Profile

Cover photo
Eliss Mie
Lives in Malaysia
1,192 followers|27,530,032 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Harga Runtuh Jubah Amani , CalaQisya Shah Alam
Dah beberapa kali jugak pergi CalaQisya Shah Alam ni. Sebab memang aim nak beli kasut Orchid , CalaShoes tu tapi selalu warna yang nak tu tak ada. Yang saya minat warna pink atau purple gitu. Tapi pergi time tahu ada sales lah kan. RM50 jer pun sepasang. Ka...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Macam mana nak tebus point Astro Circle ?
Korang pengguna Astro ? Kalau yer, boleh la meneruskan pembacaan tapi kalau tak langgan Astro boleh la tambah pengetahuan kot nak langgan Astro lepas ni. Hari ni nak tunjuk macam mana nak tebus point Astro Circle tu. Rugi kalau korang tak tebus dah penat-pe...
 ·  Translate
astro circle, katalog penebusan astro circle, macam mana nak tebus point Astro Circle , mata ganjaran Astro Circle
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
NAYLA bila.......................Model Baju Renang
Semalam saya jadi model spek,hari ni jadi Model Baju Renang lah pulak. Sementara tunggu kakak tengah belajar berenang tu , saya posing dulu kat tepi kolam. Kononnya nak mandi kolam lah lepas kakak habis kelas renang tapi akhirnya saya menangis kat tepi kola...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
NAYLA bila............model spek
Kakak saya kata, gambar saya tak banyak macam gambar dia kat dalam handphone Ummi . So hari ni Ummi amik gambar saya dah buh dalam blog . Ni gambar malam semalam, masa ni kakak saya tengah bersiap nak pergi mengaji. Kita posing dulu yer sementara menunggu k...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
D’Taj Sungai Lui, Hulu Langat, Selangor
D’Taj Sungai Lui adalah sebuah kawasan persendirian yang terletak di Jalan Sungai Lui, Hulu Langat, Selangor. Kawasan D’Taj Sungai Lui ini dilengkapi dengan beberapa unit rumah tamu dan kemudahan lain yang sesuai dijadikan destinasi percutian anda bersama k...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...
Have her in circles
1,192 people
Husni Husain's profile photo
Bahrain Ramlan's profile photo
Miss Renee's profile photo
Jane Garcia's profile photo
Shima Salleh's profile photo
Siti Norizam Ishak's profile photo
aqilah farah's profile photo
Fara Othman's profile photo
siti maria othman's profile photo

