Profile

Cover photo
Emil Lykkeskov
Attends Aarhus School of Business
Lives in Aarhus, Danmark
239 followers|15,354 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Emil Lykkeskov

Shared publicly  - 
 
+Philip Løvland har lavet en ny linkbuildingservice på http://www.linkbuilding.dk/. Hvis du interesserer dig for gode pladser i søgemaskinerne, flere besøgende og flere salg så bør du overveje om det var noget for dig. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Emil Lykkeskov

Shared publicly  - 
 
Har i dag haft fornøjelsen af at blive interviewet af +Nicki Friis til +iværksætterpodcast.dk. Hvis ikke du allerede kender til http://ivaerksaetterpodcast.dk/ så smut lige forbi og se om du ikke trænger til lidt motiverede og lærerig snak mellem iværksættere! 
 ·  Translate
7
Mark Buskbjerg's profile photoMikkel Kongsfelt's profile photoEmil Lykkeskov's profile photo
3 comments
 
Nu må vi se hvad det bliver til. Men det var sjovt at lege med! 

+Klaus Mortensen er ikke helt sikker på hvad du mener? 
 ·  Translate
Add a comment...

Emil Lykkeskov

Shared publicly  - 
 
Jeg har fået lov til at skrive et indlæg om lidt tips og tricks til basal linkbuilding på +Sasa Kovacevic's blog. Det er jeg glad for! Uanset om du har webshop eller blog kan du få lidt inspiration fra indlægget. Du finder der her: http://sasa-kovacevic.dk/inspiration-linkbuilding/ 
 ·  Translate
Ofte kan det være svært at finde frem til relevante links til ens sider, og de fleste som arbejder bare en lille smule med SEO og for den sags skyld markedsføring, ved at der skal links til for at man … Continue reading →
3
Add a comment...

Emil Lykkeskov

Shared publicly  - 
 
Slå til og scor et billigt og fantastisk brætspil. Spillet minder om Tegn & Gæt men er noget bedre efter min mening.
 ·  Translate
Deal tilbud: Køb det anmelderroste familiespil, Pixo! Den perfekte gave til både store og små.
2
Add a comment...

Emil Lykkeskov

Shared publicly  - 
 
Super spændende læsning... Kan anbefales til folk der gerne vil i gang med at være iværksætter såvel som folk der gerne vil læse en artikel om en super cool iværksætter!
 
Jens Jakob Andersen fortæller sin spændende historie om hvordan han startede som selvstændig i en alder af 17 år.
 ·  Translate
1
1
Tobias Ehlig's profile photo
Add a comment...
Have him in circles
239 people
Jens Nyborg's profile photo
Matias Aabye's profile photo
Christina Cordes Andersen's profile photo
Claus Werring's profile photo
Morten Rosenvold Villadsen's profile photo
Lise Bjerregaard Nielsen's profile photo
Seeit's profile photo
Emil Frandsen's profile photo
Steffen Iversen's profile photo

Emil Lykkeskov

Shared publicly  - 
 
Har fornøjelse af at være igennem til Radio Køge kl. 16.30 hvor vi skal snakke om konfirmationsgaver. 

Lyt med hvis du mangler lidt inspiration! 
 ·  Translate
4
Add a comment...

Emil Lykkeskov

Shared publicly  - 
 
Har netop modtaget denne mail fra en tilsyneladende glad kunde:

"Hej Emil. Jeg har nu modtaget pakken. Min aktivitet udi net-handel har indtil nu været begrænset, men DU giver anledning til, at jeg nu vil gøre noget mere ved det! Du har ydet en fantastisk god service, helt i top og meget mere end hvad jeg nogensinde kunne forvente. Der er en engageret person på den anden siden af min skærm!! Tusind tak!"

Så bliver det vist ikke meget bedre!
#ehandel   #gladekunder   #gladejer   #GodTorsdag  
 ·  Translate
8
1
Morten Vadskær's profile photo
Add a comment...

Emil Lykkeskov

Shared publicly  - 
 
Endnu en dårlig oplevelse med Post Danmark/Posthuset/Postbutikken. 
Efter at have ventet 30 min hos den nye postbutik i Føtex  i Storcenter Nord, som erstatter det ellers velfungerende Posthus, måtte jeg modtage beskeden "Vi kan desværre ikke finde din pakke. Vi ringer tilbage når vi har fundet den". 

Flot Føtex og +Post Danmark ... 
Men ellers er jeg da sikker på at det bliver en god dag. Nu er jeg da kommet af med lidt vrede. 

Ha' en fantastisk dag allesammen :)
 ·  Translate
1
Add a comment...

Emil Lykkeskov

Shared publicly  - 
 
Bilka mersalg når det er bedst!
Brætspil og trådløs router bliver åbenbart ofte købt sammen...
Der kan man bare se! Har du oplevet andre fjollet forsøg på mersalg på nettet?
 ·  Translate
2
Lise Halskov's profile photoThomas Løwe's profile photoEmil Lykkeskov's profile photo
7 comments
 
+Thomas Løwe Hansen  Ja det har jeg også tit undret mig over. Tror virkelig også de kunne øge deres salg betragteligt hvis det kunne kodes så den automatisk gav en rabat hvis man snuppede det foreslået produkt med i farten.
 ·  Translate
Add a comment...

