Profile cover photo
Profile photo
Fly Orient
15 followers -
Organizator putovanja i događaja.
Organizator putovanja i događaja.

15 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Kada se radi o planiranju putovanja, svako od nas želi da svoje vreme na tom putovanju provede što lepše i ugodnije. Međutim, neretko se događa da sitnice i nelagodnosti pokvare raspoloženje. Kako bi vaš odmor, ili poslovno putovanje, prošli u najboljem redu, i kako ništa ne bi moglo da utiče na vaše uživanje, upoznaćemo vas bliže sa uslugama koje pružaju agenti za putovanja.

#putovanje #sigurnost #travel

Post has attachment
Rezervišite sami najpovoljnije avio karte i uštedite novac. ✈️

http://www.putovanje.flyorient.rs/
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Šta možemo učiniti za vas? Pa, puno toga.
Organizacija putovanja? Naravno. Kakvo god možete da zamislite, ali i ono koje ne možete.
Vidi više na http://www.flyorient.rs/putovanja/
#putovanje
Photo

Post has shared content
Da bi se svet voleo u potpunosti, mora se iskusiti.
Sunrise in Holy Spring Water Temple (Tirta Empul) near the town of Tampaksiring, Bali, Indonesia.
Photo

Post has attachment
Kao jedan od iskusnijih korporativnih turoperatera u Srbiji, Fly Orient je tokom godina došao do impresivne cifre pouzdanih partnera širom sveta. Tačnije rečeno, na svim kontinentima, i u gotovo svim zemljama ove naše divne planete. Što nam omogućava, pored svih ostalih povoljnosti koje imamo, i da obezbedimo ulaznice našim klijentima za bilo koji događaj, bilo muzički, sportski i i bilo koji drugi, po najpovoljnijim uslovima.

Post has attachment
Doslovan prevod engleske reči “team building” bio bi „stvaranje tima“, a najkraće rečeno objašnjava se kao skup edukativno-rekreativnih ili zabavno-rekreativnih aktivnosti kojima je cilj stvaranje tima ili osnaživanje i poboljšanje medjuljudskih odnosa u postojećem kako bi se dosegli zajednički ciljevi.
#teambuilding #Srbija #kompanija

Post has attachment
Da li ćete i Vi biti jedan od srećnika koji će sedeti na tribinama UEFA Euro 2016 i učestvovati u pravljenju fudbalske istorije samo zavisi od Vas.
#fudbal #euro2016 #uefa

Post has attachment
Troškovi putovanja su često drugi na spisku kontrolisanih troškova u korporativnim knjigama, u najboljem slučaju. Samostalno rezervisanje leta i hotela je uvek rizik, kao i gubitak vremena za Vas i Vaše zaposlene. Ali ostavljanjem organizacije putovanja Fly Orient-u možete odmah ublažiti utrošak i vremena i novca. Naše pozicije u turizmu Vam obezbedjuju najbolje uslove, dok Vam naše detaljno izveštavanje omogućava brzu analizu i daje mogućnost brze modifikacije putnih troškova, ako je to potrebno.
#putovanje #corporate #business

Post has attachment
Želeli biste da obradujete voljenu osobu i ponovo uzburkate plamen ljubavi? Poklonite joj ono što sigurno neće moci da odbije – putovanje. Pogledajte našu listu od 10 romatičnih destinacija.
Wait while more posts are being loaded