Profile

Cover photo
Verified local business
Expand Online
Internet Marketing Service
Today 7:30AM–6PM
262 followers|358,236 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Expand Online

Shared publicly  - 
 
Expand Online sluit samenwerking met data platform Tealium

+Tealium , marktleider op het gebied van data en tag management, kiest digital marketing agency Expand Online (part of +Dept ) als strategisch partner voor de Nederlandse markt.
 ·  Translate
2
Add a comment...

Expand Online

Shared publicly  - 
 
If everything is under control, we're not going fast enough! Big news: Expand Online is part of +Dept - an international network of leading digital agencies. Lees alle ins & outs via http://bit.ly/2240XGd ‪#‎trots‬ ‪#‎expandonline‬
2
Add a comment...

Expand Online

Shared publicly  - 
 
Expand Online zoekt nieuwe collega’s

Online marketingbureau Expand Online, vijfmaal FD Gazelle en één van de snelstgroeiende Google partners in Nederland, is op zoek naar nieuwe collega’s. De voornaamste reden van deze groei is de uitbreiding van de nieuwe vestiging in Amsterdam.

Bekijk het actuele aanbod via onderstaande link:
https://www.expandonline.nl/online-marketing-vacatures/
 ·  Translate
2
Add a comment...

Expand Online

Shared publicly  - 
 
Mega trots en blij met onze nieuwe zusjes! #fantasticfour #afriendofmine #seconddegree #expandonline #tamtam
 ·  Translate
Per 1 april sluiten a friend of mine en Second Degree zich aan bij digital agency TamTam. Samen bouwen ze verder aan een internationaal netwerk van digitale bureaus dat klanten van A tot Z kan bedienen op het gebied van digital. Afgelopen jaar werd a friend of mine in de Emerce 100 uitgeroepen tot nummer …
1
Add a comment...

Expand Online

Shared publicly  - 
 
Wat doen Accelerated Mobile Pages in Google?

Google gaat voor de beste gebruikerservaring en kondigde de komst van snellere mobiele pagina’s (Accelerated Mobile Pages, afgekort AMP) aan in oktober 2015. Deze week is het zo ver, de Accelerated Mobile Pages zijn live.

Lees alles over AMP in het artikel van Jason van Alphen op +Twinkle 
 ·  Translate
Google gaat voor de beste gebruikerservaring en kondigde de komst van snellere mobiele pagina’s (Accelerated Mobile Pages, afgekort AMP) aan in oktober 2015. Deze week is het zo ver, de Accelerated Mobile Pages zijn live.
1
Add a comment...

Expand Online

Shared publicly  - 
 
Thank you all for an awesome 2015!

Het was een geweldig jaar, we blikken maar al te graag terug op de highlights. Op naar een net zo awesome en misschien wel beter 2016: happy new year! ‪#‎expandonline‬ ‪#‎tamtamhome‬
 ·  Translate
1
Add a comment...

Expand Online

Shared publicly  - 
 
Kom jij het team van +Expand Online Amsterdam  (part of +Dept ) versterken?
 ·  Translate
 
+Expand Online bouwt nieuw team in Amsterdam

Kom jij ons team in Amsterdam versterken? Lees alle details over de vacatures via onderstaande link. We zoek onder andere mensen voor de volgende functies:

- Medior SEA Consultant
- Senior SEA Consultant
- Medior SEO Consultant
- Senior SEO Consultant
- Medior Analytics Consultant
- Senior Analytics Consultant
- Medior Display/RTB Consultant
- Senior Display/RTB Consultant

Je kunt je sollicitatie achterlaten via onze website.
 ·  Translate
Online marketingbureau Expand Online, vijfmaal FD Gazelle en één van de snelstgroeiende Google Partners in Nederland, is op zoek naar nieuwe collega's!
View original post
1
Add a comment...