Emil Lykkeskov

Online marketing  - 
 
Jeg tillader mig lige at dele et link, til et blogindlæg jeg har skrevet på +Henrik Andersen's blog om konverteringsoptimering.
Måske du kan bruge det til noget og tjene nogle "lette" penge?
Læs det her http://blog.confero.dk/optimer-din-check-ud-proces-og-tjen-kassen
 ·  Translate
Optimer din check-ud-proces i din webshop og tjen kassen. Emil Lykkeskov kommer med en række gode tips i dette indlæg. Klik her og læs mere.
1
Add a comment...

Emil Lykkeskov

Shared publicly  - 
 
tankevækkende...
 
TRUSTPILOT
Ja Trustpilot er meget omdiskuteret, og nogle er tilhængere, mens andre afskyr servicen. Men oftere og oftere dukker der påstande op om, at Trustpilot tilgodeser de firmaer, som har et abonnement på deres service. Og påstandene bliver flere og flere, så derfor var vi 8, som besluttede at teste dette. 
Har Trustpilot abonnenter en fordel, og er Trustpilot en neutral service, som de selv påstår? Svaret får du sidst i indlægget.

Jeg vil af gode grunde ik nævne dem, som har deltaget i testen, da flere af dem ønsker at være anonyme, og ingen skal lide skade.

Testen var ganske simpel. 6 forskellige webshops i 5 forskellige brancher. 3 webshops med abonnement og 3 uden.

Da der ikke var foretaget en handel, så ville de være unfair at rate de forskellige shops ud fra dette. Derfor fik de en kommentar indenfor følgende områder.
1: Design
2: Betalingsmetoder
3: Brugervenlighed

Alle 6 shops blev delt op i hold af 2 (en med abonnement og en uden), hvor de så i hold fik en kommentar indenfor en af ovenstående områder samt 1 stjerne.
Vi lod kommentarerne stå fra et par timer til over en uge, hvorefter shoppen klagede til Trustpilot, over den dårlige rating og kommentaren.
 
Herefter begyndte det suspekte at ske, som mange kritikere har påstået. Nemlig at der er forskelsbehandling på Trustpilot, og servicen er på ingen måde neutral.
Alle 3 abonnenter fik slettet den 1 stjerne samt kommentaren med begrundelsen, at der ikke var handlet i shoppen, og at forbrugeren derfor ikke kunne rate på Trustpilot. Sletningen skete indenfor få timer til max 2 dage.
De 3 shops uden abonnement derimod, fik et helt andet svar, nemlig at det var kundens oplevelse på shoppen, og derfor kunne den ikke slettes. 

Dette kunne selvfølgelig være et tilfældigt sammentræf, selvom sandsynligheden er meget lille, og derfor testede vi det med 1 stjerne og en negativ kommentar, som om der var blevet købt. 

Igen skete der noget mystisk. For de 3 shops med abonnementer fik slettet eller modereret kommentaren og den dårlige rating uden problemer, selvom det dog krævede en forklaring angående "handelsforløbet".
De 3 shops uden abonnement derimod kunne ikke få slettet eller modereret kommentaren og ratingen, fordi det igen var kundens oplevelse på shoppen.

Nu sidder den kritiske læser sikkert og tænker, at dette kunne være helt tilfældigt, og et meget sjældent sammentræf. 
Derfor fandt vi 20 sider på Trustpilot, som vi overvågede i en uge. Det var alle firmaer, som løbende fik en del anmeldelser, så der var noget, at baserer undersøgelsen på. 
10 firmaer med abonnement og 10 uden.

Når man følger dette flow over en uge, så opdager man noget meget mystisk igen. For når et firma med abonnement klager over en negativ anmeldelse, så blokkeres den hurtigt, og i langt de fleste tilfælde slettes den. Og med langt de fleste tilfælde, snakker vi hverken 25 eller 50%, men et tal meget længere oppe.
Har firmaet derimod ikke abonnement, så bliver kommentaren og ratingen godt nok midlertidig spærret, men langt hovedparten af dem, vender tilbage igen, når sagen er blevet behandlet.

Når det tages i betragtning, at ovenstående er baseret på over 20 sites, og at det er den samme tendens, som går igen og igen og igen, så er sandsynligheden for, at Trustpilot er neutral, som det ellers påstås meget lille.
Hvis du ikke selv stoler på ovenstående, så kunne du selv teste det af, og du ville nok opdage samme mønster. 

PS nedenstående er tilføjet 23-08-2013 efter kritik og spørgsmål angående, hvordan observationsdelen er foregået, samt de mange spørgsmål angående motivet til undersøgelsen.

