Profile

Cover photo
Eliss Mie
Lives in Malaysia
770 followers|9,492,566 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Fridge Magnet dari Turkey , Terengganu dan Koleksi Pelapik Gelas
Hari ni entry Koleksi Fridge Magnet yang saya dapat hari tu. Yang dari Turkey dapat dari kazen saya yang pergi melancong free ke Turkey hari tu. Syoknya dapat melancong free. Agak-agak kalau kerja kerajaan dapat tak melancong oversea free kalau dapat Anuger...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Macam mana nak dapatkan salinan MC @ DEMC
MC pertama 2014 boleh pulak hilang yang asal. Yang ada cuma gambar hari tu la. HR tak terima kalau bukan MC original dan suruh dapatkan salinan dari DEMC. Terpaksa lah pergi DEMC untuk dapatkan salinan MC yang asal tu.Nak amik salinan MC kena pergi Bahagian...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Resepi Spagetti Sardin Berapi dan MC pertama 2014
Jom Masak @ elissmie hari ni adalah Resepi Spagetti Sardin Berapi . Kemain nama resepinya kan. Sebenarnya, resepi ni saya dapat dari jiran saya. First time makan terus jatuh cinta. Even makan sejuk-sejuk sebab masa jiran bagi tu malam, pagi esok baru makan ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Tips Beli Susu Murah dan Kole Percuma
* Susu ibu lebih baik dari susu formula. Tiada siapa mampu menafikan.Baca dengan minda terbuka ok ! Susu badan tu rezeki Allah, kalau Allah nak tarik, macam tu ajer ( kun fayakun ).Susu formula pun rezeki dari Allah juga kan. ok bai ! Sebenarnya sudah lama ...
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
NUHA & NAYLA....Photoshoot yang gagal
Jom lah layan saya dan adik saya dengan gambar-gambar kami yang gagal dalam sessi photoshoot bersama Ummi gara-gara adik yang tak bagi kerjasama sebab badan dah letih berjalan seharian..hehehe Stand a chance to win an Estee Lauder #LipstickEnvyShineMY by up...
 ·  Translate
3
Add a comment...
Have her in circles
770 people

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
NAYLA bila...................Stroller kakak
Sekarang ni saya buat ajer yang kakak saya buat. Apa yang kakak main saya main. Hari tu selalu la duk tengok. Apa lah yang kakak tolak ni macam best sangat ni. Bila kakak tak main.Saya pulak cuba tolak. Ni hah. Stroller kakak saya ni. Stroller RM5 dia.Lama ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
NUHA bila............Lukisan Alat Tulis
Nampak tak saya lukis apa? Di situ ada pemadam, pensil, pembaris dan buku serta meja tulis. Tapi Ummi saya hairan kenapa meja sama besar pulak dengan alat tulis yang saya lukis..hihihi #DGWWWOW is BACK! 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
NUHA & NAYLA bila...........Selipar Ummi
Saya memang suka main kat depan ni. Suka tengok kereta lalu lalang kat gate depan ni.  Berkunci kat sini jangan risau .  Hari tu senyap-senyap saya main selipar Ummi nak pakai.  Alamak Ummi dah nampak saya pulak. Buat muka tak bersalah. Comel tak saya ? Kak...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Kursus OOP With PHP AND MySQL dan Fridge Magnet dari Guilin, China
4 hari ni ada kursus Object Oriented Programming With PHP AND MySQL untuk memantapkan skill dalam bidang programming. Buat kat makmal kat ofiz saya ni jer. Nak kata faham sangat tu tak adalah tapi bila tengok contoh yang dibagi tu boleh la faham. Maklumlah ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Eliss Mie

Shared publicly  - 
 
Cinta hati terbaru my hubby
Tak sangka , saya dimadukan lagi oleh my hubby... Nak tengok madu terbaru ? Jeng jeng jeng... skrol kebawah yer :) Ni hah...Cinta hati terbaru dia...LC 135 merangkap hadiah hari lahir tahun depan yer sayang...hehehe  Plate BMP . B oleh M adu P ulak my hubby...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have her in circles
770 people
Work
Occupation
Certified IBM Lotus Domino 8.5 Application Developer
Employment
  • Programmer
Basic Information
Gender
Female
Story
Tagline
Lovely wife to charming husband, Mohd Hizaami and Nur Nuha Humayra and Nur Nayla Hazeeqa's Ummi.
Introduction
Lovely wife to charming husband, Mohd Hizaami and Nur Nuha Humayra and Nur Nayla Hazeeqa's  Ummi.A desperate programmer who hates thousand lines of coding so much! Welcome to my humble blog of mine , http://www.elissmie.com
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
Other profiles
Eliss Mie's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Awesome Screenshot: Capture & Annotate
chrome.google.com

Capture the whole page or any portion, annotate screenshot, blur sensitive info, one-click upload to share.

Blogger-droid
market.android.com

Simple Blogger client. You can: -create/view/edit/delete blog posts -post comments to published blog posts -upload picture(s) and video(s) -

| Bonus hari raya setengah bulan gaji
www.bharian.com.my

Pemberian bonus dan bayaran khas berkenaan akan memanfaatkan seramai 1.27 juta penjawat awam persekutuan dan 657000 pesara kerajaan. Najib b

Tips Buat Duit dengan Blog dari Seminar Denaihati - Eyriqazz.com — Eyriq...
www.eyriqazz.com

Pelbagai Tips Menarik berkenaan Buat Duit dengan Blog dikongsi-kongsikan dari Seminar Denaihati. Apa yang saya belajar? Apa yang anda belaja

iPhone 5 Gadget Impian | cikgu naman
www.cikgunaman.com

ini adalah entri contest iPhone 5 Gadjet Impian dari Denaihati.com. Moga-moga kali ini dapat menang satu iPhone 5. ;) So kawan² semua kena t

iPhone 5 gadget impian
www.eyriqazz.com

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai ru

Menjejak Saudara yang Terpisah
shakiddo.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua yang baca entry ini. Entry ini adalah khusus dan mempunyai tujuan dalam family saya. Permin

Marah Ayah dan Ibu setakat mana
denaihati.com

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, 4/7/12 sepatutnya aku mengikut rombongan Kembara Media ke Kemboja untuk membuat liputan aktiviti eQurban d

: Jom Vote for Hazmanfadzil.com for Fave Makan-Makan
afasz.blogspot.com

Korang kenal tak dengan tuan empunya blog hazmanfadzil.com? Kalau korang terjah blog dia, kebanyakan entry dia semua pasal makan-makan. Yang

Jom kita BANTU rakan blogger MOHDZAID.COM |
hazmanfadzil.com

Di hari Jumaat yang mulia ini... Sesungguhnya kita diberikan peluang untuk membuat kebaikan sesama manusia....dan kebetulan salah seorang ra