Profile cover photo
Profile photo
Esther Coumans
26 followers
26 followers
About
Posts

Post has attachment
Hoor net van Pieter de Meijer dat er nog kaartjes zijn: A.s. vrijdag (morgenavond dus!) geeft schrijver Geert Kimpen een inspirerende lezing in Breda! Bekend van o.a. 'De Kabbalist' en 'De geheime Newton'
Entree is 10 euro aan de deur. Lokatie: Copacabana.
Zin in!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kadootje voor vanavond of voor in de pauze straks!

Even een kwartiertje ontspannen, zodat je even echt 'weg' bent en daarna weer lekker verder kunt. Deze oefening is de zg. 'bodyscan', waarbij je heel bewust je lichaam leert ontspannen.

Veel plezier!

http://www.onlinecursusontspannen.nl/even-lekker-onderuit/
Add a comment...

Post has attachment
Goedemorgen allemaal,

Regelmatig geef ik mezelf een flinke schop om iets te doen buiten mijn comfort-zone....
Die schop heb ik nog altijd nodig, maar ik doe het wel. En anders doet iemand anders het wel: De mensen die me lief zijn, of een opdrachtgever die met iets komt waar ik misschien nog weinig ervaring in heb, maar ik wel kan. En wat een boost geeft dat telkens! Ook al zijn het soms kleine dingen, het laat je groeien.
Weet nog heel goed dat ik mijn eerste les gaf aan een groep.. Ik had alles van minuut tot minuut uitgeschreven, ha ha ha ! Maar na die ene keer wist ik dat ik het anders ging en moest doen. Uit de comfort-zone! Dit soort werk moet je aanvoelen en dus niet uitstippelen. Ik moest tijdens zo'n les bezig zijn met de interactie, met de energie in de groep. Ik besloot maar minimaal voor te bereiden en de boel op z'n beloop te laten.  En vanaf die tweede keer ben ik daar altijd trouw aan gebleven. Het werkte geweldig!
Op kleine schaal maak ik regelmatig iets klaar in de keuken dat onbekend is. Een nieuw recept uitproberen vergroot weer op een andere manier je horizon.
Ben heel benieuwd waarmee jullie buiten je comfort-zone treden. (En óf je dat doet!)

Een mooie dag voor jullie allemaal (met fijne uitdagingen! ;-))
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded