Profile

Cover photo
ExopoliticsDenmark
19 followers|12,884 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

People
Have them in circles
19 people
Enchanted LifePathTv's profile photo
Liv i universet's profile photo
Frederik Uldall's profile photo
Bobby Kundelov's profile photo
Robs UFO Info's profile photo
Thomas Kortholm (ETIKontakt DK)'s profile photo
Shawn Milby's profile photo
Daniel Ravn's profile photo
Kimhyunjoong Mylove's profile photo
Contact Information
Contact info
Email
Story
Tagline
UFO aliens ET rumvæsner UFOer politik alien disclosure Folketinget
Introduction
UFO-politik
Vidneudsagn fra forhenværende ansatte i regeringsinstitutioner og forsvarsindustrien, samt afklassificerede dokumenter, peger på, at MEGET avanceret og ukendt teknologi er tilstede i vores luftrum.

UFO-teknologien kan være fremstillet af mennesker eller af en ikke-jordisk intelligens – eller af begge - eller det kan være mere kompliceret. Men det er rimeligt at antage, at den ikke er baseret på fossilt brændsel!

Da verden står overfor massive miljømæssige, humanitære og økonomiske problemer er det nødvendigt at øge den videnskabelige og politiske opmærksomhed omkring den lille procentdel af UFO-observationerne som ikke lader sig forklare.


Ingen danske politikere adresserer emnet om UFO'er offentligt. Ingen danske journalister stiller dem indgående spørgsmål. Fx: Hvem ejer den ekstremt potente teknologi? Burde UFO-teknologien ikke benyttes til at skabe vækst i samfundet? Den danske befolkning er stort set uinformeret om en af de største og vigtigste sager i menneskehedens historie. Oplyste borgere er en af grundpillerne i et demokrati.