Profile cover photo
Profile photo
Eina Md Ali
477 followers -
SIHAT itu nikmat, CANTIK itu perlu
SIHAT itu nikmat, CANTIK itu perlu

477 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Planner 2019 dari LuvreCare
Start tahun lepas Eina dah ada planner untuk tulis segala nota, rekod perbelanjaan atau apa-apa yang berkaitan la. Tujuannya supaya kerja harian lebih teratur. Tapi awal-awal jer rajin menulis, lepas tu dah macam biskut chipsmore dah (kejap ada kejap tak ad...
Add a comment...

Post has attachment
Set Hamil Shaklee Lengkap
Lately ni ramai yang tanya Eina Set Hamil Shaklee. Set Hamil Shaklee Mostly, ada masalah HB rendah, kurang bertenaga, lenguh & sakit-sakit badan dan macam-macam masalah lain. πŸ˜– Ibu mengandung memang macam tu kan, itu memang normal. Eina dulu pun pernah ala...
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni ESP : Kulit Lebih Cerah
β€œPutihnya kulit awak ni” Senyum lebar, bila ada makcik tegur kita macam tu πŸ˜‹ Maybe ini adalah salah satu kesan Eina konsisten ESP sejak 6 tahun yang lalu ☺️ Ramai yang dah mengaku, kulit semakin cerah selepas amalkan ESP. Jom lihat Testimoni ESP: ESP memba...
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni Vivix Untuk Kulit Cantik
Testimoni Vivix Untuk Kulit Cantik Β  Vivix merupakan rumusan hebat AWET MUDA atau ANTI-AGING. VIVIX juga
dirumus khas untuk memperbaiki sel-sel tubuh kita yang telah rosak.
Organ terbesar kita adalah kulit, memperbaiki kulit seolah-olah
memperbaiki selur...
Add a comment...

Post has attachment
Personal Coaching Bersama Mentor Master Nadiah Suhaidi
Sabtu lepas berpeluang laga pipi dengan ex-housemate masa zaman bujang dulu, hehe Dulu duduk serumah, jarang bersembang sebab tak berapa rapat sangat, lepas tu jarang jumpa & satu lagi sebab duduk bilik lain-lain. 😁 Tapi sekarang jadi rapat asbab berbisnes...
Add a comment...

Post has attachment
Atasi Kulit Kering di Musim Panas
Kalau kurang minum air waktu musim panas macam sekarang ni, memang kulit jadi kering kan? Duduk dalam rumah pun, terpaksa on aircond sebab tak tahan berbahang panas. Dah la terasa bahang panas, bila on aircond bertambah keringlah kulit tu 😏 Tidur malam pun...
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni Eyebag & Garis Halus Berkurang dengan Youth Eye Treatment
Eina nak share testimoni Eina sendiri dengan Youth Eye Treatment ni ya. Sebelum tu, Eina senaraikan sikit fungsi Youth Eye Treatment ni secara ringkas ok. πŸ‘πŸ‘ Mengurangkan penampilan garis halus dan kedutan di sekeliling mata πŸ‘πŸ‘ Mengurangkan sembap dan l...
Add a comment...

Post has attachment
ESP & Performance Drink Menyegar dan Menghilangkan Dahaga dengan Segera
Cuaca panas ni, selalu jer rasa haus kan? So, hari ni Eina breakfast dengan ESP + Performance Drink Orange plak.πŸ˜‹ Selain bantu tambah tenaga dan mengenyangkan, Performance Drink ni juga bantu membekalkan bendalir dan elektrolit juga bantu cegah penyahidrat...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded