Profile cover photo
Profile photo
Emil Blücher
1,252 followers -
Ung dansk SEO-gut
Ung dansk SEO-gut

1,252 followers
About
Posts

Post has attachment
Hvorfor dælen sælger jeg rengøringsmidler? Kan man drive en seriøs webshop med WooCommerce? Og hvem er den anden flotte fyr på billedet?

Læs med når jeg gør status efter 10 mdr. som e-købmand hos http://huma.dk 
Add a comment...

Post has attachment
Mit indlæg http://emil-blucher.dk/blog/faa-den-bedste-start et af 7 nomineret til en SEMAward i kategorien SEO.

Basalt set er der tale om en sød lille case, som viser hvordan du med fordel kan starte din SEO før du lancerer din hjemmeside eller webshop - nøjagtigt som når kokken i TV, har "snydt lidt i forvejen."

Dem af jer som kender til +SEMAward ved også, at afstemningssystemet langt fra er skudsikkert. Så frem for at stemme på mig blot for at stemme, så tjek mit og de andre glimrende blogindlæg ud, for at se om du kan lære lidt af de tips der bliver givet. 

God weekend derude!
Add a comment...

Post has shared content
Virker offline reklame?

Campaya kommer til at have den bedste måned i vores (dog korte) historie. Det er jo fedt.

I året løb har vi eksperimenteret lidt med noget offline reklame lokalt her i Horsens, så vi blandt andet har 10-15 biler kørende rundt med vores skilt. Nogle med 75cm skilt bagpå og andre helt klistret ind på alle 4 sider.
Vi har også sponseret en af de største lokale amatørfodboldklubber, med omkring 1000 medlemmer (og hvad der følger med at forældre), med et skilt på 2x13 meter der ikke kan undgå at blive set hver uge når man kommer på stadion. Og som også var baggrundstæppe for præmieoverrækkelser ved et stort stævne i sommer med over 10.000 gæster.

Men når vi så kigger på alle de bookinger vi har hevet igennem i Januar, så er der 0 fra Horsens. Byen hvor vi har kontor, går til netværksmøder og som sagt har skilte ude. Ingen fra 8700.

Vi har nogle stykker fra oplandet i 87xx, men ellers fra alle mulige andre steder i landet.

Så det bliver ikke her vi kommer til at bruge flest reklamekroner :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nyt blogindlæg fra min side af: Sådan tyvstarter du med SEO
Add a comment...

Post has attachment
Ingen tapas til +Kim Fredtoft​ og jeg inden #workaway grundet flyforsinkelse. Det må blive til en #arbejdhvorsomhelst i loungen i stedet ;)
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Skræmmende læsning. Er du også ramt?
I går blev der sendt en spammail fra den danske ranktracker Accuranker. Mailen er sendt til en lang række danske emailadresser. Der er desværre meget stor sandsynlighed for, at mailadresserne kommer fra vores brugere.
I forbindelse med efterforskningen af omfanget, vil jeg bede dig indtaste din mail og hvorvidt du har en konto i +TinyRocketLab , hvis du har modtaget emailen fra Accuranker.

https://docs.google.com/forms/d/15-WszHEiIzozvT_njR7N5cbSGHb8LpNF63wK2XolOU0/viewform

Vi har naturligvis vores hostingudbyder og eksterne rådgivere på sagen, således at vi kan få afklaret om vi har et sikkerhedshul, eller der blot er tale om tilfældige sammentræf.
Add a comment...

E-købmænd og andre online-hajer til netværk i KBH

I forbindelse med at konsulentlivet snart bliver suppleret med titlen som e-købmand, synes jeg at det kunne være interessant at lave en lille netværksgruppe.

Jeg tænker at vi finder sammen en håndfuld stykker, med det formål at bruge et par timer på at sparre, give feedback og dele erfaringer.
Lyder det spændende, og er ord såsom SEO, AdWords, facebook annoncering, Bing, remarketing, konverteringsoptimering og nyhedsbreve ikke fremmede for dig, så send mig en mail på kontakt@emil-blucher.dk med "netværksgruppe" i emnefeltet.

Brug 5-10 minutter på at skrive lidt om din(e) shop(s), hvad andre kan lære af dig, og hvad du håber at kunne få hjælp til. Så vil jeg sætte mig ned, og prøve at sætte et fornuftigt team, hvis ellers nok kvalificerede folk byder ind. Er du affiliate-haj, sælger online kurser eller noget andet onlinebaseret, så skal du også være velkommen til at byde ind.
God påske derude!
Add a comment...

Post has attachment
Dagens arbejdsdag: kursus i Aalborg for KFUM-spejderne i Danmark.
PhotoPhotoPhoto
08/03/15
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Har jeg sovet i timen, eller er denne opstilling ikke ny?
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded