Profile cover photo
Profile photo
Ermeco Digitale Communicatie
6 followers
6 followers
About
Ermeco Digitale Communicatie's posts

Post has attachment
Bekijk in 30 sec hoe Ermeco jouw telefonie kan verbeteren.

We zorgen voor een perfecte bereikbaarheid, bieden onder andere klik & bel, voicemail naar email, flexibel doorschakelen en uiteraard neem je jouw vertrouwde nummer mee.

Benieuwd wat we kunnen betekenen?
Kijk onze speciale actie op voipnederland.nl

https://www.youtube.com/watch?v=l1wo9EEzIHA

Post has attachment
Fijne feestdagen & Gelukkig nieuwjaar!

Het jaar loopt ten einde en we zijn alweer volop bezig met de plannen voor het komende jaar. 2015 Was een jaar waarin we veel nieuwe klanten hebben mogen begroeten en de nodige leuke, interessante en uitdagende project hebben uitgevoerd.

Uiteraard zijn we je ook in het nieuwe jaar graag van dienst met onze expertise op het gebied van digitale communicatie.

Met vriendelijke groet,
Ermeco Digitale Communicatie

Post has attachment
Wil je zelf weten en bepalen welke persoonlijke informatie #Google over jouw deelt? Gebruik dan de nieuwe 'About me' tool van Google. #privacy #aboutme #ermeco

Post has attachment
De meeste bedrijven denken dat ze prima bereikbaar zijn, echter niets blijkt minder waar. Onderzoek toont aan dat slechts 42% van de bedrijven in staat is om oproepen binnen 20 seconden te beantwoorden.

Post has attachment

Post has attachment
Onderbroeken merk Adam Underware laat je op een leuke en interactieve manier hun collectie zien. Mooi voorbeeld van de mogelijkheden van #narrowcasting.

Post has attachment
Goed begin van de dag! Vanochtend bij een nieuwe klant voor een #kostenbesparing van 30% gezorgd met #VoIP telefonie. Neem contact om te zien wat jij kunt besparen. http://goo.gl/bjPZYN
Photo

Telefoongesprekken automatisch loggen in een CRM pakket, Evernote of Google Docs? Tweeten door te bellen naar je telefoonnummer? Het kan vanaf nu met VoIP telefonie van Ermeco! goo.gl/1vuo6C

Post has attachment

Post has attachment
Voorkom oplichting, Bestel alleen als de NAW bekend zijn en controleer reviews van andere klanten of zoek bekijk OpgeletOpInternet.nl voor meer tips.
Wait while more posts are being loaded