Profile cover photo
Profile photo
Energicirklen.dk
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Det er vigtigt, at din sjæl 100% i kroppen for at få det bedst mulige liv.
Mange forstår ikke hvorfor livet er så svært, jeg giver en forklaring og en løsning.

Jeg går Live på torsdag d.10 august kl 20.00 på facebook.
Kom et par minutter før og test lyden.

PS: Vil du vide hvor mange % din sjæl er i kroppen. Hvis JA Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og vedhæft et billede, så mailer jeg dig svaret.
https://www.facebook.com/Energicirklen/

DEl DEL <3 <3 <3
Add a comment...

Post has attachment
Store vinderchancer - Vind en gratis clairvoyance med fjernhealing.

Har du haft fornøjelsen af min hjælp, så skrive en anmeldelse, på facebook og en på Google, så har du 2 vinderchancer og dermed deltage du i lodtrækningen om en gratis clairvoyance med fjernhealing på 20 min.

Der udtrækkes en vinder, den 20 august 2017.
Er du den heldige vinder, så vinder din veninde også. Skriv i kommentarfeltet på Facebook hvorfor hun skal have en Clairvoyance kombineret med fjernhealing.
Praktisk info.

Få 2 vinderchancer ved at skriv din anmeldelse på www.facebook.com/Energicirklen/
og på www.google.dk/search?q=energicirklen&oq=energicirklen&aqs=chrome..69i57j69i60l5.4695j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x47b34821fbb8d549:0xc03a0144e30a0576,1,

Virker google linket ikke, skriv da energicirklen på Google og du kan trykke på anmeldelse i højre side af skærmen i min boks.
Vinderne får direkte besked og bliver offentlig gjort på www.facebook.com/Energicirklen/
Add a comment...

Post has attachment
Fantastisk oplevelse!
Der kom en dame, med så mange smerter i skulder og nakke, at det var svært for hende at løfte benene op over dørtrinnet. Hun fik forskellige akupunktur plaster på: Smertelindring, anti inflammation / klart hoved, energi og en reparations plaster.
Smerterne faldt til det halve på ca.15 min arm og skulder var overophedet pga. inflammation dette forsvandt også og hun kunne slappe af i skuldrene. smile-humørikon 
Da hun kom ned til bilen hvor manden ventede, spurgte jeg kan du se en forskel? JA! sagde han ”hun smiler og det er første gang i 3 dage”
Denne oplevelse og mandens bemærkning, det er derfor jeg nyder at hjælpe folk frem i deres liv. At Fremme den positive udvikling er sagen.
På billedet kan du se de produkter hun fik på.
Ønsker du at køre mere? Så send mig en e-mail, så sender jeg en produktvideo retur til dig eller ring til mig på 27 83 93 93 Mvh Finn
Photo
Add a comment...

Jeg er lige igang med at opdaterer min hjemmeside, så nyd de sidste dage med det gamle look ;-)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded