Profile cover photo
Profile photo
Eraz Fadli
4,289 followers
4,289 followers
About
Posts

Post has attachment
Kehidupan Seorang Ibu Bapa Kepada Zara Faleesya | Adam Fitri
Assalamualaikum w.b.t.. Ini lumrah bila jadi ibu bapa.. Bila dah ada anak, sekejap je kita akan rasa cepatnya anak aku ni membesar.. Kalau sebelum ni baby lagi, tapi sekarang dah 5 tahun kakaknya dan adik dah masuk 3 tahun.. Dua-dua bukan lagi duduk di nurs...
Add a comment...

Post has attachment
Kini Tanpa Caj GST 6% di Souq Ramadan @ Perdana | Buffet Ramadan 2018
Souq Ramadan @ Perdana | Buffet Ramadan 2018 - Assalamualaikum w.b.t .. Tu diaaa.. Kita up lagi sekali walaupun di minggu terakhir Ramadan 2018.. Kenapa? Sebab bermula Jun 2018, tiada lagi caj GST dan harga sekarang lagi murah berbanding awal Ramadan hari t...
Add a comment...

Post has attachment
Wangian Untuk Lelaki Aktif | Dashing Hitman dan Dashing Golden Boot
Assalamualaikum w.b.t .. Dashing dan Eraz ni sebenarnya dari zaman sekolah kot.. Dan lebih aktif di zaman belajar di USM dulu-dulu.. Jangan ingat Eraz belajar di USM tu 5, 6 tahun yang lepas.. Harapa maklum Eraz masuk USM tahun 2002 lagi.. Sekarang 2018.. S...
Add a comment...

Post has attachment
Perdana Street Food Kembali Dengan Pelbagai Menu Baru
Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Terima kasih Ya Allah.. Terima kasih kepada wakil Hotel Perdana, Kota Bharu.. Buat kali yang keberapa ya agaknya Eraz berpeluang untuk mencuba sendiri dan menjadi antara orang yang pertama menjelajah ‘kawasan’ Perdana...
Add a comment...

Post has attachment
Keselesaan Bersenam Dengan JONLIVIA
Assalamualaikum w.b.t.. Bila kita sebut pasal bersenam ni, memang satu perkara yang biasa kan.. Bersenam juga banyak caranya dan banyak tempatnya untuk kita laksanakan.. Tapi, adakah semua orang suka bersenam? Dan yang suka bersenam itu telah memilih pakaia...
Add a comment...

Post has attachment
Lazz Susu Kambing - Rahsia Awet Muda Dan Diet Anda
Assalamualaikum w.b.t.. Bila ramai yang diluar sana yang masih memanggil dengan panggilan 'adik' walaupun hakikatnya umur lebih tua, terasa ni macam awet muda sangat.. Boleh tak kalau nak cakap, Alhamdulillah.. Bukan yakin yang Eraz ni sebenarnya awet muda,...
Add a comment...

Post has attachment
Bila Jumpa 'Port' Baik !
Assalamualaikum w.b.t.. Sebenarnya Eraz dan kamera memang tak dapat dipisahkan.. Memang dari dulu suka ambil gambar.. Ada ketika ambil gambar tapi tak tahu nak letak caption apa.. Hehe.. Kalau jumpa port cun je, mesti rasa nak snap gambar atau selfie.. Tapi...
Add a comment...

Post has attachment
Surat Penyelesaian Hutang Pinjaman Pendidikan PTPTN
Surat Penyelesaian Hutang Pinjaman Pendidikan PTPTN | Assalamualaikum w.b.t.. Surat Penyelesaian Hutang Pinjaman Pendidikan PTPTN ni rasanya memang ditunggu oleh semua peminjam PTPTN kan.. Kira surat yang ditunggulah! Itu pendapat Eraz la.. Eraz masa buat d...
Add a comment...

Post has attachment
Bila Grab Car Dah Beroperasi Di Kota Bharu
Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni nak cerita pada Grab Car.. Masa baru perkenalkan dulu di sini, memang tak rasa pun nak guna.. Ya la, jarang sangat guna teksi ke bas ke sekarang ni di Kota Bharu.. Sebabnya bila fikir pada bas atau teksi, tambang bukan isu sa...
Add a comment...

Post has attachment
Pengguna DASHING | Berpeluang Memang Lawatan 4D3N Ke Manchester, UK
Assalamualaikum w.b.t.. Siapa pengguna Dashing kat sini? Atau baru nak berjinak dengan produk Dashing? Eraz sendiri memang dah kenal Dashing ni dah lama.. Bermula dari zaman belajar dulu lagi.. Sejarah Eraz bermula dengan Bedak Talkum.. Pernah try dengan wa...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded