Profile cover photo
Profile photo
Eigen Huis Hongarije
21 followers -
Hongarije: een vakantie- en woonland waar u zich snel thuis zult voelen
Hongarije: een vakantie- en woonland waar u zich snel thuis zult voelen

21 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Nieuwbouw! 39.500,- euro k.k. - Leuke vakantiewoning in het buitengebied van Midden Hongarije. Het huis beschikt over een living, keuken, drie slaapkamers en een badkamer. Het vakantiehuis heeft een uitzonderlijk grote en brede veranda, leuk voor feestjes en barbecue. Op het perceel is gezien de ligging veel privacy.

Neem voor meer informatie contact op met onze makelaardij in Hongarije. Ga voor nu naar onze website voor het actuele Hongaarse huizenaanbod:
https://eigenhuishongarije.nl/luxe-vakantiehuis-hongarije/

Post has attachment
Renovatie-project op toplocatie. Buiten het dorp en toch officieel binnengebied. Alle mogelijkheden, ook voor de buitenlander. Benedenverdieping zijn twee appartementen van 139 m2. Boven een gigantische zolder. Het dak is nieuw en 95% van de muren is in orde. Voor de rest dient alles naar eigen smaak en wensen gerenoveerd te worden. Het betreft een top-locatie in de Stierenvallei: een Natura 2000 natuurgebied. Er mag buiten dit perceel niet gebouwd worden. De overige villa's in de vallei zijn allemaal Natura 2000. De eigenaren daarvan mogen niet bij bouwen. Het perceel van dit object kent deze beperkingen niet en er zijn voor bijvoorbeeld chaletbouw bouwvergunningen aan te vragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze makelaardij of direct met de eigenaar.

Ga voor meer info naar info-website met video en artikel over het gebied dat recentelijk gepubliceerd was in Hongarije Magazine Most Magyarul:
http://huistekoophongarije.nl

Vastgoed op onze website:
https://eigenhuishongarije.nl/boswachtershuis-natuurgebied-mecsek/

Post has attachment

Post has attachment
TOP AANBOD! Bed and Breakfast locatie te koop. Twee luxe vakantiewoningen, groot zwembad, sauna en een gerestaureerde woonboerderij als beheerderswoning. Op het perceel bevinden zich verder een moderne zomerkeuken, schuur, berging, parkeerplaats, meerdere (overdekte terrassen, kampvuurplaats, fruitbomen en een wijngaarde. Er is voldoende mogelijkheid tot uitbreiding door de bouw van chalets op de mini-camping. Eventueel is het buurperceel ook te koop.

https://eigenhuishongarije.nl/bed-and-breakfast-camping-zwembad-in-hongarije-te-koop/

Post has attachment
Mooi huis voor een hele mooie prijs. Een buitenkans. Het betreft een vrijstaande bungalow met terras, zwembad met overdekt terras, stallen, extra bergruimte, carport en 4.000 m2 eigen grond bij de woning. Een deel van de grond is bouwgrond voor de realisatie van bijvoorbeeld een gastenverblijf. De gezellige studentenstad Pécs is slechts een kwartier rijden.

https://eigenhuishongarije.nl/nieuwbouw-bungalow-zwembad-baranya-hongarije/

Post has attachment
Droomt u en wil u uw droom op korte termijn realiseren?
Nu 3 van de mooiste Bed and Breakfast locaties in Hongarije uit ons aanbod. Drie droomlocaties waarbij u direct kunt starten met verhuur van vakantiewoningen en (mini)camping. Interesse? Neem vrijblijvend contact op met onze makelaars in Hongarije. Zij kunnen op basis van uw wensen één of meerdere objecten adviseren.

Ga voor meer informatie naar:
https://eigenhuishongarije.blogspot.hu/2017/05/bed-and-breakfast-kopen.html

Post has attachment
POESTA-KNALLER! Leuk boerderijtje te koop bij de toeristische plaats Bugac voor slechts 11.500,- euro. Alles erop en eraan. Wordt met houtkachel, meubels en keuken verkocht. Direct te betrekken. Naast het huis is nog een zomerkeuken en voor klussen buiten een buitentoilet.

Ga voor meer informatie naar:
https://eigenhuishongarije.nl/vrijstaande-tanya-bugac-hongarije-te-koop/

Post has attachment
Op de website www.huistekoophongarije.nl staat ook het artikel over de Stierenvallei in Most Magyarul Hongarije Magazine van voorjaar 2017, nummer 78.

Post has attachment
NU IN HET LENTE-NUMMER VAN MOST MAGYARUL! HONGARIJE MAGAZINE:

Toeristische landkaart 2017 – het schiereiland Tihany – Fietsen langs de Donau, diverse vastgoedtips – Evenementen in Hongarije – Kunst en Cultuur - en nog veel meer zoals Nationaal Park Stierenvallei, Concertagenda en columns Leven op het platteland en Mr Hungary vertelt.

Bestel een jaarabonnement met actiecode: EIGENMAGYARUL en maak gebruik van 15% korting.
Actie geldt tot 1 juli 2017.

Vraag speciaal naar het Lente-nummer van 2017! Maak gebruik van onderstaande contactmogelijkheden of vul het webformulier in: http://www.mostmagyarul.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=173

Adverteren? Dat kan.
Bestel uw advertentie voor het zomernummer van Most Magyarul! Vergeet niet te vragen naar de gratis link naar uw website op een Startpagina van Sanoma na keuze. U wordt dan ook beter gevonden wanneer men u zoekt via Google en Bing zoekmachines.
Wilt u een heel jaar in Most Magyarul, dan is het 4 advertenties plaatsen en 3 betalen. Vraag ook dan naar de gratis vermelding op de Sanoma Startpagina's. Adverteer nu in Most Magyarul Hongarije Magazine door een e-mail te sturen naar info@hongarijemagazine.nl of info@mostmagyarul.nl of vul het webformulier in: http://www.mostmagyarul.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=175&Itemid=242
Photo

Post has attachment
Gaat u op huizenjacht in Zuidwest Hongarije? Huur voordelig een vakantiewoning in Váralja! Gastvrouw Ria heet u van harte welkom in Hongarije Gastenverblijf Het Juweeltje. Twee luxe vakantiewoningen met groot zwembad en sauna. In het dorp zijn talloze wijnhuisjes en in een straal van 10 kilometer 10 restaurantjes. In een straal van 50 kilometer 8 thermaalbaden. Kortom: voor een vakantie of huizenjacht verblijft u in één van de luxe vakantiewoningen van Hongarije Gastenverblijf!

Ga nu direct naar: www.hongarijegastenverblijf.nl

http://hongarijegastenverblijf.nl
Wait while more posts are being loaded