Profile cover photo
Profile photo
Elemental
343 followers -
Official Elemental google+ page
Official Elemental google+ page

343 followers
About
Elemental's posts

Post has attachment

U vrijeme kad kiša diktira dane, predstavljamo spot i pjesmu "Opet je kiša". Ovom zanimljivom pjesmom pokušavamo Vas uvući u stanje svijesti i raspoloženje kišnih i sivih dana, dok se istovremeno kroz spot provlači ljubavna tema, i bitnost zagrljaja baš u tim trenucima.
"Opet je kiša" je četvrti singl s dvostrukog albuma "Tijelo pamti" koji je izašao u proljeće 2016.

Redatelj spota je Nevio Smajić čiji je najveći izazov bio pogoditi trenutak kada će u Zagrebu padati kiša. Zanimljivo je također da su u spotu korišteni ručno rađeni kišobrani napravljeni u Hrvatskoj, u tvornici Hrvatski kišobrani.

Objavljeno za 383 Records.

Website: http://www.elemental.hr
Official merchandise: https://elemental.pdv.com.hr
Facebook: https://facebook.com/elemental.hr
Twitter: https://twitter.com/elementalbend
Instagram: https://instagram.com/elementalbend

✸ HVALA ✸

Neviu Smajiću http://www.nevideno.com koji je režirao, snimio i montirao spot, glumcima sa Akademije u Zagrebu Emmi Martinjak i Marku Šokčiću, World Class Fitness centru, tvornici Hrvatski kišobrani, vizažistici Ivi Kovačević, Biljani Šimić i Mariu Boršćaku na svesrdnoj pomoći.

Post has attachment
Odabrali smo pjesmu "Tijelo pamti" jer smo primijetili da se u posljednje vrijeme u javnosti zazire od tjelesnosti, taktilnosti, a u svrhu promicanja neke "srednjevjekovne" suzdržanosti i čistoće. Tijelo kao takvo oduvijek je inspiriralo umjetnike, od antičkih kipara do francuskih post-impresionista, a mi smo se pozabavili njime na svoj lirski način. Kroz tekstove govorimo da, unatoč prolasku vremena, tijelo pamti dodire i sjećanja bivših ljubavnika. Seks se uspoređuje s plesom, znatiželjnom tjelesnom igrom bez propisanih "koraka" - zato nam je drago što su Marko Milovac i Ivan Zadro iz C47 Film za uprizorenje pjesme odabrali baš dvoje plesača koji pokretom prate igru naših riječi. Nadamo se da će se i publici svidjeti i pjesma i spot. Želja nam je da zajedno maknemo koprenu tabua s tjelesnosti.

Objavljeno za 383 Records.

režija i montaža: Marko Milovac - https://vimeo.com/markomilovac
direktor fotografije: Ivan Zadro
plesači: Martina Nevistić i Adrian Pezdirc
šarfer: Ivan Ivče
2. asistent kamere: Saša Tufegdžić
šminka: Iva Kurobasa
produkcija: C47 Film/Spotlight.TV - https://www.facebook.com/ThisIsSpotlightTV

Post has attachment
Sedmi, dvostruki album "Tijelo" donosi 18 pjesama, raznovrsnih tematika i stilova čija je poveznica autentični Elemental zvuk - eklektičan i izrazito muzikalan. Na dva CD-a, kroz noseće singlove "Goli i bosi" i "Sve je moje tuđe" uvlače vas u svoj svijet i emocije, taktilno, intimno i organski - tjelesno.

Poslušajte pjesme i kupite CD koji je u nakladi samog benda i naše etikete "383 Records". Kupnjom CD-a izravno podržavate Elemental i naša nastojanja da zadržimo svoja prava.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded