Profile cover photo
Profile photo
Elias Patrikainen
23 followers -
Entrepreneur, artist, educator. Occasionally I swim, as well.
Entrepreneur, artist, educator. Occasionally I swim, as well.

23 followers
About
Posts

Post has attachment
En etsi valtaa loistoa. Telakalla.
Add a comment...

Post has attachment
Jumalauta on julkaistu. Löytyy kaikkialta. Videoineen myös YouTubesta.

"Elämässä on rajapyykkejä, jotka määrittävät ihmisen identiteetin. On aika ennen ja aika jälkeen. Yksi tärkeä rajapyykki omassa elämässäni osuu kolmen vuoden ajalle, joiden aikana purin osiin ja rakensin uudelleen suuren osan siitä, kuka koen olevani.

Etsiminen alkoi isoisän kuolemasta. Isoisän lähtemistä seurasi peräkkäisinä vuosina kahden muun lähisukulaiseni äkilliset kuolemat. Samoihin aikoihin loppui yllättäen myös parisuhde, joka oli ollut tärkeä. Niin paljon tapahtui lyhessä ajassa, että elämästä tuli vaikeaa.

Näitä asioita käsitellessäni päädyin ajatuksiin ja tekoihin, jotka pakottivat ulos totutusta. Hyppäsin kokemisen alueille, jotka olivat pelottavia, mutta samalla välttämättömiä, jotta elämä voisi jatkua. Oli pakko jatkaa, vaikka en tiennyt miten tai miksi. Täytyi etsiä.

Vaikka läheisten menetys ja vastoinkäymiset osoittavat koruttomasti sen, missä elämän keskiö ihmisellä on, ohjaavat ne yhtä koruttomasti polulle, jolla uusia asioita aukeaa elettäväksi. Elämä jatkuu, jos uskaltaa antaa sen jatkua.

Jumalauta on vuosien 2014-2016 aikana käsittelemieni asioiden läpileikkaus pienoiskoossa. Tuntemattomat, yllättävät ja voimalliset ovat ihmisen muuttumisen tiet, kun tielle astuu. Tästä muistutukseksi kokosin albumin nimeltä Jumalauta."

Spotify: https://open.spotify.com/album/4Yrt0Hga8y5sCdkKD22Tfy
YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLCHIn_E2omUwrEJV2Ws3Y6xRDK_5C-wKs
Add a comment...

Post has attachment
Pitkästä aikaa kirjoitus. Asiaa jaksamisesta ja treenaamisesta.

"Soittotunnille täytyy voida uskaltaa mennä, vaikka ei olisikaan jaksanut harjoitella. Se on paikka, jossa ollaan musiikin äärellä. Musiikin äärellä täytyy voida olla riippumatta siitä, mikä on jaksamisen tila."
Add a comment...

Post has attachment
Uusi tuote!

Haastattelu tallentaa persoonasi ainutlaatuisella tavalla. Se on muotokuva ajatuksistasi. Haastattelu voi olla pelottava asia, mutta se on myös vapauttava.

Haastattelu on hyvä juttu kaikille niille, jotka haluavat hetkeksi sukeltaa olemukseensa uudella tavalla. Toisaalta haastattelu on myös erinomainen tapa luoda mielenkiintoista taustamateriaalia bändillesi tai muulle projektillesi.

Tilaa haastattelu, niin rakennetaan uniikki teos, jonka motiivina olet sinä. Toteutusformaatti on lähtökohtaisesti äänite, mutta myös videon ja kuvamateriaalin liittäminen mukaan on mahdollista.
Add a comment...

Post has attachment
Toimimeni täyttää lokakuussa peräti jo 15 vuotta. Kaikki palvelut lokakuuhun asti -15% alennuksella, kun ostat verkkokaupasta ja käytät maksaessa alennuskoodia 15VUOTTA. Palveluita tarjolla pianonvirityksestä pianotunteihin.
Add a comment...

Post has attachment
Twiittaan nyt toistaiseksi ahkerasti suomalaisesta pienyrittämisestä hästägillä #yrittäjävinkki. Kokemusta on kertynyt jo peräti 15 vuoden (what!?) ajalta, joten jotain asiasta ilmeisesti tiedänkin.

Suomalainen asiakas on kiltti ja salliva. Osittain meno on niin lepsua, että suuremmatkin yritykset voivat huoletta ylenkatsoa perusasiakaspalvelua. Asiakaslähtöisyydestä puhumattakaan...

En voi tästä nyt lyhyesti edes aloittakaan, kun alkaa keittää.. Mutta Twitterissä siis lisää.

Eli hyviä vinkkejä luvassa, mutta toisaalta meinaan myös räntätä asioista, jotka on hanuristakin. Niin yrittämiskulttuurin, valtion kuin asiakkaidenkin puolelta.

Yrittäminen on aina tasapainottelua vapauden ja vastuun välillä. Oon nähnyt kollegoiden sokaistuneen vapaudesta, jonka takia bisnekset onkin sitten menneet päin persettä ja elämästä on tullut vaikeaa.

Toisaalta oon nähnyt myös, miten niinkin simppeli asia kuin yksinkertainen sopimuksesta kiinnipitäminen voi aiheuttaa asiakkaassa tyytyväisyyttä ja suoranaista ihmettelyä. Koska se ei välttämättä ole itsestäänselvyys laisinkaan, että tilattu työ tehdään silloin kun se on luvattu tehtäväksi, ja sillä hinnalla, mikä on sovittu...

Loppujen lopuks yrittäminen on siistii puuhaa, ja Suomessa sen kokeileminen on oikeesti tosi helppoa. Tältä pohjoismaiselta peruskalliolta ponnistaen on hyvä kehittää juttuja, ja murtaa yrittämiseen liittyviä myyttejä ja negatiivisia harhakuvia. Toisaalta on aiheellista myös tuoda esiin sitä ikävämpää puolta, mikä yrittämiseen liittyy.

Liity keskusteluun, jos kiinnostaa. Onhan nyt kuitenkin Suomi100, USA 4ever jne. käynnissä muutenkin.
Add a comment...

Post has attachment
Kiitos! kertoo surun kohtaamisesta, masennuksesta, ilosta, inspiraatiosta ja kasvusta.

Teoksen rakentaminen alkoi keväällä 2015 ja löysi (toistaiseksi) lopullisen muotonsa heinäkuussa 2017. Kiitos kaikille mukana motiivina ja inspiraationa olleille ihmisille!

"Olemme yhtä" on ainakin tämän prosessin myötä tullut jo hieman kuluneeksikin fraasiksi... Mutta taitaa kuitenkin olla totta. :)
Add a comment...

Post has attachment
Kiitos! -elokuvan ensi-ilta on tänään klo12.00 netissä. Eli Facebookissa ja YouTubessa. Elokuva kertoo kuolemasta, masennuksta ja onnesta.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Uusi nettikauppani on avattu. Sieltä voit ostaa kätevästi musiikkikoulutus- ja pianonvirityspalvelujani. Ennakkoon maksetussa pianonvirityspaketissa säästät jopa 15eur normaaliin hintaan verrattuna. Maksu on käytettävissä palvelun lunastamiseen 6 kuukauden ajan ostosta.

Tervetuloa tsekkaamaan!
Add a comment...

Post has attachment
Shades of You (Part I)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded