Profile cover photo
Profile photo
E-Sigaret-dampen
76 followers
76 followers
About
Posts

Post has attachment
Zeer verrassend wat de FDA afgelopen vrijdag heeft verkondigd. Een damppolitieke ommekeer in de USA met wereldwijde gevolgen. Ondanks ook wat minder leuke argumenten, is het uitstel van de wetgeving (applications) naar augustus 2022 iets wat gevierd kan worden.

Post has attachment
Sterk verbeterde techniek en volledig conform de wet- en regelgeving. Zijn de nieuwe hybride E-sigaretten goede systemen voor starters? We zullen het snel ervaren als deze hype vanuit Amerika komt overwaaien.

Post has attachment


Hallo lieve dampers,

E-sigaret-dampen.nl gaat alweer een tijdje mee en zo nu en dan moet je de website weer eens wat nieuw leven inblazen. Een ander jasje was wel weer eens nodig en wat verbeteringen hier en daar. Niet vanwege minder bezoekers, integendeel. Het worden er alsmaar meer. Het gemiddelde ligt momenteel zo tussen de 500 en 700 bezoekers per dag en soms zijn er wel dagen dat het richting de duizend gaat. Zeer positief om te zien dat de aanwas van nieuwe dampers nog steeds toeneemt en het aantal rokers afneemt. Ik heb in de afgelopen jaren al zoveel mensen kunnen helpen en dat is toch een heel fijn gevoel.

Nu merk ik dat er regelmatig algemene positieve reacties worden geplaatst in de vorm van complimenten voor de informatieve website als ook persoonlijke positieve ervaringen met dampen. Echter deze reacties staan dan random onder verschillende pagina's en berichten. Niet echt gemakkelijk terug te vinden dus. Terwijl juist deze positieve berichten en ervaringen zo belangrijk zijn voor eigenlijk iedereen. Voor rokers die nog overwegen om over te stappen, voor niet-rokers/niet-dampers die hun eigen mening willen vormen, voor beginnende dampers etc.

Om deze positieve reacties en ervaringen bij elkaar te krijgen en gemakkelijk te vinden, heb ik een (ouderwets) gastenboek in het leven geroepen. Ik denk dat het heel veel kan bieden aan de (potentieel) beginnende damper en daarom een zinvolle toevoeging is op onze informatieve website. Misschien wil jij ook een kort positief berichtje, opmerking, ervaring schrijven in ons gastenboek? Het helpt gegarandeerd heel veel anderen.

Dus als je een paar minuutjes hebt, kom weer eens even gezellig langs. En draag bij aan een nog betere bron van informatie door een kort positief berichtje, opmerking, ervaring met dampen in ons gastenboek te schrijven.

Bedankt en groetjes!

Post has attachment
Elektrisch dampen veel minder ongezond dan roken zegt lange termijn onderzoek van het Cancer Research UK. Het gaat hierbij om rokers die volledig zijn gestopt en zijn overgestapt op het elektrisch dampen. De levels van giftige chemicaliën in het lichaam, afkomstig van de E-sigaret, zijn nog veel lager dan eerder gepresenteerd in andere onderzoeken waarbij simulatie experimenten werden gebruikt. Dit betekent dat de uitgesproken twijfel, in andere onderzoeken over de veiligheid van elektrisch dampen op langere termijn, fout zou kunnen zijn. Dit onderzoek draagt weer bij aan het groeiende bewijsmateriaal dat elektrisch dampen veel minder ongezond is dan tabak roken. De vraag is hoeveel schepjes er nog bovenop moeten voordat ook andere landen de oogkleppen afzetten en het gaan begrijpen.

Post has attachment
Gedachten gang van politicus Van Gerven uitermate smakeloos.

Wat Marcel van Acvoda daarmee bedoelt moet u zelf maar even lezen. Neem er gerust even de tijd voor :). Voorstel verbod op smaakjes gevloerd of misschien beter gezegd knalhard onderuit gehaald. Dank je wel Marcel, hier valt geen woord aan toe te voegen en er is ook geen spelt meer tussen te krijgen.

Post has attachment
Dit is wat er gebeurt als er diverse instanties in een land de voordelen van E-sigaretten zien en het durven te zeggen. Elke 4 minuten komt er een nieuwe E-sigaret gebruiker bij en valt er een roker af (direct bij overstap en anders een paar weken later). Wat treurig dat we zo afhankelijk zijn van slechts een paar landen waarin de belangrijke instituten de oogkleppen hebben afgezet. Engeland heeft de potentie om een "global leader in vaping" te worden; zowel op het gebied van het globale beleid, als ook in het genereren van export en het stimuleren van de Britse economie. Deze geweldige kans kan worden gerealiseerd als de regelgeving en fiscale omgeving waarin deze industrie opereert blijft meewerken.

Op zoek naar een webshop, webshop met afhaalmogelijkheid of een winkel bij u in de buurt? Geen enkel probleem. Wij helpen u daarbij met het meest uitgebreide overzicht voor heel Nederland. Nu ook met Google Maps functionaliteiten. Bij ons komt er snel een einde aan uw zoektocht. Veel winkelplezier :)

NIEUW Blog artikel!
Een artikel over de verschillende manieren van dampen. Volledig en uitsluitend bedoeld voor de roker die wil overstappen op dampen. Welke manier van dampen kan je het beste kiezen en waarom? Maak je goede voornemens waar en kies datgene wat het beste bij jouw situatie past. Veel succes!

Een update uit eigen huis. Zelf coils maken voor de RBA. Een artikel voor de beginnende doe-het-zelver. Ik hoop dat jullie er wat van op kunnen steken en wens jullie de best presterende coil ooit gedampt :). Veel plezier bij het zelf coils maken.

Een uitgebreid artikel over nicotine. Wat hebben we over nicotine geleerd in de afgelopen 100 jaar? Waarop is de informatie die we krijgen gebaseerd? Is nicotine echt zo schadelijk en verslavend of eerder vergelijkbaar met cafeïne? Het antwoord op deze vragen en meer interessante informatie over nicotine in dit artikel.
Wait while more posts are being loaded