Profile cover photo
Profile photo
Euro-Unit Croatia
27 followers -
Euro-Unit
Euro-Unit

27 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
WEEKEND DEAL! od 18. do 21. svibnja 2018.

Želite kupiti zanimljiv i praktičan poklon? Evo prilike da budete originalni. +Hohner mini usna harmonika sa USB stick od 8 GB, a ujedno je i privjesak koji možete svirati.

--> http://bit.ly/HOHNERminiUSB

#hohner #weekenddeal #harmonica #miniharmonica #usbstick #giftidea #offer #playoriginal #enjoymusic #miniharp #harp #eurounit #webshop #musicstore #musicshop
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Veliki izbor +ortegaguitars gitara, ukulelea i ostale opreme, od sada dostupno u Euro-Unit centru u Čakovcu, Ulica braće Graner 8. Pogledajte mali raj za gitariste.

--> http://bit.ly/OrtegaGuitars

#ortega #ortegaguitars #guitars #gitare #ukulele #eurounit #cakovec #guitarshop #musicstore #musicshop #webshop #croatia

PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
5/17/18
7 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Prošlog vikenda smo bili u Slavonskom Brodu gdje su od 11. do 13. svibnja 2018. održani 15. Mega Bikers Susreti. Glazbenici su odradili odličnu svirku, a bajkeri su se pobrinuli za dobru atmosferu.

#eurounit #yamaha #megabikerssusreti #rock #bajkeri #bikers #heavyrock #gathering #concert #slavonskibrod #motori #croatia #hrvatska
Add a comment...

Post has attachment
Trebate ideju za poklon?

+Hohner mini usna harmonika je savršeni privjesak za ključeve, ali i originalna ideja za poklon. No, to nije sve. Ovu usnu harmoniku možete i svirati. Totalno otkačeno, zar ne?

Samo odaberite boju --> http://bit.ly/HOHNER-mini

#HOHNER #enjoymusic #playtheoriginal #eurounit #harmonica #usnaharmonika #poklon #supercijena #ponuda #harp # music #webshop #musicstore #musicshop #croatia #hrvatska #croatiafulloflife
Photo
Add a comment...

Post has attachment
WEEKEND DEAL! od 10. do 14. svibnja 2018.

+Yamaha Music Europe je s digitalnom radnom stanicom Genos podigla ljestvicu u kategoriji digitalnih radnih stanica i arranger klavijatura. Riječ je o vrhunskom instrumentu koji ne prestaje oduševljavati glazbenike. U ovoj jedinstvenoj Genos "Weekend Deal" ponudi, dobit ćete pokolon, Genos majicu i Yamaha USB stick.

🎹🛒 http://bit.ly/buyGenos

#genos #yamaha #yamahagenos #weekenddeal #offer #digitalworkstation #workstation #yamahapiano #keyboards #piano #radnastanica #klavijatura #ponuda #superponuda #supercijena #eurounit #pianostore #musicstore #musicshop #wesbhop
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Izuzetna nam je čast pozvati vas na prezentaciju i workshop revolucionarne digitalne radne stanice Genos. Prezentacija će se održati u četvrtak 17.05.2018. s početkom u 17:00 sati u Euro-Unit centru Rijeka, Strossayerova 3, a vodit će ju Yamahin endorser za klavijature, Marjan Hvala.

#yamaha #genos #rijeka # croatia #eurounit #musicstore #workshop #musicshop
Add a comment...

Post has attachment
+Fender je obogatio svoju ponudu akustičnih gitara, atraktivnim novim modelima California, a to su Newporter, Redondo i Malibu. Cijela serija gitara je dizajnirana u Californiji. Saznajte više u nastavku.

#fender #fenderguitar #guitar #gitara #fendergitara #eurounit #guitarshop #webshop #musicstore
Add a comment...

Post has attachment
U Osijeku su danas službeno otvoreni "Dani QSC-a". Posjetite poslovnicu Euro-Unit Osijek na adresi Trg Slobode 7 i uvjerite se u vrhunsku kvalitetu +QSC sistema.

#QSC #osijek #eurounit #professionalaudio #musichop #musicstore #wesbhop Croatia #hrvatska
PhotoPhotoPhoto
5/7/18
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
WEEKEND DEAL! od 4. do 7. svibnja 2018.

Dragi bubnjari, zaštitite svoje činele s +Paiste Cymbals torbom za činele Pro Cymbal Bag Trolley 22". Torba ima kotačiće što će vam olakšati transport, a možete ju nositi i kao ruksak.

http://bit.ly/PaisteProCymBag22

#pasite #paistecymbals #cymbalbag #cymbals #bah #accessory #torba #činele #bubnjar #drummer #drums #eurounit #musicstore #musicshop #webshop #croatia #hrvatska
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded