Profile cover photo
Profile photo
OnlineMarketing
1,952 followers -
Servicii Marketing Online
Servicii Marketing Online

1,952 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
După mai puțin de 1 an de la lansarea în varianta beta, Facebook va lansa oficial în cadrul conferinței F8 de astăzi (12 Aprilie) pentru toată lumea “Facebook Instant Articles”.
Inițial Facebook Instant Articles a fost lansat în varianta beta pentru creatorii de conținut/știri premium. “Porcușorii de Guinea” au fost: National Geographic, The Atlantic, The New York Times etc. după care a fost extins încet-încet la câteva sute de creatori de conținut/știri.

#facebook   #facebookinstantarticles  
Add a comment...

Post has attachment
Urmărind trendul crescător de la an la an în folosirea device-urilor mobile pentru navigarea pe internet, trebuie să ne gândim cum să facem cât mai plăcută și ușoară navigarea pe site-urile noastre.
Pe lângă faptul că este important ca site-ul să fie responsive, Google a venit cu un concept nou și anume Google Accelerated Mobile Pages (AMP), destinat în special (doar pentru, zic eu) articolelor/postărilor. Fiind lansat de puțină vreme (în Februarie), poate te întrebi: ce înseamnă? la ce mă ajută? pot să implementez și eu? În acest articol încerc să-ți răspund pe scurt la aceste întrebări și nu numai.

#amp   #googleamp  
Add a comment...

Post has attachment
Toți urmărim sfaturi și căutăm noi posibilități/strategii de a promova produsele/conținutul nostru pe rețelele sociale, dar întrebarea este: știm cât de eficiente sunt? Măsurăm destul de atent eforturile noastre?

#socialmedia   #socialmediamarketing   #onlinemarketing  
Add a comment...

Post has attachment
Cauți modalități simple și la îndemâna oricui prin care să îți poți dezvolta afacerea în mediul online?
Crearea, menținerea și dezvoltarea unei prezențe și imagini a afacerii tale în mediul online este mai importantă ca oricând. Dat fiind volumul imens de informații din mediul online, competitivitatea care este tot mai mare, potențialul client tinde să devină tot mai “imun” la limbajul standard de vânzări. Mai jos ai câteva sfaturi simple și scurte pentru o strategie de succes.

#onlinemarketing   #internetmarketing   #marketing   #biztip  
Add a comment...

Post has attachment
Folosești Social Media pentru afacerea ta și îți consumă prea mult timp fără un rezultat direct proporțional cu munca ta? Mai jos ai niște sfaturi simple care te vor ajuta să reduci timpul alocat și să maximizezi veniturile.

#socialmedia #socialmediamarketing #biztip
Add a comment...

Post has attachment
Ai o afacere mica si vrei sa iti extinzi prezenta online, implicit sa iti cresti vanzarile? O buna organizare, putina rabdare si un mic efort financiar investite in Social Media pentru a construi o prezenta online cat mai puternica iti pot aduce in mod garantat rezultate uimitoare.
Nu mai exista nici o urma de indoiala, chiar si pentru cei mai sceptici, s-au demonstrat beneficiile care le poate aduce Social Media. Nu este un secret faptul ca Social Media poate crea relatii mai stranse intre tine si clienti, creste si stabili increderea clientului.

#socialmedia #socialmediamarketing
Add a comment...

Post has attachment
Bounce rate-ul se refera la numarul de persoane care au intrat pe site, stau o perioada scurta si apoi ies fara sa mearga pe o alta pagina. Nu este neaparat un lucru rau. Sunt multe site-uri care au o singura pagina, ceea ce inseamna ca userii nu au o alta pagina pe care sa mearga. 
Add a comment...

Post has attachment
În momentul de față pe Social Media competiția pentru atenție este acerbă și va crește pe zi ce trece. Nu contează că vorbim de Facebook, Google+, Twitter sau altele, să te faci văzut, să captezi atenția nu este o sarcină usoară.
Știați că, în momentul de față studiile (la nivel global) arată că 97% din potențialii clienți caută pe internet despre business-ul tău înainte de a avea vreo tangență cu el? Acest lucru face ca strategiile tale, diferențierea ta față de competitori să fie mai importantă ca niciodată.
Add a comment...

Post has attachment
Lista de abonati este un mare plus pentru orice blog sau afacere online. In ciuda faptului ca social media a evoluat si au aparut alte canale de marketing, email marketingul inca este un canal foarte eficient de crestere a vanzarilor si de atingere a obiectivelor.

#onlinemarketing #marketing
Add a comment...

Post has attachment
Cu un procent foarte ridicat de marketeri care folosesc Social Media (peste 94%) ca parte din strategiile lor de marketing, nu este obligatoriu doar să te folosești de Social Media în strategiile tale ci și să experiementezi lucruri noi.  Mai jos vei găsi câteva sfaturi simple, de bază, într-o ordine aleatorie, pentru o strategie mai eficientă pe Social Media.

#socialmedia #onlinemarketing #marketing
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded