Profile

Cover photo
Eliss Mie
Lives in Malaysia
1,002 followers|20,416,287 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Akok Open, Paka , akok terbaik dari ladang
Kalau balik terengganu, memang tak pernah lupa beli akok. Ada banyak tempat jugak jual akok di Paka ni. Salah satu tempat kegemaran beli akok adalah kat bawah ni lah.Sebenarnya, kedai akok ni kepunyaan kawan sekelas menengah my hubby, Kak Fizan.Resepi akok ...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Pengalaman pertama ke Dobitiam Bandar Bukit Raja, Klang
Stress pulak bila mesin basuh rosak lagi. Dulu panel mesin basuh yang rosak.Dah tukar panel lain. Kali ni , tak tahu lah apa yang rosak. Harap mesin basuh tu cepat dibaiki dan masih boleh dibaiki. Malam tadi, haruslah ke dobi untuk cuci baju yang dah menimb...
 ·  Translate
cara menggunakan dobitiam, dobi layan diri, cara guna dobi layan diri,cawangan dobitiam
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Carian kereta terpakai secara online di Carlist.My dan Mudah.My
Biasanya ini adalah 2 medium untuk carian kereta terpakai secara online yang popular untuk mencari kereta terpakai selain pergi terus ke kedai used car kan. Ni memudahkan bagi orang yang tak berkesempatan nak gi kedai used car so browse dulu semaksima mungk...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
NAYLA bila.........macam-macam ragam
Lama dah saya tak enterframe belog kakak saya ni sejak dua menjak ni. Ummi saya tengah busy lah tu . Hari ni duk ofiz melangut jer kan, baik cerita pasal saya yang sekarang dah macam-macam akal boleh buat. Bab bergaduh dengan kakak serah kat saya. Saya mema...
 ·  Translate
Lama dah saya tak enterframe belog kakak saya ni sejak dua menjak ni. Ummi saya tengah busy lah tu . Hari ni duk ofiz melangut jer kan, baik cerita pasal saya yang sekarang dah macam-macam akal boleh buat. Bab bergaduh dengan kakak serah kat saya. Saya memang suka sangat buli kakak saya ...
1
Add a comment...
In her circles
187 people
Have her in circles
1,002 people
ita yusof's profile photo
Bill Rohaizan's profile photo
Azi Yana's profile photo
KANTOI JOMGELAKFM's profile photo
Admin zalia elyana's profile photo
Ayie Abas's profile photo
Kosmetik Herbal Store's profile photo
Muhammad Hakim's profile photo
shafinas shahidan's profile photo

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Danny Homestay, Di Pekan Kuah, Langkawi
Korang ada bercadang untuk bercuti ke Langkawi ? Musim sekolah dah nak kunjung tiba tak berapa lama lagi kan iaitu pada bulan awal bulan 6. Kalau bercadang untuk bawa satu keluarga yang ramai ke Langkawi yang semestinya syurga shopping, mungkin homestay ada...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Kedai Alatan Jahit Expertailor, Seksyen 7, Shah Alam
Macam susah nak jumpa jugak kedai alatan jahitan kat Shah Alam ni. Hari tu, misi pencarian lace untuk baju Ad tapi sampai sudah tak jumpa lace yang dia nak.Mula-mula ingat nak pergi Jakel tapi ternampak satu kedai alatan jahit yang terletak bersebelahan den...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
adab suami ketika isteri hamil, adab suami ketika isteri mengandung, amalan suami ketika isteri hamil, amalan suami semasa isteri mengandung,
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Lama dah saya tak enterframe belog kakak saya ni sejak dua menjak ni. Ummi saya tengah busy lah tu . Hari ni duk ofiz melangut jer kan, baik cerita pasal saya yang sekarang dah macam-macam akal boleh buat. Bab bergaduh dengan kakak serah kat saya. Saya memang suka sangat buli kakak saya ...
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Jubah Aqeela Fleur by Mrs Him
Sebenarnya, lama dah nak cerita pasal Jubah Aqeela yang saya beli dari  Fleur by Mrs Him (ownernya  blogger yang famous amous, siapa lagi kalau bukan Kak Di ) tapi tak sempat-sempat nak cerita kat dalam blog. Saya ni memang susah nak dapat saiz jubah yang m...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...
People
In her circles
187 people
Have her in circles
1,002 people
ita yusof's profile photo
Bill Rohaizan's profile photo
Azi Yana's profile photo
KANTOI JOMGELAKFM's profile photo
Admin zalia elyana's profile photo
Ayie Abas's profile photo
Kosmetik Herbal Store's profile photo
Muhammad Hakim's profile photo
shafinas shahidan's profile photo
Work
Occupation
Certified IBM Lotus Domino 8.5 Application Developer
Employment
  • Programmer
Basic Information
Gender
Female
Story
Tagline
Lovely wife to charming husband, Mohd Hizaami and Nur Nuha Humayra and Nur Nayla Hazeeqa's Ummi.
Introduction
Lovely wife to charming husband, Mohd Hizaami and Nur Nuha Humayra and Nur Nayla Hazeeqa's  Ummi.A desperate programmer who hates thousand lines of coding so much! Welcome to my humble blog of mine , http://www.elissmie.com
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
Other profiles
Eliss Mie's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Awesome Screenshot: Capture & Annotate
chrome.google.com

Capture the whole page or any portion, annotate screenshot, blur sensitive info, one-click upload to share.

Blogger-droid
market.android.com

Simple Blogger client. You can: -create/view/edit/delete blog posts -post comments to published blog posts -upload picture(s) and video(s) -

| Bonus hari raya setengah bulan gaji
www.bharian.com.my

Pemberian bonus dan bayaran khas berkenaan akan memanfaatkan seramai 1.27 juta penjawat awam persekutuan dan 657000 pesara kerajaan. Najib b

Tips Buat Duit dengan Blog dari Seminar Denaihati - Eyriqazz.com — Eyriq...
www.eyriqazz.com

Pelbagai Tips Menarik berkenaan Buat Duit dengan Blog dikongsi-kongsikan dari Seminar Denaihati. Apa yang saya belajar? Apa yang anda belaja

iPhone 5 Gadget Impian | cikgu naman
www.cikgunaman.com

ini adalah entri contest iPhone 5 Gadjet Impian dari Denaihati.com. Moga-moga kali ini dapat menang satu iPhone 5. ;) So kawan² semua kena t

iPhone 5 gadget impian
www.eyriqazz.com

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai ru

Menjejak Saudara yang Terpisah
shakiddo.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua yang baca entry ini. Entry ini adalah khusus dan mempunyai tujuan dalam family saya. Permin

Marah Ayah dan Ibu setakat mana
denaihati.com

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, 4/7/12 sepatutnya aku mengikut rombongan Kembara Media ke Kemboja untuk membuat liputan aktiviti eQurban d

: Jom Vote for Hazmanfadzil.com for Fave Makan-Makan
afasz.blogspot.com

Korang kenal tak dengan tuan empunya blog hazmanfadzil.com? Kalau korang terjah blog dia, kebanyakan entry dia semua pasal makan-makan. Yang

Jom kita BANTU rakan blogger MOHDZAID.COM |
hazmanfadzil.com

Di hari Jumaat yang mulia ini... Sesungguhnya kita diberikan peluang untuk membuat kebaikan sesama manusia....dan kebetulan salah seorang ra