Profile cover photo
Profile photo
Eyqa Hasnan
About
Posts

Post has attachment
Pelbagai kajian pengguna yang dijalankan menunjukkan bahawa ramai ibu bapa masih tidak menyedari tentang khasiat susu. Selain kandungan kalsium dan protein yang baik untuk tulang dan tumbesaran, ramai ibu bapa tidak sedar tentang zat lain yang terkandung dalam susu serta faedahnya kepada kanak-kanak.

Post has attachment
Fernleaf UHT Terbaik Dari Ladang #100Mmmmm
Assalamualaikum Fernleaf UHT Terbaik Dari Ladang #100Mmmmm | Pelbagai kajian pengguna yang dijalankan menunjukkan bahawa ramai ibu bapa masih tidak menyedari tentang khasiat susu. Selain kandungan kalsium dan protein yang baik untuk tulang dan tumbesaran, r...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Kekal Putih Dengan Minuman Campuran Botani
Assalamualaikum Kekal Putih Dengan Minuman Campuran Botani | Sejak aku bekerja di kawasan tepi pantai dan berpanas terik sewaktu berjalan untuk pergi lunch, memang kulit aku cepat gelap. Sunburn! Stress bila tengok cermin tu tak dapat digambarkan. Berbelang...

Post has attachment
Sekarang semua orang berlumba-lumba nak cantik. Bukan perempuan je malah lelaki sekarang pun ada lelaki cantik. Kita nie sebagai wanita yang original, takkan nak kalah kan? Jadi kita haruslah kena jaga luar dan dalam. Tapi macam mana nie? Lelaki cantik lagi flawless berbanding kita!

Post has attachment
Cantik Dengan Gaya Ringkas Hanya Dengan Hawa Skincare
Assalamualaikum Cantik Dengan Gaya Ringkas Hanya Dengan Hawa Skincare | Sekarang semua orang berlumba-lumba nak cantik. Bukan perempuan je malah lelaki sekarang pun ada lelaki cantik. Kita nie sebagai wanita yang original, takkan nak kalah kan? Jadi kita ha...

Post has attachment
Menggapai Awan Ke London Bersama Airbus A380
Assalamualaikum Menggapai Awan Ke London Bersama Airbus A380 | Bila dah bekerja nie, perasaan ingin melancong ke keluar negara tu meluap-luap. Apatah lagi bila dah pegang duit sendiri. Kena menabung lagi nie. Tapi sejak dulu aku ingin jejak kaki ke London. ...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded