Profile cover photo
Profile photo
Eliss Mie
1,255 followers -
Lovely wife to charming husband, Mohd Hizaami and Nur Nuha Humayra and Nur Nayla Hazeeqa's Ummi.
Lovely wife to charming husband, Mohd Hizaami and Nur Nuha Humayra and Nur Nayla Hazeeqa's Ummi.

1,255 followers
About
Posts

Post has attachment
Tragedi September
Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Korang pernah rasa tak sedap hati? Rasa tak sedap hati ni dari semalam. Hari ni turun rumah, baca doa lebih sikit sebelum memulakan perjalanan ke tempat kerja. Siap hantar my Nayla, terus ke ofiz. Dah keluar dari kereta, ka...
Add a comment...

Post has attachment
Program Larian Anjuran UiTM
Assalamualaikum dan Selamat Tengah Hari.Dah lunch ke? Hari ni tiba-tiba nak tulis pasal larian pulak. Banyak sekarang ni orang suka join larian kan. Bagus betul program ni disamping membantu membakar kalori dan boleh menyihatkan tubuh badan. Teringin jugak ...
Add a comment...

Post has attachment
10 Aksesori Tambahan untuk Pressure Cooker Russell Taylors di Lazada
Assalamualaikum dan selamat Petang. Nasib lah kan kalau ada yang naik menyampah kan asyik cerita Pressure Cooker jer bila update. hahaha. Hari ni kita window shopping secara online sudah. Mana lagi nak shopping kalau bukan Lazada. Sebelum buat pembelian di ...
Add a comment...

Post has attachment
Nasi Daging Pressure Cooker Russell Taylors untuk Birthday Celebration
Assalamualaikum dan selamat petang. Dah makan ke belum? Kalau belum boleh la pergi makan dulu. Entry hari ni berbau makanan lah lagi. Entah bila nak kurus pun tak tahu kalau asyik mencekik macam ni. Semalam saya bercuti sempena birthday sendiri. Hahaha. Ter...
Add a comment...

Post has attachment
Wet World Water Park , Shah Alam
Baru nak up dekat blog. Perginya 2 minggu sudah. Akhirnya hari yang dinantikan my Nuha sudah tiba. Malam tu hujan agak lebat. Memang harap esoknya jangan la hujan. Alhamdulillah cuaca berpihak kepada kami dengan izin Allah. So lepas dah breakfast , kami ber...
Add a comment...

Post has attachment
Nasi Arab Kabshah & Ayam Mandy Russell Taylors Pressure Cooker
Assalamualaikum.Hai..Abes lah diet mak duk menayang resepi dari Pressure Cooker Russell Taylors ni. Setiap hari ada je menu nak cuba. Selagi tak cuba rasa tak lengkap. Orang share resepi Nasi Arab terus rasa nak buat sendiri. Teringat kawan blogger Zaila tu...
Add a comment...

Post has attachment
Harga 2017 | eQurban Ihsan Sdn Bhd | eQurban.com | Qurban & Aqiqah
Sekarang dah musim haji kan. Musim haji ni sinonim dengan qurban atau aqiqah. Sekarang semua tempahan qurban atau aqiqah boleh dibuat di hujung jadi dengan    eQurban .   eQurban Ihsan Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat yang ditubuhkan untuk membantu menjana...
Add a comment...

Post has attachment
Nasi Ayam Pressure Cooker Russell Taylors
Assalamualaikum semua dan selamat petang.Dah petang ni boleh la up resepi kan. Semua dah kenyang kan. Hari ni macam biasa lah, saya nak kongsi resepi Nasi Ayam menggunakan Pressure Cooker Russell Taylors. Boleh juga digunakan untuk pressure cooker jenama la...
Add a comment...

Post has attachment
Sambutan Kejutan Hari Lahir ke 9 dan Dating Anniversary ke 14
Assalamualaikum. Welcome August ! Hari Rabu lepas, 2 Ogos 2017 genaplah usia puteri sulong kesayangan kami yang ke 9. Macam tahun lepas tahun ni dia tanya tak ada surprise ke untuk dia. Dah nama surprise, mana boleh bagitahu cakap kat dia. Lepas dia balik m...
Add a comment...

Post has attachment
Review Buku Masakan One-Pot Wonders
Assalamualaikum dan Salam Jumaat ! Lama tak bersiaran. Asal bersiaran cerita pasal makanan kan. Tapi kali ni nak review buku yang saya menang kat contest Philips tu. Siapa yang follow kat fb mesti dah tahu la. Tak sangka menjadi salah seorang pemenang. Tak ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded