Profile cover photo
Profile photo
Emmy van Meir
39 followers -
Budget Coach en blogger bij Budget Diva Magazine
Budget Coach en blogger bij Budget Diva Magazine

39 followers
About
Posts

Post has attachment
Futurenet.Club
Futurenet.Club
baosonads.futurenet.club
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has shared content

Post has shared content

Post has shared content

Post has shared content

Post has shared content

Post has shared content
50+... Echt het nieuwe 40 ?
Weet je, eigenlijk is het antwoord  op deze vraag helemaal niet interessant. Wat voor de 1 een getal is dat niet bij het zelfbeeld hoort, is voor de ander toch echt de bevestiging dat de dagen zo langzamerhand wel geteld zijn. Het antwoord dat gegeven wordt hangt er dus maar net vanaf welke van de 2 jij bent.
En geen van 2 is fout of beter.

Waarom 50+ Experience?
Je komt tegenwoordig vaak in gesprek met beide groepen die hierboven genoemd worden en voelt je er vaak tussenin staan.

Je probeert, jong van hart als  je bent, e.e.a. uit te leggen aan de jongeren en wordt niet echt begrepen of weggewuifd, want voor hen geldt dat allemaal nog lang niet. Iets met de circle of life...

Je komt in gesprek met ouderen die vinden dat je nog veel te hard loopt, teveel droomt, nu toch wel moet weten hoe het leven in elkaar steekt en het gewoon moet doen met wat je toebedeeld is.

Meer praktisch:
Je zit midden in een reorganisatie op je werk en hebt geen idee of je nog ergens aan de bak komt. En als je dan toch moet omscholen, waarom dan niet meteen in een job die je thuis kunt uitvoeren?

Je bent eigenlijk wel klaar met je baan en het er naartoe moeten reizen, de veel te jonge leidinggevende en zo zijn er meer irritaties op te noemen

Je ziet zelf al langer de voordelen van thuiswerken en online geld verdienen en weet zeker dat jij dat ook kan

Je bent arbeidsongeschikt voor het zware werk wat je altijd hebt gedaan, maar mankeert niets aan je psyche en weet hoe de pc werkt

Je wilt eindelijk eens met je partner iets ondernemen en genieten van jullie gezamenlijk  opgebouwde passief inkomen na verloop van tijd

Je wilt investeren in jezelf en jouw eigen toekomst om alleen nog te doen wat je leuk vind. Financieel gezien zeker.

Je wilt voor je pensioen uit de schulden zijn en vertrouwd niet echt meer in de pensioenfondsen of zelfs nog maar op het feit dat er nog een AOW regeling is als jij zo ver bent. En tot je 67 doorgaan met al die bovenstaande onzekerheden? Nope! Jij niet!

Wat biedt 50+ Experience jou dan?
50+ Experience is jouw one-stop platform voor advies, artikelen, cursussen, online shop ,verhalen van lezers en nog veel meer. We gaan het hebben over verdienen, sparen, lekker leven en alles wat erbij komt kijken. Over thuiswerken en beleggen, Voor en door 50+ plussers die er zelf zijn of zijn geweest.
In gewone taal, geen poespas en vooral met respect voor het leven en elkaar. Die jou weer het gevoel geven nog steeds tijd genoeg te hebben jouw dromen af te stoffen en eindelijk waar te gaan maken. Of je juist een flinke duw over de finish geven om ze af te maken.

Blijf vooral een tijdje rondhangen en schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je van alles wat jou interesseert op de hoogte blijft. Dat zal namelijk echt niet alles zijn en dat kan ook niet. Dat is het mooie van zo'n site: jij klikt en leest alleen wat jij interessant vind.

Maak er weer een mooie dag van!

https://50plusexperience.com/

~Evert & Emmy
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded