Profile cover photo
Profile photo
El Timbal, Centre de Formació i Creació Escènica
31 followers -
La primera escola d'Interpretació del País. 45 anys formant Actors Professionals
La primera escola d'Interpretació del País. 45 anys formant Actors Professionals

31 followers
About
El Timbal, Centre de Formació i Creació Escènica's posts

Post has attachment
De cara a la IV Jornada Internacional de Finances cooperatives Jornada Financoop, s'inicia la captació de projectes cooperatius i d'economia social per a la Ronda de Finançament 2017. En aquest vídeo la nostra companya Mireia Font explica com va ser l'experiència de el timbal.
Més informació a http://financoop.org/

Post has attachment
El timbal imparteix des de la seva aprovació oficial per part de la Generalitat de Catalunya el Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral. Obrim places a les sessions informatives on se us explicarà el Projecte Timbal, el nostre Model Pedagògic, la organització i programació del pla d’estudis i les sortides professionals que aquest títol oficial ofereix.

Post has attachment
El digital de cultura @nuvol_com fa un pas endavant per convertir-se en una editorial #micromecenatge #PujaNúvol

Post has attachment
En aquest monogràfic de nivell avançat amb la directora del recent llargmetratge "La llum d'Elna", s’explorarà la relació de l’actor amb la càmera a partir d’escenes i monòlegs que proposarà la docent. D’aquesta manera es podrà posar en pràctica la diferència entre actuar per teatre, cinema i televisió

Post has attachment
Seminari Arts Escèniques de la Universitat de Lleida (UdL) Coordinat pel nostre cap d'estudis Ricard Boluda Martín.
La relació entre les arts escèniques i les seves disciplines amb els processos de transformació social van tenint des de fa ja uns anys, riques i profundes experiències en àmbits de tots tipus. El Teatre aplicat abasta propostes que van des de l’àmbit de la salut i el benestar a la identitat i inclusió social. En aquesta nova edició, la dissetena ja, voldríem apropar-nos a aquesta realitat ben viva i carregada de sentit, i donar-vos a conèixer alguns dels projectes més arrelats i actius al nostre país.
Photo
Photo
10/2/17
2 Photos - View album

Post has attachment
LA FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL, AL CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR QUE IMPARTIM

Els nostres alumnes de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’actuació teatral, a més de seguir les seves classes presencials a el timbal, cursen pràctiques en Centres de Treball (FCT), sota la coordinació de la secretaria acadèmica del nostre centre.

Post has attachment
🎬 #postgraudecinema #teleicinealtimbal #formacióprofessional
Al nostre postgrau d'interpretació per cinema i televisió, les aules es transformen en un plató. Aquí, en ple rodatge 🎬
Photo

Post has attachment
5ª edició de Càpsules de L’Hospitalet 2017. Convocatòria companyies.

Post has attachment
Avui celebrem la nostra Assemblea General on, a més de presentar la Memòria Social i Econòmica del 2015, presentarem el nou Pla Estratègic 2016-2020 i el Pla de Gestió del curs actual.
Photo

Post has attachment
🎬🎭Com ens agrada veure al nostre alumnat desenvolupant la seva carrera professional! La nostra alumna de #CoachingFormatiu per a professionals, Elisabet Molet, triomfant al Teatre Gaudí amb 'El despertar de la primavera' i el nostre antic alumne de #postgrau d'interpretació en cine i tv, el Christian Caner - Actor, a la sèrie de TV3 La Riera 👏👏👏
Photo
Photo
26/1/17
2 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded