Profile cover photo
Profile photo
Expand Online
260 followers
260 followers
About
Expand Online's posts

Post has attachment
Expand Online sluit samenwerking met data platform Tealium

+Tealium , marktleider op het gebied van data en tag management, kiest digital marketing agency Expand Online (part of +Dept ) als strategisch partner voor de Nederlandse markt.

Post has shared content
Kom jij het team van +Expand Online Amsterdam  (part of +Dept ) versterken?
+Expand Online bouwt nieuw team in Amsterdam

Kom jij ons team in Amsterdam versterken? Lees alle details over de vacatures via onderstaande link. We zoek onder andere mensen voor de volgende functies:

- Medior SEA Consultant
- Senior SEA Consultant
- Medior SEO Consultant
- Senior SEO Consultant
- Medior Analytics Consultant
- Senior Analytics Consultant
- Medior Display/RTB Consultant
- Senior Display/RTB Consultant

Je kunt je sollicitatie achterlaten via onze website.

Post has attachment
If everything is under control, we're not going fast enough! Big news: Expand Online is part of +Dept - an international network of leading digital agencies. Lees alle ins & outs via http://bit.ly/2240XGd ‪#‎trots‬ ‪#‎expandonline‬

Post has attachment
Expand Online lanceert Dept en breidt uit naar drie landen

Vandaag lanceren digital agency Expand Online en haar zuster agencies een nieuw, overkoepelend merk: Dept. Dept is de basis van waaruit het netwerk haar groeiambities handen en voeten geeft. Met als eerste internationale stap de aansluiting van digital agency Building Blocks met vestigingen in de UK, USA en Spanje.

http://www.deptagency.com/

Post has attachment
Expand Online zoekt nieuwe collega’s

Online marketingbureau Expand Online, vijfmaal FD Gazelle en één van de snelstgroeiende Google partners in Nederland, is op zoek naar nieuwe collega’s. De voornaamste reden van deze groei is de uitbreiding van de nieuwe vestiging in Amsterdam.

Bekijk het actuele aanbod via onderstaande link:
https://www.expandonline.nl/online-marketing-vacatures/

Post has attachment
TamTam en Expand Online creëren nieuwe website Hans Anders

+Hans Anders sprak begin dit jaar haar omnichannel ambitie uit. Centraal onderdeel van deze ambitie is het vorige week gelanceerde online platform, waarvan concept en creatie in handen lag van digital agency +TamTam . De online marketing strategie is verzorgd door Expand Online.

Hans Anders is marktleider op de Nederlandse optiekmarkt en heeft circa 400 vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Zweden. Binnen de nieuwe website is ruimte gemaakt voor inspiratie, een uitgebreid assortiment en meer aandacht voor hooroplossingen. De strategie en redesign van de website lag in handen van digital agency TamTam, zusterbedrijf Expand Online draagt zorg voor de online marketing. De bouw van het platform is gerealiseerd door webontwikkelaar Netivity.

Post has attachment

Post has attachment
We zoeken tien nieuwe collega's! Online marketingbureau Expand Online, vijfmaal FD Gazelle en één van de snelstgroeiende Google partners in Nederland, is op zoek naar maar liefst tien nieuwe collega’s. De voornaamste reden van deze groei is de uitbreiding van de nieuwe vestiging in Amsterdam. Meer weten? Link op bijgevoegde link.

Post has attachment
Wat doen Accelerated Mobile Pages in Google?

Google gaat voor de beste gebruikerservaring en kondigde de komst van snellere mobiele pagina’s (Accelerated Mobile Pages, afgekort AMP) aan in oktober 2015. Deze week is het zo ver, de Accelerated Mobile Pages zijn live.

Lees alles over AMP in het artikel van Jason van Alphen op +Twinkle 

Post has attachment
Klipfolio en Expand Online sluiten partnership

Expand Online is partner van +Klipfolio geworden. Hiermee wordt Klipfolio de voorkeursleverancier van Expand Online als het gaat om data visualisatie en dashboarding.
Wait while more posts are being loaded