Profile cover photo
Profile photo
Emarieys
399 followers -
Parenting Blogger, Lifestyle & Review
Parenting Blogger, Lifestyle & Review

399 followers
About
Emarieys's posts

Post is pinned.

Post has attachment
Public
Rumah / Bilik lebih selesa untuk pelajar Uitm Machang. Untuk kos sewaan murah dan rendah, pelajar UiTM Machang boleh menyewa di rumah/bilik dari Haji Haris dan Hajah Maimunah. Maklumat terkini, Haji Haris telah menambah beberapa kemudahan untuk keselesaan…

Post has attachment
Public
Assalamualaikum Pendaftaran Murid Tahun Satu Permohonan untuk mendaftar anak ke sekolah tahun satu kini telah dibuka mulai 1 Mac sehingga 30 April 2017. Kena alert lah dengan tarikh yang diberikan. Jangan sampai anak keciciran untuk belajar yer. Umur anak…

Post has attachment
Public
Donut Bebola Isi Kentang Sejak dua menjak ni rajin pula kongsi resepi kan. Padahal bukan rajin sangat masak. Kalau masak pun, lauk mesti ulang yang sama..masak pedas merah, bakar..masak pedas merah bakar… tukar bahan utama saja.  Yang kerap sangat masak…

Post has attachment
Public
Assalamualaikum. Orang Kelantan Suka Berniaga Betul ke orang Kelantan ini suka sangat berniaga? Siapa-siapa yang pernah pergi Pasar Siti Khadijah, majoriti peniaga adalah wanita kan. MamaEma sendiri pun dah lama tak pergi sana. Balik Kelantan memang…

Post has attachment
Public
Penyakit kulit ekzema adalah penyakit kulit yang menyebabkan kulit kering dan gatal. Bila semakin merebak kulit menjadi merah, pecah dan berair. Ruam-ruam gatal juga salah satu gejala ekzema. Ekzema yang pertama kebanyakkannya dialami oleh bayi dalam tempoh usia 2 tahun. 

Post has attachment
Public
Assalamualaikum. Umur dah nak dekat 40 tahun mulalah risau tentang kulit di wajah. Kulit jadi kusam, kedut-kedut halus pun dah mula nampak. Tengok cermin pun tak nak. Lebih sakit hati, jerawat tumbuh bak cendawan kat muka. Aduh, mentang-mentang dah lama…

Post has attachment
Public
Assalamualaikum Sayang sungguh nak bagi sewa rumah baru ni. Tapi dari kosong, lebih baik bagi sewa pada student UiTM, Machang. Memang dekat sangat dengan UiTM, jalan kaki pun tak sempat nak keluar peluh. Rumah ini akan siap sepenuhnya dalam bulan April.…

Post has attachment
Penting adanya name cards bagi seseorang individu walaupun sekarang semua di hujung jari saja. MamaEma pernah beberapa kali tempah name cards. Tahun akhir buat name cards tahun 2014 dan sehingga sekarang masih berbaki satu bekas. Yealah, MamaEma bukanlah…

http://emarieys.com/dapatkan-name-cards-percuma-dari-pixajoy-jangan-lepaskan-peluang-ini/

Post has attachment
Penting adanya name cards bagi seseorang individu walaupun sekarang semua di hujung jari saja. MamaEma pernah beberapa kali tempah name cards. Tahun akhir buat name cards tahun 2014 dan sehingga sekarang masih berbaki satu bekas. Yealah, MamaEma bukanlah…

http://emarieys.com/dapatkan-name-cards-percuma-dari-pixajoy-jangan-lepaskan-peluang-ini/
Wait while more posts are being loaded