Profile cover photo
Profile photo
Eilie Telecom
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Wil je snel en stabiel internet voor je bedrijf, maar is glasvezel of (coax)kabel geen optie? Dan is er nu Eilie Zakelijk 4G. Nu al vanaf €90,- per maand. Lees er alles over op: https://www.eilie.nl/eilie-zakelijk-4g/.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Iedereen weet het nog wel: zodra we de grens overgingen en verbinding maakten met een buitenlandse provider dan werden er andere tarieven in rekening gebracht voor het gebruik van mobiel internet, bellen en sms. Per 15 juni 2017 zijn deze roamingkosten eindelijk afgeschaft! Eilie stelt zelfs helemaal geen maximum aan het aantal gigabytes dat mag worden verbruikt vanuit de nationale bundel zoals T-Mobile en Tele2 wel hebben. Voor meer informatie; https://www.eilie.nl/eindelijk-dataroaming-is-afgeschaft-lees-hier-voordelen/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nieuw: bellen via Google Chrome!

Als bedrijf wilt u uiteraard overal en altijd kunnen bellen, via elk device. Maar ook andersom: klanten moeten ook u overal kunnen bellen, goed bereikbaar zijn maakt het verschil. Met onze telefonie-oplossing via de webbrowser Google Chrome is uw telefonie 100% flexibel ingericht. Ook hoeft u geen software te downloaden en te installeren. Uiteraard kunt u bellen via uw bestaande telefoonnummers. Lees verder!

https://www.eilie.nl/zakelijk-bellen-webbrowser-google-chrome/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Het afgelopen jaar stond voor mij volop in het teken van de introductie van WeSeeDo: een tool die haarscherpe videogesprekken via de webbrowser verzorgt, zonder dat je daarvoor software hoeft te downloaden (op basis van WebRTC techniek). Online ondernemers kunnen met WeSeeDo hun webcare flink verbeteren, zo is gebleken. Zichtbaar contact met klanten geeft vertrouwen en vergemakkelijkt een online aankoop. WeSeeDo is er niet alleen om e-commerce een boost te geven. Het afgelopen jaar heeft bijvoorbeeld ook de gemeente Groningen enthousiast kennisgemaakt met de talrijke mogelijkheden van WeSeeDo. Dit enthousiasme heeft er mede toe geleid dat we de toegankelijkheid van WeSeeDo nog verder hebben geperfectioneerd. Je kunt WeSeeDo tijdens kantooruren zelf proberen op https://www.weseedo.nl of bekijk deze korte video: https://lnkd.in/gSBKAxs
Add a comment...

Post has attachment
WeSeeDo krijgt ook internationaal steeds meer aandacht. Inmiddels hebben we ook een profiel binnen de wereldwijde WebRTC index! WeSeeDo is gerealiseerd met behulp van het revolutionaire WebRTC: een techniek die razendsnelle en veilige spraak en videocommunicatie via de webbrowser mogelijk maakt. Probeer WeSeeDo tijdens kantooruren op https://www.weseedo.nl!Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kerst is een periode van terugblikken, maar vooral van vooruitkijken naar de toekomst.

Namens het hele team van Eilie, wensen wij een ieder een inspirerende kersttijd en een positief 2017.

Eilie begroet u graag het komend jaar weer waarin wij graag voor u klaar staan.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
We zijn met WeSeeDo volop in ontwikkeling. Na de succesvolle beurs (Promotiedagen) in Groningen en een nieuwe website werken we nu ook aan een nog betere online presentatie. Naast een nieuwe startbutton zijn nu ook de schermen nog mooier en gebruiksvriendelijker gemaakt. Klik tijdens kantooruren gerust eens op de startbutton op www.weseedo.nl en laat je verrassen door de mogelijkheden en de videokwaliteit. Geen camera op je PC? Geen nood! Er start automatisch een chatsessie. Doen dus
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Recent heeft de Groninger wethouder Joost van Keulen (o.a. Innovatie) onze nieuwe online videotool WeSeeDo officieel gelanceerd. Met WeSeeDo kunnen bedrijven eenvoudig realtime video toepassen binnen hun digitale communicatiestrategie.

Wethouder Van Keulen is zeer enthousiast over WeSeeDo en ziet grote (sales) kansen voor alle branches, zeker ook voor de vele webshops en callcenters die Groningen telt. Hij beaamt dat realtime online communicatie steeds meer de norm wordt. Inmiddels hebben we de eerste licenties verkocht en lopen er diverse pilots.

Zou je WeSeeDo zelf eens willen ervaren, dan kan dit tijdens kantooruren (09:00/17:00 uur) bij ons op de website: https://www.eilie.nl. Mocht je interesse hebben in een vrijblijvende pilot, dan mag je uiteraard contact met ons opnemen!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
"Stel je eens voor dat je vanuit je luie stoel je makelaar live wilt zien en spreken zonder er naartoe te gaan. Dat kan op korte termijn via WeSeeDo. Een door het bedrijf Eilie (https://www.eilie.nl) uit Groningen bedacht concept."

Zeer recent is Iebele Otten, eigenaar van Eilie, geïnterviewd door een journalist van RTV Noord. Dit heeft geresulteerd in een fraai artikel dat de mogelijkheden van ons product WeSeeDo uitstekend weergeeft. Realtime communicatie wordt de norm:
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded