Profile cover photo
Profile photo
Esther Kool
195 followers -
www.golivegotravel.nl
www.golivegotravel.nl

195 followers
About
Esther's interests
View all
Esther's posts

Post has attachment
De laatste dagen van het jaar breken aan en dan gaan we traditiegetrouw terugblikken op wat 2016 ons allemaal bracht. In mijn geval: een hoop mooie reizen! Zo bezocht ik Berlijn en Tallinn in de bittere winterse kou en bracht de zomer door in zinderend heet Oezbekistan. Ja, het was een divers 2016.

http://www.golivegotravel.nl/personal/terugblik-op-2016-in-reizen/

Post has attachment
Boedapest is een verdeelde stad. De Donau rivier splijt de stad letterlijk door twee met aan de ene kant Boeda en aan de andere kant Pest. Twee stadsdelen die als dag en nacht van elkaar verschillen. Ik neem je mee op wandeling van Boeda naar Pest en leid je langs vijf hoogtepunten in de Hongaarse hoofdstad.

Post has attachment
Boedapest is hip. Dat ontdekte ik vorige maand. Ik dook het zevende district in en ontdekte de ruïne cafés, Hongaarse street food en het Joodse erfgoed. Tof!

http://www.golivegotravel.nl/europa/hip-boedapest-wijk-erzsebetvaros/

Post has attachment
Stedentrip Gdansk op de planning staan? Sla dan zeker niet de creative wijk Zaspa over! Hier vind je street art op een wel hele grote schaal.

http://www.golivegotravel.nl/europa/zaspa-street-art-gdansk/

Post has attachment
Op mijn weg terug van Hong Kong naar Amsterdam maakte ik een lange stopover in Kuala Lumpur. Benieuwd wat ik allemaal heb kunnen zien in 8 uur? Ik vertel het je in dit artikel.

http://www.golivegotravel.nl/azie/stopover-in-kuala-lumpur/

Post has attachment
Ik ging weer op street art jacht afgelopen zomer! Dit keer tijdens mijn stedentrip in Gent en Oostende. En daar is genoeg te vinden. Van grote namen zoals ROA tot de kleine mannetjes van Isaac Cordal. Een aanrader!

http://www.golivegotravel.nl/europa/gent-oostende-street-art/

Post has attachment
Deze zomer ging ik twee keer naar Gent. Niet helemaal de planning, maar de eerste keer was wel erg kort (een middag). De tweede keer gingen we meteen voor een weekend. Wat is deze stad toch leuk! In mijn nieuwste artikel deel ik mijn tips. Van smakelijke adresjes tot leuke straatjes en buurtjes.

http://www.golivegotravel.nl/europa/mijn-tips-voor-een-weekend-gent/

Post has attachment
Vorig jaar sloot ik mijn reis door China af in Hong Kong, en de beste manier om een nieuwe stad te leren kennen is via de maag! Ik boekte een verrassend veelzijdige food tour met veel aandacht voor het lokale leven in de stad!

Post has attachment
Wil jij ook zo graag langs de eeuwenoude zijderoute reizen? Lees dan mijn artikel over het hart van de zijderoute, Oezbekistan, met route en tips!

Post has attachment
Samarkand, onze laatste stop op de Oezbeekse zijderoute. En het stelde niet teleur. Deze stad staat vol met blikvangers!
Wait while more posts are being loaded