Profile

Cover photo
7 followers|61,062 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

EnjoyAttention has a new profile photo.

Shared publicly  - 
1
Story
Tagline
Enjoy Attention is DE digitale ontmoetingsplaats voor zowel singles als gebonden mensen.
Introduction

Enjoy Attention is DE discrete digitale ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is van singles en mensen in een LAT relatie tot mensen die getrouwd zijn of een (open) relatie hebben. Zoek je iemand om gezellig een avondje mee uit te gaan, vrienden te worden, een romance of een zelfs een relatie te hebben of ga je voor alleen virtueel contact en geniet je van de aandacht die je dan krijgt? Het kan allemaal op Enjoy Attention! 

 

Alles op deze ultra moderne site is ontwikkeld om veilig, discreet en anoniem contacten te kunnen leggen met mensen van een goed niveau en met 100% bescherming van je privacy en discretie.

 

Op Affair Anywhere is het uitermate belangrijk dat mensen in een ongedwongen en vriendelijke sfeer contact met elkaar kunnen leggen. Alles begint namelijk met respect voor elkaar en vriendelijkheid. Mensen die uitsluitend en alleen uit zijn op seks zijn dus absoluut niet welkom! Members die zonder respect voor elkaar of met ongepaste bedoelingen en of taalgebruik andere members benaderen horen niet thuis op Affair Anywhere. We doen er dan ook alles aan om dat soort mensen zo snel mogelijk te verwijderen. We hebben daarvoor verschillende en makkelijk te gebruiken tools in de website ingebouwd zoals een rapporteer knop in je berichten box maar ook is er een rapporteer en aparte blokkeer knop onder ieder member profiel te vinden.

 

De website zelf is ontworpen om je privacy en anonimiteit volledig te beschermen. Er zijn veel hulpmiddelen zoals automatisch uitloggen, je foto's apart afschermen, je foto's onherkenbaar maken voor maximale discretie, versleuteling van data en nog veel meer. Daarnaast is de site erg prettig te gebruiken en heel gebruikersvriendelijk met overal hulp en uitleg waar nodig. Meer informatie over de mogelijkheden van de website en nog veel meer kan je vinden in het menu Info bovenaan in de site.

 

Als je hulp nodig hebt, feedback of vragen hebt, gebruik dan de blauwe knop in de rechtermarge van de website of druk op de link "contact met ons opnemen" onderaan in de site en we proberen je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Omdat service zo belangrijk hebben we een uitstekende helpdesk en support met een snelle response tijd.

 

Van harte welkom op Affair Anywhere, de vernieuwende anonieme & discrete ontmoetingsplaats in Nederland en België!