Profile

Cover photo
Eliss Mie
Lives in Malaysia
1,099 followers|24,064,515 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Jatuh cinta dengan Instant Shawl 2 Muka pulak !
Hari tu dah jatuh cinta dengan Naelofar Hijab Chic N Basic   . Skang dah jatuh cinta dengan Instant Shawl 2 Muka pulak. Memang senang betul la pakai Instant Shawl 2 muka ni atau Double loop ni. Setakat ni dah ada 4 helai . Gila malas nak pakai tudung bawal ...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
SuaRaya InfoTech 2015
Kalau tahun lepas, deko hari raya berdasarkan rumah sukan tapi kali ni setelah rombakan kabinet, ops, rumah sukan telah pun ditukar menjadi kampeni. Kampeni baru saya, Delta dengan motto Delta Fly High. Hah gitu. Tahun ni terlibat jugak dalam aktiviti dekor...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
6 Peralatan Menyusu untuk Keperluan Ibu Bekerjaya
Bagi korang yang sedang mengandung yang sedang mencari-cari keperluan untuk menjayakan penyusuan susu ibu hanya secara online teruskan pembacaan anda disini.Kat bawah ini saya senaraikan 10 peralatan yang wajib ada bagi ibu menyusu bekerjaya yang ingin menj...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Suasana Hari Raya Aidilfitri 2015
Korang semua dah masuk kerja ke? Saya Rabu last week dah masuk kerja.Tahun ni turn pagi raya di rumah keluarga saya. Pukul 2 pagi baru siap masak untuk hari raya. Menu juadah hari pertama, nasi putih, gulai ayam, acar jelatah , sambal belacan, rendang ayam,...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
2
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Masak Lemak Cili Padi Telur Itik dan Sekaya Juadah Berbuka
Hari ni nak kongsi resepi untuk berbuka. Awal pagi lagi dah fikir pasal berbuka. Dah hujung-hujung ramadhan ni kadang-kadang dah tak tahu nak makan apa. Pergi pasar ramadhan pun dah tak lalu dah. Kebetulan kat ofiz ni, ofiz mate ada jual telur itik, RM7 unt...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...
Have her in circles
1,099 people
Ayie Abas's profile photo
AZMIGOLD 88's profile photo
nila anggraini's profile photo
Zubir Jamhari's profile photo
seripah arabi's profile photo
uncle gedek's profile photo
Yusran Ubaid's profile photo
amani ammar's profile photo
Yannie Daud's profile photo

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Sambutan Hari Lahir @ Nandos, Plaza Shah Alam
Akhirnya minggu lepas, pakatan hari jadi yang pertama untuk tahun ni terlaksana. Kali ini, Ida belanja kat Nandos, Plaza Shah Alam. Suasana kat Nandos, Plaza Shah Alam ni memang kurang pencahayaan. Boleh la konon-konon makan candlelight lunch :p Ada ker ist...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Sambutan Hari Lahir My Nuha ke 7 dan Dating Anniversary ke 12
Welcome August ! Hari Ahad lepas, 2 Ogos 2015 genaplah usia puteri sulong kami yang ke 7. Teman bergaduh ku siang dan malam, kuat merajuk dan suka dengki kat adik sebab cemburu Ummi asyik lebihkan adik jer. Tapi anakku, ketahuilah Ummi menyayangimu seluruh ...
 ·  Translate
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
10 Kalori Makanan Yang Perlu Korang Tahu Sebelum Ke Rumah Terbuka
Korang ada banyak dapat undangan ke rumah terbuka ke? Kalau nak ajak saya dialu-alukan. Suka betul makan hari raya ni sampai 2KG naiknya. Sekarang telah kembali ke jalan yang benar dan lurus. Turun balik 1KG setelah seminggu diet balik. Maklumlah,sel-sel le...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
A blog of programmer life and lifestyle blogger , food review ,fridge magnet collector, Advertorial Write Ups!
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
jahit lace sendiri,border lace cantik, prada lace murah, prada lace, border lace murah
1
Add a comment...
People
Have her in circles
1,099 people
Ayie Abas's profile photo
AZMIGOLD 88's profile photo
nila anggraini's profile photo
Zubir Jamhari's profile photo
seripah arabi's profile photo
uncle gedek's profile photo
Yusran Ubaid's profile photo
amani ammar's profile photo
Yannie Daud's profile photo
Work
Occupation
Certified IBM Lotus Domino 8.5 Application Developer
Employment
  • Programmer
Basic Information
Gender
Female
Story
Tagline
Lovely wife to charming husband, Mohd Hizaami and Nur Nuha Humayra and Nur Nayla Hazeeqa's Ummi.
Introduction
Lovely wife to charming husband, Mohd Hizaami and Nur Nuha Humayra and Nur Nayla Hazeeqa's  Ummi.A desperate programmer who hates thousand lines of coding so much! Welcome to my humble blog of mine , http://www.elissmie.com
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
Other profiles
Eliss Mie's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Awesome Screenshot: Capture & Annotate
chrome.google.com

Capture the whole page or any portion, annotate screenshot, blur sensitive info, one-click upload to share.

Blogger-droid
market.android.com

Simple Blogger client. You can: -create/view/edit/delete blog posts -post comments to published blog posts -upload picture(s) and video(s) -

| Bonus hari raya setengah bulan gaji
www.bharian.com.my

Pemberian bonus dan bayaran khas berkenaan akan memanfaatkan seramai 1.27 juta penjawat awam persekutuan dan 657000 pesara kerajaan. Najib b

Tips Buat Duit dengan Blog dari Seminar Denaihati - Eyriqazz.com — Eyriq...
www.eyriqazz.com

Pelbagai Tips Menarik berkenaan Buat Duit dengan Blog dikongsi-kongsikan dari Seminar Denaihati. Apa yang saya belajar? Apa yang anda belaja

iPhone 5 Gadget Impian | cikgu naman
www.cikgunaman.com

ini adalah entri contest iPhone 5 Gadjet Impian dari Denaihati.com. Moga-moga kali ini dapat menang satu iPhone 5. ;) So kawan² semua kena t

iPhone 5 gadget impian
www.eyriqazz.com

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai ru

Menjejak Saudara yang Terpisah
shakiddo.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua yang baca entry ini. Entry ini adalah khusus dan mempunyai tujuan dalam family saya. Permin

Marah Ayah dan Ibu setakat mana
denaihati.com

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, 4/7/12 sepatutnya aku mengikut rombongan Kembara Media ke Kemboja untuk membuat liputan aktiviti eQurban d

: Jom Vote for Hazmanfadzil.com for Fave Makan-Makan
afasz.blogspot.com

Korang kenal tak dengan tuan empunya blog hazmanfadzil.com? Kalau korang terjah blog dia, kebanyakan entry dia semua pasal makan-makan. Yang

Jom kita BANTU rakan blogger MOHDZAID.COM |
hazmanfadzil.com

Di hari Jumaat yang mulia ini... Sesungguhnya kita diberikan peluang untuk membuat kebaikan sesama manusia....dan kebetulan salah seorang ra