Profile cover photo
Profile photo
Elisabeth Kjær Tejlmand
790 followers -
Tænk i iterative processer - ikke færdigt produkt.
Tænk i iterative processer - ikke færdigt produkt.

790 followers
About
Elisabeth Kjær's posts

Post has attachment
Måske kender du en retailer, der savner at tage 100% fat i alt det digitale?

Så kender jeg et godt sted at starte, nemlig med 8 gratis digitale ideer fra denne lille super nørdede men venlige gruppe mennesker +Steffen Kjærulff +Harald Tokerød Niels Christian Laursen og mig selv (sagde hunden). 

Vi kalder det Digital Sommer. For så kan man nyde sommeren og alligevel møde med 8 digitale ideer på arbejde efter ferien. Sweat, ik?

Vi har sat et max på antallet af tilmeldte for at kunne overskue flokken og give de 8 ideer, der giver mest værdi for netop dem. Og det er gået stærkt med at fylde pladserne op, meeeen der er da endnu få pladser, så hvem skal mon have de sidste pladser?

http://www.webpresence.dk/digital-sommer-8-gratis-ideer-til-din-digitale-kommunikation

Post has attachment
What is magic? 
Photo

Post has attachment
Nyt eksemplar af mit sjældne nyhedsbrev er lige kommet. Se det her: http://us2.campaign-archive1.com/?u=ca9efcbc0ffde19775e58f9b3&id=a5c3c77eb8 og skulle du få den mindste lillebitte lyst til at blive abonnent og give mig feedback på indhold, så kommer du med i min aftenbøn. Bum! #ux   #servicedesign  

Post has shared content
Mange mennesker læser kun de nyheder, som deres netværk har delt eller liket. Denne og mange andre indsigter står at læse i Digital News Report.

#KunstenAtNåNyeLæsere  

http://www.digitalnewsreport.org/

Post has attachment
Content marketing anno 1974. Fundet i et Bo Bedre. Redaktionel tekst og annoncetekst er umulig at skelne.

Er historien hun fortæller mon sand? 

#contentmarketing #annonce 
Photo

Post has shared content
Efterlysning
Kender du et wordpress plugin der baseret på det søgeord brugeren kommer fra, kan styre hvilke elementer der vises?

Post has shared content
En mulighed hvis du arbejder med php
Jeg har i dag overtaget ejerskabet af gruppen "PHP - Danmark" fra +Jesper Petersen, og vil i den forbindelse benytte lejligheden til at udbrede kendskabet, da der må findes flere PHP-interesserede her på Google+ end de 23 flinke mennesker, som allerede er tilmeldt.

Derfor: beskæftiger du dig med PHP, professionelt såvel som på fritidsbasis, så meld dig ind i gruppen, og vær med til at udbygge gruppen med spørgsmål, kommentarer, tips og tricks og alt, hvad der ellers omhandler PHP.

Vi ses derinde :-)

#php   #phpdanmark  

Post has shared content
Ny undersøgelse fra den globale annnoncørforening WFA afslører en generel modvilje mod reklamer. Forbrugeren oplever nemlig reklamer som forstyrrende, der alt for ofte leverer budskaber på det forkerte tidspunkt og til det forkerte publikum. Digitalisering af marketing lader næppe til at være løsning på problemet. #Reklame   #Forbruger   #WFA   #Reklameskepsis  

Post has shared content
Super godt tip fra +Webjuice e
Du kan nu få dine sociale profiler fremhævet på Google. Ved at tagge dine sociale profiler op på din hjemmeside rigtigt, kan du få links til dem i Googles søgeresultater som på billedet.

Følgende sociale netværk er understøttet.
★ Facebook
★ Twitter
★ Google+
★ Instagram
★ YouTube
★ LinkedIn
★ Myspace

Du kan finde mere info her:
https://developers.google.com/structured-data/customize/social-profiles

Eller se hvordan vi har gjort i bunden på www.webjuice.dk

/ +Søren Riisager 
Photo

Post has shared content
Hvorfor tjekker vi igen og igen vores sociale newsfeeds? Er det frygten for at gå glip af noget (FOMO) eller jagter vores samler/jæger hjerne det næste fix lykkefølelse? +Anders Colding-Jørgensen n argumenterer skrapt for det sidste men glemmer han ikke at mange af os netop kun er til stede på de sociale medier fordi det er en del af arbejdet? 
Wait while more posts are being loaded