de nieuwe huisstijl van FOOX Groothandelsorganisatie.

Het productaanbod tijdens de Dolle Dwaze Webshop Weken sluit het aanbod volledig aan op de behoefte van onze relaties. Ongelofelijk scherpe acties, dwaze aanbiedingen en doldwaze prijzen kenmerken de Dolle Dwaze Webshop Weken bij FOOX Groothandelsorganisatie. Ook via de social media-kanalen van FOOX Groothandelsorganisatie wordt ruime aandacht geschonken aan de Dolle Dwaze Webshop Weken.

De online activiteiten van De Dolle Dwaze Webshop Weken zijn uitsluitend beschikbaar voor onze vaste webwinkelrelaties. Heeft u nog geen inloggegevens voor de webwinkel van FOOX Groothandelorganisatie? Neem snel contact op met één van onze vestigingen en meldt u aan om te starten met online bestellen!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
FOOX, een van de gróótste kerstpakketten aanbieders van Nederland. FOOX is een toonaangevend bedrijf in kerstpakketten & wijnen. Met onze ruime ervaring in de Food én Non-Food branche kunnen wij ieder jaar opnieuw de beste invulling aan de mooiste kerstpakketten geven. Bij ons bent u dus verzekerd van een mooi kerstpakket en een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Kerstpakketten zelf samenstellen! Wilt u een afspraak maken voor het zélf samenstellen van uw kerstpakketten in onze showroom, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice of ons vrijblijvend een email sturen. Vraag altijd een offerte aan, deze zijn vrijblijvend. Dat houdt in dat u nergens aan ‘vastzit’ maar wel alles duidelijk op papier heeft staan.

U kunt onze traditionele kerstpakketten bestellen zolang de voorraad strekt. Om alle kerstpakketten in de door u gewenste samenstelling tijdig af te kunnen leveren, is het noodzakelijk dat wij uw kerstpakketten-bestelling tijdig ontvangen. U bent verzekerd van dé beste groothandel in kerstpakketten van Nederland. Onze kerstpakketten & wijnpakketten worden ieder jaar gepresenteerd in diverse prijsklassen en feestelijk en smaakvol samengesteld. Het is mogelijk naar eigen keuze en budget een pakket samen te stellen. Ook het bijvoegen van wenskaarten, agenda's of bedrijfsgadgets behoort tot de mogelijkheden: https://www.foox.nl/kerstpakketten
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded