Profile cover photo
Profile photo
Elvis Plaku
321 followers -
Digital Marketing & Communications Consultant
Digital Marketing & Communications Consultant

321 followers
About
Elvis's posts

Post has shared content
Mozilla Tech Speakers in Tirana 1

I had the pleasure to be one of the speakers at the first Mozilla Tech Speakers program which is being organized in Albania by Open Labs. Since I have already written about this in Albanian (which some of you may not be able to read, yet), I decided to…

Post has attachment
A short tourism promo to visit Tirana by the Tirana Municipality

Post has attachment
A short video promoting tourism in Tirana. #Tirana #visittirana #tiranamunicipality #tirane

Post has attachment
Intervista jone te Vila24 me Andronikin ku flasim per femijerine dhe marredhenien moter vella.
Elvis Plaku
Xhoana (Plaku) Bejko

Post has attachment

Kjo është një listë shërbimesh dhe teknologjish që ju lejojnë të transferoni dokumente (foto, video, dokumenta, etj) nëpërmjet internetit sipas kufizimeve dhe avantazheve të ndryshme.

Post has attachment
I'm listening to BBC World Service with TuneIn. #RealRadio. http://tun.in/sewgW

Post has attachment

Post has attachment
Ky eshte prezantimi ne formatin PowerPoint i nje shkrimi qe e publikova rishtazi te SfidaBiznesi.com

Shpresoj t'ju pelqej ne format por mbi te gjitha t'ju vleje ne permbajtje :)

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded