Profile cover photo
Profile photo
Eliss Mie
1,245 followers -
Lovely wife to charming husband, Mohd Hizaami and Nur Nuha Humayra and Nur Nayla Hazeeqa's Ummi.
Lovely wife to charming husband, Mohd Hizaami and Nur Nuha Humayra and Nur Nayla Hazeeqa's Ummi.

1,245 followers
About
Posts

Post has attachment
Lunch @ Me'nate Steak House, Seksyen 14, Shah Alam, Selangor
Entry throwback last year punya ni hah. Mesti kena ada kenangan kat belog. Nak pergi pulak entah bila kan. Ni pun pergi sebab orang belanja. Baby shower la kononnya. Mom to be for the third time. So abaikan la muka macam tak siap tu. Masa ni tak silap dah 8...
Add a comment...

Post has attachment
Review Cuddle Me Lite Carrier
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Kisah pasal carrier pulak hari ni. Ada anak kecil ni memang tu je la kisahnya. Kali ni saya nak review pasal carrier yang saya baru beli untuk my Nawfa iaitu Cuddle Me Lite Carrier. Beli awal tahun hari tu RM 149. Promos...
Add a comment...

Post has attachment
NUHA & NAYLA..........sudah dapat adik
Mungkin semua dah tahu, Ummi saya selamat melahirkan adik untuk saya pada 24 Ogos 2018 pada jam 9.46 pagi secara pembedahan. So, skang kami berdua telah bergelar kakak . Dan secara rasminya, belog ini sudah jadi milik bertiga :) Kalau Ummi rajin, banyak lah...
NUHA & NAYLA..........sudah dapat adik
NUHA & NAYLA..........sudah dapat adik
elissmiejunior.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Review dan Spesifikasi Oppo A3s
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Hari ni cerita pasal handphone baru mak sudah. Buat kenangan kat blog yang suam-suam kuku ni. Akhirnya setelah hampir 6 tahun menggunakan Galaxy Mega, ianya sudah sampai ke penghujungnya. Sebelum ni dah pernah rosak dise...
Add a comment...

Post has attachment
Klinik Haiwan & Surgeri i-City Shah Alam
Pertengahan tahun lepas tak silap kitorang bawa balik Chibi dan Chiko. Masa kitorang bawa balik tu kucing-kucing tu dalam keadaan yang tidak berapa sihat. So kitorang pergi klinik haiwan untuk vaksinkan sekali. Susah jugak nak cari klinik haiwan yang berope...
Add a comment...

Post has attachment
10 Years Challenge #10yearschallenge @ Wordless Wednesday
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Entry hari rabu haruslah ikut tema. Wordless Wednesday . Ke dah ramai tak buat? hahaha. Hari ni nak sahut 10 Years Challenge tu. 10 tahun lepas (2009) saya dah bekerja tahun kedua di UiTM dan bergelar isteri dan sudah me...
Add a comment...

Post has attachment
Homemade Wet Food Untuk Kucing British Short Hair
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Hari ni nak berkongsi makanan untuk kucing yang saya dapat dari join kelab kucing kat facebook. Banyak kelab sampai tak tahu yang mana satu sumber asalnya. Saya share kat sini lah sebab kalau nak buat lain kali ada rujuk...
Add a comment...

Post has attachment
Hadiah Hari Lahir ke 36 & Anniversary 11 Yang Tertunda
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Hari ni baru nak cerita pasal hadiah hari lahir saya ke 36 dan Anniversary kami yang ke 11. Kiranya hadiah tertunda dari my hubby. Tak perlah tertunda sebab nilai pun puluhan ribu jugak. Kiranya counter balik hadiah supe...
Add a comment...

Post has attachment
Breakfast @ Restoren Eddiey Mokku Katering
Entry throwback je manjang sekarang ni. Sementara tengah rajin update blog kan. Kali ni JJCM@ elissmie ke restoren yang menyajikan hidangan terengganu asli. Memang kena dengan tekak saya sekeluarga especially my hubby. Selera high taste kan. Nak-nak makanan...
Add a comment...

Post has attachment
Lawatan ke Kilang Percetakan Al Quran @ Nasyrul Quran
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Alhamdulillah berpeluang menyertai lawatan ke Kilang Percetakan Al Quran terbesar kedua di dunia di Nasyrul Quran Putrajaya selepas Kilang Percetakan Raja Fahd di Madinah. Saya pergi dengan kelab ofiz saya. Hari tu masa ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded