Profile cover photo
Profile photo
Eka Patriargadani
77 followers
77 followers
About
Posts

Post has attachment
King Mango Thai : The Original Juice Mango
Hai! Akhirnya Sambil Jajan bisa posting jajan lagi nih. Kali ini yang bakal kita review adalah Jus Mangga yang kekinian dan lagi booming selama sebulan terakhir ini di Surabaya. Sebenarnya sudah ada beberapa brand berbeda yang menjual Jus Mangga ala Thailan...
Add a comment...

Post has attachment
Murder on the Orient Express (2017)
 Have you seen this movie?  Are you a fan of crime/mystery or detective story? If you're a fan of Detective Conan and Agatha Christie's Novel, I think you should really watch this movie. MURDER ON THE ORIENT EXPRESS Murder on the Orient Express  is a  detec...
Add a comment...

Post has attachment
Long Time No See!!
It's been a while since my last post right? Almost One and half year already passed. Lots of things happened. You could say, that time was my healing time. Yes, I've been healing from something I didn't even know that I've been having it. Then when I learn ...
Long Time No See!!
Long Time No See!!
ekaneechan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Korean Food : Ahjumma's Kitchen
Suatu ketika di hari Sabtu, tiba-tiba rasanya pingin makan makanan korea. Kebetulan sekali ada seorang teman yang minta ditemani makan dan itu makanan korea. Karena di dekat rumah kami berdua ada Korean Resto yang baru buka di Surabaya tepatnya di SPAZIO Te...
Add a comment...

Post has attachment
Random Post just because I've seen you on my Notiification tab
Add a comment...

Post has attachment
Dobuzoo : Feel like a Small Zoo but Cute
hello ~ kali ini mimin bakal nge post pakai bahasa Indonesia aja yaa biar lebih enak kalian bacanya hoho yap kali ini mimin mampir ke cafe lucu di daerah G-Walk Surabaya which is dekat banget sama rumah mimin. akhirnya haha akhir-akhir ini memang Surabaya l...
Add a comment...

Post has attachment
Eka Patriargadani commented on a post on Blogger.
wah iya mbak, berubah dari .com ke .co.id aja berubah semua ranknya :(
enak nggak mbak beli domain di idwebhost? kemaren sempet mau beli biar keliatan sip gitu blognya, tp ada komen2 negatif juga tentang idwebhost katanya suka tiba2 gabisa dibuka lah loadingnya lama lah...
jadi bingung lagi milih wehost yg mana padahal murah hehe
Add a comment...

Post has attachment
Eka Patriargadani commented on a post on Blogger.
peach look good on you! ^^

http://ekaneechan.blogspot.co.id/
Peachy Pink
Peachy Pink
escapesweetest.com
Add a comment...

Post has attachment
Eka Patriargadani commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
Eka Patriargadani commented on a post on Blogger.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded