Profile cover photo
Profile photo
eloh&wijk Reklambyrå AB
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Ny webbplats med webbshop levererad till Autolarm. Sajten är responsiv och begåvad med "bil-väljare", offert-funktion m.m. Designen andas aluprofiler och popnitar vilket är en del av Autolarms vardag.
Photo

Post has attachment
En varm och somrig hälsning till våra kunder, kompisar, familjer, samarbetspartners och alla er vi har mött genom åren. I helgen ska vi passa på att ta ett dopp. Vänner det är sommar!
Photo

Post has attachment
På lördag är det världspremiär för Halmstad Pride. Vi är på plats i Picasso Pride Park och alla som inspirerats av PRIDE-temat får en gratis fotografering. Bilder från studion postas vårt flöde på facebook. Vi ses!

Läs om allt kul vi hittar på under Halmstad Pride i vårt evenemang på https://goo.gl/B54z2P
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Att vi är stora gottegrisar är inget grabbarna på +Wohlins Fryshus AB  har missat. Idag kom de hit med en stor låda fylld med frysta godsaker. Fantastiskt tycker vi och trycker i oss lite! :)
#kostcirkel +Robert Rotarski 
Photo

Post has attachment
Idag har vi haft äkta fredagsmys på elohwijk Reklambyrå. Ett spännande kortfilmsprojekt ihop med Filmbyggarna och Coompanion.
Vill skicka ett fantastiskt stort tack till alla på Fox and Anchor för att vi fick filma i era vackra lokaler. Tacksam. Ni är dagens hjältar!
PhotoPhotoPhoto
2014-10-24
3 Photos - View album

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Räknas din insida? Nu kan vi erbjuda tjänsten "Google Business View". Visa era lokaler 360° på Google. Perfekt för dig som driver en rörelse där lokalerna är viktiga.
Photo
Wait while more posts are being loaded