Profile cover photo
Profile photo
Ezna Ahmad Khalili
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Jalan makan jalan makan
Pagi-pagi lagi pada 26 Januari 2019 dah kena keluar rumah sebelum 7.15 sebab Dania kena naik bas nak pergi seminar PT3 kat Pusat Asasi Sains Universiti Malaya. Ni dalam bas yang sangat selesa. Dania duduk dengan kawan baik dia Zalilah. Bagus juga seminar ni...
Add a comment...

Post has attachment
Jalan makan jalan makan
Pagi-pagi lagi dah kena keluar rumah sebelum 7.15 sebab Dania kena naik bas nak pergi seminar kat PT3 kat Pusat Asasi Sains Universiti Malaya. Ni dalam bas yang sangat selesa. Dania duduk dengan kawan baik dia Zalilah. Bagus juga seminar ni. Ibu ayah hantar...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ke mana kita ni...Sunway Lagoon jom....
Negara kita Malaysia ni kan sangat sinonim dengan cuaca panas sepanjang tahun dan juga persekitaran yang lembap. Jadi mesti kita nak mencari tempat mandian ataupun makanan yang sejuk bagi menyegarkan kembali tubuh kita kan? Jadi jika anda semua wondering an...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Road Run peringkat sekolah tahun 2019
Saya dan suami dah bagi nama untuk jadi sukarelawan untuk road run kat cikgu Dania. Jadi pada pagi yang indah masa tu gelap lagi saya, suami dan Dania ke sekolah sebelum jam 7.20 pagi pada 12 Januari baru2 ini.  Saya kena standby kat check point 5. Inilah c...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Jangan panik....stay calm
Ni kes yang berlaku pada Ahad baru ni. Masa tu kami sekeluarga baru lepas solat kat masjid subang jaya. Nak pergi ke Sunway Pyramid. Cadang nak ke Harvey Norman Sunway Pyramid tu la. Jalan kemain jam nak buat pusingan U kat depan tu. Kalau zoom boleh nampak...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded