Profile

Cover photo
Enlightened Stockholm
83,067 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Hej. Jag (+Tobias Hellsten) bad om tillträde till gruppen från det här kontot, för de tillfällen då vi behöver planera kors och tvärs över landet... eller som nu, då en besökare vill komma i kontakt med lokala agenter.

Är det OK? 
 ·  Translate
1
Hakan Gül's profile photo
 
Yes, jag fixar ...
 ·  Translate
Add a comment...

Enlightened Stockholm

Shared publicly  - 
 
Har du ansökt till www.enlightenedstockholm.se utan att bli insläppt?
Det kan bero på att våra moderatorer är upptagna, men den vanligaste orsaken kan du läsa om här: http://bit.ly/whynoaccess

Har du blivit godkänd, verifierad som minst L3 och inbjuden till vår G+grupp, men inte fått någon inbjudan till vår hangout?

Det beror förmodligen på att vi misslyckats med att bjuda in dig. Det händer ofta och orsaken är oklar, men kan bero på att dina inställningar är restriktiva med vem som får interagera med dig:
https://plus.google.com/settings
Se gärna till att du har lagt till våra moderatorer, för närvarande +Tobias Hellsten, +Jens Edlund och +Johannes Keukelaar, i dina cirklar - det brukar underlätta inbjudan. Vi uppskattar även om du lägger upp en profilbild på ditt G+konto: Gå till din profil https://plus.google.com/me och klicka på den blåa människosilhuetten för att lägga upp en bild. Då blir det lättare att hitta rätt konto ifall det finns fler som heter som du. Ett foto på dig själv rekommenderas för att dina medspelare ska kunna känna igen dig på sta'n (det underlättar dessutom om du vill vara aktiv på Google+, eftersom måna har som policy att inte cirkla personer utan foto) men vill du förbli anonym går det förstås lika bra med vilken avatar som helst.  

Om problemet inte beror på att vi inte kunnat bjuda in dig, kanske det är så att du har en väntande inbjudan utan att veta om det. I webbläsaren hittar du hangoutinbjudningar om du klickar på 'Hangouts' till höger i G+fönstret, sedan på den lilla pilen efter '+ Ny Hangout' för att få fram menyn där alternativet du söker heter 'Hangouts-inbjudningar'.

Hangoutklienter finns här:
Android - http://goo.gl/g61QW 
Chrome App - http://goo.gl/cr3XE
iOS - http://goo.gl/h3glR
 ·  Translate
6
John-Henri Eklund's profile photo
 
Vi kanske borde ordna en #accessappeals för gruppen i sann Niantic-anda? :-)
 ·  Translate
Add a comment...

Enlightened Stockholm

Shared publicly  - 
 
Alla Enlightened-agenter som är aktiva i Stockholm, regelbundet eller då och då, är välkomna att ansluta sig till vår lokala grupp och få tillgång till G+gruppen och Hangout. Följ instruktionerna på http://www.enlightenedstockholm.se/
 ·  Translate
1
Tobias Sjösten's profile photoEnlightened Stockholm's profile photo
3 comments
 
Tack!
Add a comment...
 
X-faction event: FieldMasters
Stockholm, 2013-08-31 

FieldMasters 2013 är en spelararrangerad anomali inspirerad av Niantic-ledda anomalier som Operation #Voynich. Den är utvecklad av Jens E (Virian, Enlightened) och Mattias H (Navigare, Resistance), där vi har ansträngt oss för att hitta en så neutral spelform som möjligt för att ge faktionerna lika förutsättningar. 

Uppgift

Lagen ska på angivet område bygga flest antal fält. Notera att det är inte är antalet Mind Units (MUs) utan det totala antalet fält som räknas.

Det aktuella området kommer att lottas fram publikt från en liten grupp fördefinierade områden. Lottningen sker kl 14.45 på Hötorget/Konserthustrappan, och resultatet tillkännages direkt, varpå lagen omgående beger sig till området och börjar bygga.

I likhet med Operation Voynich har vi tre mätpunkter med en timme mellan. Mätningar sker 16.00, 17.00 samt 18.00. Det lag med flest fält vid varje mätpunkt får 1 poäng per avläsning.

Direkt efter varje avläsning så delges, på COMM/Hangout, vilken spelare från respektive faktion som hade flest fält vid avläsningen.

Det lag som efter tre avläsningar fått 2 eller fler poäng vinner. Vinnande lag tillkännages kl 18.30 på en Ballbreaker på Gärdet.  

Det är tillåtet för spelare att ansluta eller lämna under speltiden, och det går alltså även bra att enbart delta i det sociala evenemanget från 18.30. Det går dock inte längre att boka plats till middagen.

Mätningen sker med IITC Scoreboard av tävlingsledningen, som består av medlemmar från båda faktionerna. Resultatet kan inte överklagas. 
Play hard, play fair!

Områden 

De områden vi kommer att lotta mellan definieras av kartor som finns på plats vid Hötorget 14:45. I korthet kommer det att handla om ett av följande områden.

1. Gamla Stan
2. City 
3. Östra Kungsholmen 
4. Söder 
5. Karlaplan 
6. KTH 

Det framlottande området kvarstår genom hela eventet - alla mätningar sker alltså på samma område.
 ·  Translate
2
1
Enlightened Stockholm's profile photoJan Ainali's profile photo
 
Enlightened vann FieldMasters med 3-0. Antalet fält vid de tre mätningarna var 5-2, 19-0 och 23-3.
 ·  Translate
Add a comment...

Enlightened Stockholm

Shared publicly  - 
 
Ska du vara med i lördagens event? Gå med i samordningshangoten! Visiting Stockholm for the event on saturday? Join our hangout! http://bit.ly/OpVoynichSthlm
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Tacka ja till det officiella eventet i Stockholm (med centrum i Hamburg) på lördag! http://bit.ly/OpVoynich
- det gäller både Enlightened och Resistance!
 ·  Translate
1
2
Henrik Sjölander's profile photoJan Sundin's profile photo
Add a comment...

Enlightened Stockholm

Shared publicly  - 
 
Tacka ja till det officiella eventet i Stockholm (med centrum i Hamburg) på lördag! http://bit.ly/OpVoynich
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Det var himla skönt att bli av med det otäckt kalla blåa täcket över Stockholm (m.m.) igår innan kvällen var slut... Men det var inte alls lika skönt sedan när man fick indikationer på att det avlägsnats under oetiska former. Enligt uppgift var agenten som tog ner det visserligen på plats, men hen hade med sig ett extra konto i en lånad scanner. Så fruktansvärt onödigt! Vi i +Enlightened Stockholm betackar oss för att bli "räddade" med så fula metoder.
 ·  Translate
14
Jacob Jovelou's profile photoTobias Hellsten's profile photoAndreas Stenberg's profile photoPontus Wennergren's profile photo
13 comments
 
Svårt att städa efter den ordentliga nedsmutsningen :-(
 ·  Translate
Add a comment...

Enlightened Stockholm

Shared publicly  - 
 
Har du ansökt till www.enlightenedstockholm.se utan att bli insläppt? Den vanligaste orsaken är att man har missat att fylla i profiladressen i faction chat på Svalbard.

Zooma in intelkartan hit: http://www.ingress.com/intel?ll=79.050965,18.654785&z=6 och skriv in adressen till din G+profil (det räcker med bara siffrorna/namnet, och du kan byta ut några siffror med stjärnor om du inte vill skylta med din profiladress för hela världen).

Detta är ett viktigt steg i verifieringsprocessen. Om vi inte ser ditt agentnamn verifiera sin profil på detta sätt, kan vilken smurf som helst registrera sig och påstå sig spela under ditt namn. Anledningen till att vi vill ha den på Svalbard är därför att chatten i Stockholm är så livlig att din adress lätt blir försvunnen i mängden.
 ·  Translate
1
Kalle Näslund's profile photo
 
Svalbard är dessutom ett i intressant resmål som jag rekommenderar till i princip alla.
 ·  Translate
Add a comment...
4
Martin S Ahl's profile photoJohan Adler's profile photo
2 comments
 
Jag är också nyfiken på det, skicka väl ansökan för bara 1-2 dagar sedan, men det vore trevligt med ett smidigare sätt att kommunicera med övriga upplysta i området.

Förresten, jag var L2 när jag skrev ansökan, nu är jag L3 och mer än halvvägs till L4.
 ·  Translate
Add a comment...

Enlightened Stockholm

Shared publicly  - 
 
Här är, än en gång, instruktionerna för att bli verifierad medlem och få tillgång till grupp och chat m.m.

Följ instruktionerna noga. Det är inte svårt för upplysta personer ;) men många missar steget med att posta sina profilsiffror på anvisad plats. 

Just nu är vår hangout full (det är en gräns vid 99 personer) men vi hoppas på att finna en lösning. 
 
Är du Enlightenedagent i Stockholm?
Registrera dig, så blir du inbjuden till vår G+grupp och blir cirklad av denna sida så du kan läsa våra hemliga inlägg. Dessutom blir du inbjuden till vår hangout-chat där såväl spontana som minutiöst planerade idéer och event växer fram.

Att registrera sig är lätt gjort. Fyll bara i uppgifterna i formuläret som länkas här: http://www.enlightenedstockholm.se/ - inget strul med screenshots och sådant, men missa inte steget att fylla i dina profilsiffror: Gå till https://plus.google.com/me så ändras "me" till ditt kontos siffror som du ska kopiera och klistra in i faction-chat på anvisad plats, dvs. här: http://www.ingress.com/intel?ll=79.050965,18.654785&z=6 (byt ut några siffror mot stjärnor om du inte vill att smurfar ska hitta dig) - det är så vi verifierar att profilen verkligen är kopplad till agentnamnet, och det ger oss dessutom möjlighet att med Guess Player Level verifiera din level. 

För att det inte ska vara alltför lätt för smurfarna att regga ett tjuvlyssnarkonto och bli insläppta utan att behöva visa att de verkligen spelar för enlightened har vi en "karantän" för spelare som inte uppnått level 3. Dessa blir inbjudna till en särskild hangout som är tänkt att ge nybörjare en chans att sammanstråla med mer erfarna spelare för att tjäna AP och snabbt komma upp i level 3, då man får tillgång till cirkeln, gruppen och huvud-hangouten. 
1
Gundam Omar's profile photo
 
Visst är det väl så att vi faktiskt letar efter en lösning, eller hur +Johannes Keukelaar ? ;P;P
 ·  Translate
Add a comment...

Enlightened Stockholm

Niantic Project  - 
 
Tacka ja till det officiella eventet i Stockholm (med centrum i Hamburg) på lördag! http://bit.ly/OpVoynich
- gäller både Enlightened och Resistance!
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Ingress Enlightened Stockholm
Introduction
Stockholm's grupp för Enlightened i Ingress. Inte associerad med Google or Niantic.