Expand Online

Shared publicly  - 
 
Expand Online lanceert Dept en breidt uit naar drie landen

Vandaag lanceren digital agency Expand Online en haar zuster agencies een nieuw, overkoepelend merk: Dept. Dept is de basis van waaruit het netwerk haar groeiambities handen en voeten geeft. Met als eerste internationale stap de aansluiting van digital agency Building Blocks met vestigingen in de UK, USA en Spanje.

http://www.deptagency.com/
 ·  Translate
1
1
Add a comment...

Expand Online

Shared publicly  - 
 
TamTam en Expand Online creëren nieuwe website Hans Anders

+Hans Anders sprak begin dit jaar haar omnichannel ambitie uit. Centraal onderdeel van deze ambitie is het vorige week gelanceerde online platform, waarvan concept en creatie in handen lag van digital agency +TamTam . De online marketing strategie is verzorgd door Expand Online.

Hans Anders is marktleider op de Nederlandse optiekmarkt en heeft circa 400 vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Zweden. Binnen de nieuwe website is ruimte gemaakt voor inspiratie, een uitgebreid assortiment en meer aandacht voor hooroplossingen. De strategie en redesign van de website lag in handen van digital agency TamTam, zusterbedrijf Expand Online draagt zorg voor de online marketing. De bouw van het platform is gerealiseerd door webontwikkelaar Netivity.
 ·  Translate
Binnen de nieuwe website is ruimte gemaakt voor inspiratie, een uitgebreid assortiment en meer aandacht voor hooroplossingen.
2
Add a comment...

Expand Online

Shared publicly  - 
 
We zoeken tien nieuwe collega's! Online marketingbureau Expand Online, vijfmaal FD Gazelle en één van de snelstgroeiende Google partners in Nederland, is op zoek naar maar liefst tien nieuwe collega’s. De voornaamste reden van deze groei is de uitbreiding van de nieuwe vestiging in Amsterdam. Meer weten? Link op bijgevoegde link.
 ·  Translate
Online marketingbureau Expand Online, vijfmaal FD Gazelle en één van de snelstgroeiende Google partners in Nederland, is op zoek naar maar liefst tien nieuwe collega’s. De voornaamste reden van deze groei is de uitbreiding van de nieuwe vestiging in Amsterdam. De uitbreiding past in de strategie van Expand Online om zich dicht bij opdrachtgevers en …
1
Add a comment...

Expand Online

Shared publicly  - 
 
Klipfolio en Expand Online sluiten partnership

Expand Online is partner van +Klipfolio geworden. Hiermee wordt Klipfolio de voorkeursleverancier van Expand Online als het gaat om data visualisatie en dashboarding.
 ·  Translate
Expand Online is partner van Klipfolio geworden. Hiermee wordt Klipfolio de voorkeursleverancier van Expand Online als het gaat om data visualisatie en dashboarding.
1
Add a comment...

Expand Online

Shared publicly  - 
 
An inspiring session

We had an inspiring strategy session with the global steering committee at Arcadis with our big sister +TamTam today. Very cool stuff indeed.
Arcadis is the leading global design & consultancy firm for natural and built assets. Applying our deep market sector insights and collective design,...
3
1
Add a comment...
Contact Information
Map of the business location
Delftseplein 27 3013 AA Rotterdam Netherlands
Delftseplein 27NLRotterdam3013 AA
+31 88 040 0822expandonline.nl
Internet Marketing Service, E-commerce Service
Internet Marketing Service
E-commerce Service
Marketing Agency
Marketing Consultant
Today 7:30AM–6PM
Tuesday 7:30AM–6PMWednesday 7:30AM–6PMThursday 7:30AM–6PMFriday 7:30AM–6PMSaturday ClosedSunday ClosedMonday 7:30AM–6PM
Google+ URL

Street View

Panorama
Write a review
Review Summary
4.9
15 reviews
5 star
14 reviews
4 star
1 review
3 star
No reviews
2 star
No reviews
1 star
No reviews
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Scrapbook photo 6
Upload public photo
Your Activity
All reviews
Marieke van Helvoirt's profile photo
Marieke van Helvoirt
6 months ago
Expand is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op online marketinggebied, maar ook van de ontwikkelingen binnen de organisatie met wie ze samenwerken: ze zijn echt geïnteresseerd. De lijntjes zijn kort en ze denken mee en dat maakt het samenwerken erg prettig. Daarnaast prettig dat ze door middel van workshops jou als klant echt proberen iets bij te brengen.
Wessel van Eeden's profile photo
Wessel van Eeden
a year ago
Als marketing director van Naga Foundation en de Justdiggit campagne met Desmond Tutu en Floortje Dessing ben ik zeer dankbaar ooit aan Expand te zijn voorgesteld door Stroom(viainternet.nl) Expand heeft ons geholpen met de realisatie en aanvraag van Google Grants, waardoor we nu voor 10 k USD kunnen adverteren voor onze vergroeningsprojecten. Daarnaast begeleidt en adviseert Expand ons (geheel gratis!) op SEO / SEA gebied en het optimaliseren van onze online campagnes. Onze CTR en vindbaarheid zijn hierdoor enorm toegnomen. Nog belangrijker wellicht is het team en de sfeer bij Expand, echt uniek wat een jong maar gekwalificeerd team daar zit. Ik dank Willem, Jochem en Marc dan ook namens iedereen bij Naga voor hun inzet en kan Expand aan iedereen die zijn online marketing naar een hoger / het hoogste niveau wil tillen aanraden...#wediggit
• • •
Petra Scholten's profile photo
Petra Scholten
11 months ago
In het verleden bij Pietersen US Cars & Bikes altijd bijzonder goed samengewerkt met de mensen van Expand Online. Kunnen de SEO materie duidelijk en helder op je overbrengen. Net als het inzicht geven in de effectiviteit en het rendement van de campagnes en websiteprestaties. Hieruit heb ik veel geleerd en kan ik mijn voordeel weer mee doen bij mijn eigen onderneming VibesPS. Zijn er bij mij vragen of kom ik ergens niet uit, dan is het fijn dat ik ze nog steeds kan contacten. Topclub met een prima service!
• • •
Marco Tieleman's profile photo
Marco Tieleman
a year ago
De deskundigheid van Expand Online is in de voorbereidingen van mijn website van waarde gebleken! Gericht zoekwoordenonderzoek waarbij ik goed bevraagd ben en ook kritische vragen terug kreeg. Ik waardeer de snelheid en de heldere manier van communiceren. We vervolgen onze samenwerking met verdere aanscherping van SEO en linkbuilden!
Vacanceselect B.V.'s profile photo
Vacanceselect B.V.
7 months ago
Wij werken inmiddels ruim een jaar met Expand Online, ze hebben ruime ervaring en veel kennis op SEA gebied. Onze campagnes zijn zeer divers en internationaal uitgerold. Expand Online heeft dit goed weten te managen en dat resulteert in goede resultaten. Elke maand komt Expand Online bij ons op kantoor werken en dit vinden wij ook erg fijn werken!
Anneke Buitenhuis's profile photo
Anneke Buitenhuis
4 months ago
Zeer prettig samenwerken met alle professionele collega's van Expand Online. Goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Maar ook zeer betrokken en denken mee in oplossingen zowel technisch als organisatorisch.
Jeroen Lambooij's profile photo
Jeroen Lambooij
5 months ago
Wij hebben een geweldige ervaring met Expand Online! Voor ons is Expand Online een serieuze partner/collega geworden die actief met ons meedenkt en geweldige ideeën aandraagt. Ga zo door!
Meubeltaxi Vervoer's profile photo
Meubeltaxi Vervoer
a year ago
De Meubeltaxi werkt al jaren samen met Expand Online. Eerst voor het draaien van de Adwords Campagne en inmiddels ook voor SEO en CO. Wij zijn tussentijds nog weleens overgestapt naar een andere partij, maar dit bleek een grote vergissing. Bij Expand weten ze wat ze doen. Het is misschien een forse investering, maar voor ons rendeert het.