Profile cover photo
Profile photo
FATMAMA BVBA COMMUNICATIE
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Enkele eenvoudige tips over inhoud plaatsen op je blog/website.

Gebruik geen overdaad aan keywords (het keyword is het woord of de term warop je wil gevonden worden). Ik adviseer om je keyword/sleutelwoord ongeveer 2 x te vermelden op een totaal van 400 woorden.

Schrijf voor je klant, niet voor jezelf. 👍

Gebruik gerelateerde woorden die jouw dienst of service omschrijven. Een voorbeeld, heb je een wasserij en je sleutelwoord is 'droogkuis', gebruik dan ook woorden of termen zoals 'kostuum' / 'kleedje laten wassen', 'gordijnen laten reinigen' enz.

Benoem je beelden met het sleutelwoord. Niet 123.jpeg of DCS76765.jpeg, maar wel, zoals hierboven vermeld, droogkuis.jpeg!

Deel ervaringen van jouw klanten met de buitenwereld. (in vakjargon noemen ze dit content marketing)

Eigenlijk is dit ook van toepassing op social media marketing, maar daarover later meer.

Succes! (nog even dit, in vakjargon noemen ze dit content marketing)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wat is belangrijk als je social media inzet? Antwoord is zeer EENVOUDIG!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dit moet ik delen.

Een trouwe en jarenlange klant waarvoor we het social media beheer verzorgen contacteerde Fatmama telefonisch. Tot onze grote verbazing, steeds een uitermate aangename samenwerking, was de klant erg ontvreden.

Reden? Het stillaan wegvallen van behoorlijke resulaten in Google, vooral met de belangrijkste sleutelwoorden.

Daar waar een pagina 1 positie een vast gegeven was bleken inderdaad de resultaten in Google (lokaal) niet meer te geven wat sinds ongeveer twee jaar het geval was, prominent met zijn belangrijkste zoektermen aanwezig op pagina 1.

Nu was het doorklikken naar pagina 3 in de Google zoekmachine een feit.

Uiteraard hebben we erg snel werk gemaakt dit te onderzoeken, speuren naar de reden. Klassiek doet een bedrijf als het onze eerst een technische 'check up'. Die bracht niets verontrustend in het licht. Wat kan de reden zijn? Veranderende algoritmes in 's werelds belangrijkste zoekmotor (Google)?

Ook hier hebben we getracht te onderzoeken wat gekend is voor ons, de webbouwer. Niets verontrustend stellen we vast.

Toch hebben we de oorzaak gevonden, en die is eigenlijk voor de hand liggend. De concurrenten van onze klant hebben namelijk een offensief gelanceerd op hun website. De intensiteit van blog updates, aanpassen van artikels, teksten in een andere vorm gieten en een betere benaming van hun beelden bracht met zich mee dat ze onze klant wegdrukten in de zoekresultaten.

Is dit nu slecht nieuws? 😢
Nee!! 🙂

We hebben de strategie aangepast en anticiperen op de evolutie van hun collega - concurrenten. Overtuigd zijn we de resulaten terug opwaarts te stuwen. Samen met de klant. Het is een vast gegeven dat het 'niet onderhouden' van je website een negatieve invloed heeft.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Het gebruik van sterke beelden is een geweldige ondersteuning voor uw product of dienst. Enkele voorbeelden. Uiteraard is dit maar een fractie van wat mogelijk is. Nog niet gesproken over onze Photoshop skills! http://ow.ly/i/D2n6b http://ow.ly/i/D2n7W http://ow.ly/i/D2nbM http://ow.ly/i/D2ngo
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Het beheren van uw social media vanuit één platform werkt veel efficiënter. Doet u dit al? Nee? Start er vandaag nog mee!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
EMROL.COM by FATMAMA #webdesign  
Add a comment...

Post has attachment
Let's make your video! #fatmama#branding#video
Add a comment...

Post has attachment
OPZOEK NAAR OUT OF THE BOX #WEBDESIGN?
WWW.FATMAMA.BE
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhoto
23-05-16
3 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded