Profile cover photo
Profile photo
Eldee Expo Experts
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
Can't miss this fabulous projects at VIV Europe realised by Eldee Expo Experts bv. We are very proud to present the Haarslev stand!
#exhibition #proud #design #viveurope #vivworldwide

https://lnkd.in/gue7sWe
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Klaar voor de stand? Af!

Eldee zoekt een standontwerper.

Wie ben jij?

- Jij maakt in een handomdraai de vertaalslag van wens naar beeld.
- Jij hebt eigenlijk overal wel een oplossing voor.
- Jij bent niet op je mondje gevallen, maar je bent tegelijk een teamplayer.
- Jij weet wat er speelt in de branche, maar je bent nooit uitgeleerd.
- Jij creëert en presenteert, omdat je potdikkeme trots op je werk bent.

Picture perfect!
Heb je ervaring met stands ontwerpen? Dat maakt het plaatje compleet, dat
zou natuurlijk ge-wel-dig zijn. Zo niet, dan niet getreurd. Een frisse wind is
meer dan welkom. Laat je dus niet ontmoedigen, maar schrijf die brief.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Van 8 t/m 11 mei 2018 vond 's werelds grootste vakbeurs voor de Pet Industry in het Duitse Neurenberg, de Interzoo.

Het event brak opnieuw records en mocht voor het eerst meer dan 2.000 exposanten verwelkomen. Interzoo blijft voor de leveranciers en producenten van huisdierbenodigdheden het beursplatform bij uitstek om hun product- en dienstenaanbod voor te stellen aan hun klanten. Dat blijkt nog maar eens uit het recordaantal inschrijvingen voor de editie 2018. Opvallend is ook dat jaar na jaar de internationale interesse voor de vakbeurs blijft toenemen. Zo lag het percentage buitenlandse deelnemers nooit hoger als nu, namelijk 84%.

Eldee Expo Experts is iedere editie aanwezig om mooie stands te realiseren voor diverse opdrachtgevers.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
18-06-18
8 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Mag het ietsje meer zijn? Check.

Net even wat meer dan de rest. Dat is poespas.
Meer klasse, meer uitstraling. Meer voor de bezoeker, meer rendement voor u.

Meer kan heel bombastisch zijn. Heel rauw.
Maar meer kan ook gevangen worden in het kleinste detail.

Eldee denkt niet statisch. Een stand is meer dan vier wanden. Een stand is een totaalbeleving waar alles klopt.

Maak een afspraak voor een brainstormsessie in onze red room. En laat u omver blazen door uw komende standconcept.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
09-05-18
8 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Tussen alle standbouwprojecten door is Eldee Expo Experts ook actief op het gebied van retail. Zie hier een mooie impressie van Aquaconcept's Showroom waarbij Eldee heeft bijgedragen aan het design en de realisatie.

https://lnkd.in/epxYEHx
Add a comment...

Post has attachment
Thank you @ExhibitorMagazine. ExhibitorLive was a great success! It gave us the opportunity to showcase our full project portfolio and meet new clients and suppliers.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Eldee Expo Experts en Arti’70 starten Joint Venture om samen sterk te staan binnen positieve marktontwikkelingen.

Groeiende vraag naar live communicatie
Met het aantrekken van de economie constateren we een groeiend optimisme bij bedrijven: investeringen nemen weer toe en ook de behoefte om ‘aan de weg te timmeren’ krijgt steeds meer aandacht. Deze toenemende vraag naar exposure bij nieuwe en bestaande relaties leidt ertoe dat ook in beurzenland sprake is van een behoefte aan nieuwe beursconcepten en meer tentoonstellingsruimte. We zien daarom mooie uitbreidingsactiviteiten bij onder andere Amsterdam RAI, Jaarbeurs Utrecht en Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Schaalvergroting noodzakelijk
Niet alleen beursaccommodaties spelen in op de veranderende markt. Ook toeleveranciers oriënteren zich om strategisch in te kunnen spelen op groeiende vraag bij beursorganisaties, beursaccommodaties en bedrijven. Voor Caroline Drost van ELDEE Expo Experts was de behoefte naar vergroting van de slagkracht van het bedrijf reden om op zoek te gaan naar een betrouwbare partner die naadloos moest passen binnen de doelstellingen en filosofie van haar bedrijf. ‘Al snel kwam ik aan tafel bij Arti’70 en tijdens ons gesprek bleek dat de behoefte aan een passende partner ook bij Arti aanwezig was. Eenmaal overtuigd van de kracht van deze combinatie werden afspraken gemaakt die hebben geleid tot een Joint Venture per 1 april jl.’

Slagkracht
‘Door krachtenbundeling zijn onze bedrijven klaar voor een mooie toekomst’ aldus Caroline. ‘Vanuit deze Joint Venture kan de nationale en internationale markt nog beter bediend worden. Schaalvergroting maakt een hoger kwaliteitsniveau mogelijk waarbij we nog meer dan voorheen service op maat kunnen bieden. Ook voor onze werknemers biedt deze samenwerking een positief toekomstperspectief. Met het specialisme van ELDEE en het vakmanschap van Arti’70 kunnen we snel custom made ontwerpen realiseren binnen opgegeven budgetten, maar ook volumebouw realiseren binnen gestelde deadlines. Met een ervaren team van gemotiveerde sales managers, designers, project voorbereiders en timmerkrachten staan we klaar voor iedere opdracht in binnen- en buitenland. Dankzij expertise op elk gebied en het beschikbaar hebben van een groot wagenpark en een ruime productie-, opslag- en voorraadcapaciteit kunnen we voldoen aan de groeiende vraag naar onze mooie producten’.

Geschreven door: Wim Koemans
PhotoPhotoPhoto
24-05-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
http://www.rivierenlandbusiness.nl/magazine/artikel/843/15408/caroline-drost-van-eldee-expo-experts-staat-haar-mannetje-in-standbouwwereld

Eldee Expo Experts is met veertig jaar ervaring één van Nederlands oudste en grootste standdesign- en standbouwbedrijven van Nederland. Sinds tien jaar staat Caroline Drost aan het roer van dit toonaangevende bedrijf. Doordat in de standbouwwereld voornamelijk mannen werkzaam zijn, weet Caroline als geen ander hoe je je als vrouw staande kunt houden in een echte mannenwereld.

Caroline Drost erkent dat er een tekort is aan vrouwelijke medewerkers in haar branche, maar zegt wel dat er een verandering gaande is. "Je ziet steeds meer vrouwelijke schilders en timmermannen en ook in de signing zie ik meer vrouwelijke specialisten. Door alle arboregels is het vandaag de dag fysiek een stuk minder zwaar voor een vrouw om in deze tak werkzaam te zijn, wellicht dat dit een verklaring is voor de toename van het aantal vrouwen in deze branche."

Eldee Expo Experts bestaat momenteel zelfs uit meer vrouwen. "Hier heb ik niet bewust voor gekozen. Het is ook niet zo dat vrouwen per definitie beter in het vak zijn dan mannen. Vrouwen letten wellicht iets meer op de details en zijn soms wat makkelijker in communiceren. Toch vind ik de juiste mix tussen mannen en vrouwen op de werkvloer belangrijk, daarom zijn we momenteel op zoek naar meer mannelijke medewerkers."

Respect
Zelfs omschrijft Caroline Drost zichzelf als een echte 'man' op de werkvloer. "Wanneer er een stand opgebouwd moet worden, is er geen tijd om gezellig te keuvelen. Bovendien ga ik 100 procent voor mijn werk. Vaak ben ik niet om 17.00 uur klaar, maar ga ik nog even door. Ook de weekenden zijn voor mij niet heilig."
Sinds zij zelf moeder is heeft ze nog meer respect voor moeders op de werkvloer. "Als moeder heb je enorm veel verantwoordelijkheden en moet je alles tegelijk regelen. Bij een man is dat toch anders, die trekt over het algemeen makkelijker de deur achter zich dicht wanneer hij naar zijn werk gaat."

Kwaliteit
Inmiddels heeft Caroline 30 mensen in dienst en realiseert Eldee Expo Experts zo'n vijfhonderd stands per jaar. "Wij werken altijd hard, gaan voor kwaliteit en ontzorgen onze klant. Om die reden hebben we waarschijnlijk geen last van de recessie gehad. Binnenkort hopen we zelfs een vestiging te kunnen openen in Duitsland."
Momenteel heeft Eldee Expo Experts diverse vacatures, waaronder voor een salesmanager, calculator en projectvoorbereider. Kijk voor meer informatie:

www.eldee-standbouw.nl
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded