Profile cover photo
Profile photo
Eivind Jonassen
429 followers -
Særs interessert i alt som omhandler kommunikasjon og kommunikasjonsløsninger.
Særs interessert i alt som omhandler kommunikasjon og kommunikasjonsløsninger.

429 followers
About
Eivind's posts

Post has attachment
With Sera you can lock and unlock your Mac without typing your password by using proximity and bluetooth.

Sera is an iOS app that can lock your Mac automatically when you and your iPhone move away from your Mac. When you return, your Mac could either wake-up and log in automatically, or by touching a key on your keyboard — it’s up to you!

http://eivind.jonassen.info/2016/05/sera-bluetooth-ble-lock-unlock-mac-iphone/

Post has attachment
I litt over to år har jeg holdt på med denne bloggen. I litt over to år har jeg forsøkt å fortelle om teknologi på en måte folk flest kan forstå. I over to år har jeg vurdert om en personlig blogg har vært riktig for å skape kjennskap og kunnskap om hvem SimCom er og hva vi står for. Men nå er det slutt!

Post has attachment
I SimCom har vi utviklet egne løsninger for telekom siden 2009. Siden oppstart har vi sett trender som BYOD, skytjenester og mobilitet komme for fullt. Microsoft Lync er kanskje en av de fremste løsningene som virkelig har fått vind i seilene de siste fem årene. SimCom — som selskap — kan derfor ikke lenger stå urokkelig og rope om viktigheten av åpne standarder.

Post has attachment
Micorsoft gjennomgår store organisatoriske endringer. Windows Phone 7 er på vei ut, og Windows Phone 8 på vei inn. Nå har Microsoft valgt å kutte all støtte for Skype på deres førstegenerasjons smarttelefoner.

Post has attachment
E-post er mange bedrifters primære kommunikasjonsform, men det er sjelden effektivt. E-post er ikke egnet for kommunikasjon — det er kun egnet til å gi informasjon.

Post has attachment
Nesten to år har passert siden jeg startet å blogge nå. Fra dag én hadde jeg responsivt design som gjør at jeg kunne tilby samme innhold til mine lesere på tvers av enhetene de benyttet. Samtidig synes jeg designet begynte å bli litt kjedelig og traust — jeg bestemte meg derfor for å gjøre en endring.

Post has attachment
Da har jeg endret utseende på #bloggen. Litt friskere enn tidligere — hva synes du? http://bit.ly/UVNiVa

Post has attachment
Etter SimCom lanserte skyløsninger for telefoni mot slutten av April har vi fått flere nye kunder. En av dem er Uponor som tidligere hadde en ren mobil løsning hvor de følte at servicegraden ovenfor deres kunder var blitt for dålig. Les mer om historien eller ta kontakt med oss i SimCom — https://www.simcom.no/uponor/
Photo

Post has attachment
Om ikke lenge skal jeg ta ut deler av pappapermen jeg har i vente og det er derfor på tide å søke til NAV dersom jeg skal få søknaden godkjent før pappapermen skal starte. 

Post has attachment
Til tross for løfter om fleksibilitet fra flere tjenesteleverandører, opplever mange bedrifter at deres skytjenester krever en form for binding. Nå utfordrer vi i SimCom de største leverandørene, og lanserer en helt ny skyløsning uten binding og gebyrer.
Wait while more posts are being loaded