Tak for de sindsyg mange kommentarer osv. Der er desværre flere, som har misforstået et par små ting, og derfor vil jeg lige skrive en kommentar her, som også bliver indsat i indlægget, så misforståelser kan undgås!

1. Der er ikke tale om en videnskabelig test. Vi har bare for "sjov" prøvet at se, om den teori 8 webshops havde var sand.
2. Hvis nogen af de andre deltagere vil frem i lyset, så bliver det, hvis de selv vælger det. Jeg siger intet, men jeg vil godt sige så meget, at det hele er baseret på firmaer fra flere lande!
3. De 20 "tilfældige firmaer" (helt tilfældige er de heller ikke, da de skulle have en del anmeldelser dagligt, for at der var en okay data mængde) bliver ikke offentliggjort. Det ville være unfair at udsætte dem for en risiko for lynchstemning, når de intet har gjort.
4. Undersøgelsen bygger på OBSERVATIONER på Trustpilot. Der er taget intet mindre end 7487 printscreens af anmeldelser fra de 20 virksomheder. Hver printscreen indeholder 1-3 anmeldelser, alt efter længden på disse.
5. Ingen havde i deres vildeste fantasi forestillet sig, at dette skulle blive en af de mest delte danske indlæg på G+.
6. Der er en sandsynlighed for, at det mønster, som vi har set gå igen, blot er tilfældigheder. Eller at vi har observeret sider, med mange falske anmeldelser. Ingen af os har indsigt i, hvorfor anmeldelserne er modereret eller fjernet. Vi har blot konstateret, at de er væk eller ændret. 
Dog er sandsynligheden i min verden lille, når det store antal data tages i betragtning. Derfor vil jeg anbefale alle, som mener denne "lille fritidstest" er udokumenteret, til at lave deres egen test. 
7. Testen er intet facit med to streger under. Det er en observation. Hvis der skal laves en 100% valid test, så skal der nogle objektive mennesker ind over, som har adgang til det hele. Denne test er blot lavet, fordi vi alle havde en underlig mavefornemmelse.

Hvordan har vi så gjort?
Der er flere og flere der spørger indtil, hvordan det hele er foregået, og det vil jeg skam gerne dele med alle. 

Efter at have fundet de 20 firmaer, begyndte vi flere gange dagligt at tage printscreens af alle deres indkomne anmeldelser. Kedeligt og manuelt arbejde, men det var vi nødtil, for at kunne se, hvilke anmeldelser der blev fjernet.
Hver firmas TP side blev overvåget i 1 uge.

Herefter blev SAMTLIGE printscreens gennemgået, og sammenholdt med, hvilke anmeldelser, der er online på TPs side et par uger efter.
De anmeldelser som er væk, satte vi ind i nogle kasser.

- Kommentarer om firmaet generelt. Design, beliggenhed osv.
- Vurdering af et køb
- Vurdering af et produkt/service

Alle de forsvundne anmeldelser (sjovt nok kun negative) blev delt ind og talt op.
Det er ud fra disse, at vi har set det mønster, som vi selv havde en mavefornemmelse/teori omkring. 

Det hele er foregået manuelt, det er foregået via mange forskellige IP adresser, og det er foregået, fordi vi var nysgerrige.

Trustpilot er en glimrende service, hvis man ved, hvordan den kan benyttes, og hvis man kender til de forbehold, som man bør tage ved at benytte servicen. Og det er her, at jeg selv ihvertfald står af.
Hvis der skal være et konstruktiv råd herfra til +Trustpilot og jeg har sagt det før, så bør et firma, som gerne vil være nettets "domstol", også tage begge siders version i betragtning, før positive som negative historier postes online. På den måde ville servicen være mere fair over for de firmaer, som frivilligt, som ufrivilligt bliver hængt ud. 
Men det er sikkert en meget tidskrævende og umulig proces, og jeg skal ik kunne sige, om det er utopi at tro, at den kan lanceres i en eller anden form.
1
Add a comment...

Emil Lykkeskov

Shared publicly  - 
 

Mangler du en Grill? Så læs med her
 ·  Translate
Gasgrill eller Kulgrill? Det er et godt spørgsmål. Bliv inspireret til at træffe dit valg og find tilbehør til grillen. Det er her det sker <--------
1
Add a comment...
People
Have him in circles
239 people
Jens Nyborg's profile photo
Matias Aabye's profile photo
Christina Cordes Andersen's profile photo
Claus Werring's profile photo
Morten Rosenvold Villadsen's profile photo
Lise Bjerregaard Nielsen's profile photo
Seeit's profile photo
Emil Frandsen's profile photo
Steffen Iversen's profile photo
Work
Occupation
Spilmedsmil.dk
Skills
E-Handel, Markedsføring..
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Aarhus, Danmark
Links
Contributor to
Story
Tagline
Godt begyndt er halvt fuldendt!
Education
  • Aarhus School of Business
    HA Almen, 2013 - present
  • Købmandskolen
    Økonomi med finansiering, 2008 - 2011
Basic Information
Gender
Male