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
NAYLA bila.................Duta Kasut MediFeet, Shah Alam
Sementara tunggu Tok Ji dan Mak Long saya shopping kasut kat MediFeet, Shah Alam,   saya haruslah tumpang posing kat kedai ni. Layankan jer la yer. Sebenarnya ada kerusi yang disediakan kat situ tapi saya selesa lagi duduk atas kotak kat situ. Ummi boleh la...
 ·  Translate
Sementara tunggu Tok Ji dan Mak Long saya shopping kasut kat MediFeet, Shah Alam, saya haruslah tumpang posing kat kedai ni. Layankan jer la yer. Sebenarnya ada kerusi yang disediakan kat situ tapi saya selesa lagi duduk atas kotak kat situ. Ummi boleh la bawa saya shopping selalu kalau perangai ...
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Farewell Sempena Pertukaran Tempat Bertugas, JPS, Infotech dalam kenangan
Sekali lagi, berlaku perstrukturan semula untuk ofiz saya .Kali ni bukan setakat rombakan pada struktur organisasi malahan nama pejabat pun dah bertukar. Banyak yang kena pindah dan terpaksa pindah. Banyak yang berduka dari suka dan macam-macam lagi la yang...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Kedai Nasi JJ (Kak Wok) Seksyen 24 & Restoren Ayam Penyet-AP , Seksyen 7
Hari tu kita cuba, Nasi Kak Wok Seksyen 7. Kali ni kita pekena Nasi Kak Wok kat Kedai Nasi JJ,Seksyen 24. Rupanya dua owner yang berbeza. Yang ni sama owner dengan cawangan TTDI Jaya punya. Kak Yatt lah yang bawa kami makan dan belanja kat sini. Terima kasi...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Pakaian renang dan peralatan renang @ Inzurina Enterprise, Pusat Akuatik Seksyen 13, Shah Alam
Minggu lepas, hari Sabtu kitorang pergi beli baju renang baru untuk my Nuha. Maklumlah, masa kelas renang pertama, baju dia asyik tertarik ajer sebab dah tak berapa nak muat. hahaha. Tapi berbaloi sungguh beli baju renang tu sebab beli masa dia umur 4 tahun...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Dapat Cashback Pertama dengan Cashback Milkadeal dan Koleksi Fridge Magnet Terkini
Sebelum ni saya memang ada akaun Milkadeal , maklumlah suka shopping online. Banyak dah barangan yang saya beli dengan percuma guna point dari Milkadeal , sekali Milkadeal dah tak buat shopping online tapi digantikan dengan Cashback Milkadeal. So register l...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Salji Melanda Shah Alam @ Taman Botani Negara Shah Alam, Bukit Cerakah
Semalam, lepas kelas renang my Nuha dah janji dengan dia nak bawa dia ke Taman Botani Negara Shah Alam kat Bukit Cerakah . Hari ni kita nak merasa kesejukan musim salji macam kat luar negara la konon tapi kat Malaysia sudah lah. Dulu masa my Nuha umur setah...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...
People
Have her in circles
1,192 people
Husni Husain's profile photo
Bahrain Ramlan's profile photo
Miss Renee's profile photo
Jane Garcia's profile photo
Shima Salleh's profile photo
Siti Norizam Ishak's profile photo
aqilah farah's profile photo
Fara Othman's profile photo
siti maria othman's profile photo
Work
Occupation
Certified IBM Lotus Domino 8.5 Application Developer
Employment
  • Programmer
Basic Information
Gender
Female
Story
Tagline
Lovely wife to charming husband, Mohd Hizaami and Nur Nuha Humayra and Nur Nayla Hazeeqa's Ummi.
Introduction
Lovely wife to charming husband, Mohd Hizaami and Nur Nuha Humayra and Nur Nayla Hazeeqa's  Ummi.A desperate programmer who hates thousand lines of coding so much! Welcome to my humble blog of mine , http://www.elissmie.com
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
YouTube
Other profiles
Eliss Mie's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Awesome Screenshot: Capture & Annotate
chrome.google.com

Capture the whole page or any portion, annotate screenshot, blur sensitive info, one-click upload to share.

Blogger-droid
market.android.com

Simple Blogger client. You can: -create/view/edit/delete blog posts -post comments to published blog posts -upload picture(s) and video(s) -

| Bonus hari raya setengah bulan gaji
www.bharian.com.my

Pemberian bonus dan bayaran khas berkenaan akan memanfaatkan seramai 1.27 juta penjawat awam persekutuan dan 657000 pesara kerajaan. Najib b

Tips Buat Duit dengan Blog dari Seminar Denaihati - Eyriqazz.com — Eyriq...
www.eyriqazz.com

Pelbagai Tips Menarik berkenaan Buat Duit dengan Blog dikongsi-kongsikan dari Seminar Denaihati. Apa yang saya belajar? Apa yang anda belaja

iPhone 5 Gadget Impian | cikgu naman
www.cikgunaman.com

ini adalah entri contest iPhone 5 Gadjet Impian dari Denaihati.com. Moga-moga kali ini dapat menang satu iPhone 5. ;) So kawan² semua kena t

iPhone 5 gadget impian
www.eyriqazz.com

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai ru

Menjejak Saudara yang Terpisah
shakiddo.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua yang baca entry ini. Entry ini adalah khusus dan mempunyai tujuan dalam family saya. Permin

Marah Ayah dan Ibu setakat mana
denaihati.com

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, 4/7/12 sepatutnya aku mengikut rombongan Kembara Media ke Kemboja untuk membuat liputan aktiviti eQurban d

: Jom Vote for Hazmanfadzil.com for Fave Makan-Makan
afasz.blogspot.com

Korang kenal tak dengan tuan empunya blog hazmanfadzil.com? Kalau korang terjah blog dia, kebanyakan entry dia semua pasal makan-makan. Yang

Jom kita BANTU rakan blogger MOHDZAID.COM |
hazmanfadzil.com

Di hari Jumaat yang mulia ini... Sesungguhnya kita diberikan peluang untuk membuat kebaikan sesama manusia....dan kebetulan salah seorang ra