Profile cover photo
Profile photo
Eigen Huis Hongarije (Kopen zonder makelaar)
Eigen Huis Hongarije
Eigen Huis Hongarije
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Per 1 december 2018 stopt Eigen Huis Hongarije als makelaardij in Hongarije. We nemen daarbij helaas afscheid van ons Nederlandstalige aanspreekpunt Vincent Eggermond die sinds begin 2016 voor ons werkzaam was en advocate Dr. Németh Timea. Voor uw juridische vragen en het opstellen van koopcontracten kunt u blijvend terecht bij advocatenkantoor Dr. Németh Timea in Dombóvár aan de Ady Endre utca (straat) 6, rechts van appartementen-complex Ady Endre 6, naast Restaurant Fortuna.

Het stoppen van onze makelaardij hebben we eind oktober aan onze klanten bekend gemaakt. Deze waren teleurgesteld, wat wij zien als een mooi compliment. Om onze klanten tegemoet te komen, is vanaf die datum direct contact met huiseigenaren mogelijk. Uiteraard hebben we vooraf aan de publicatie van contactgegevens daar schriftelijk toestemming voor ontvangen. Alle informatie over het kopen van een huis in Hongarije en emigratie blijft op de website van Eigen Huis Hongarije http://www.eigenhuishongarije.nl staan. Mocht u daarna nog vragen hebben, dan kunnen de betreffende huiseigenaren u verder informeren.

Wij bedanken al onze klanten, supporters en goede vrienden voor alle mooie jaren die wij met u nooit meer zullen vergeten. Onze hartelijke dank daarvoor.
Photo

Post has attachment
Hongarije Plaza was opnieuw een prachtig evenement, met alle artiesten, muziek, workshops, spreekbeurten, informatie-markt en lekker eten was het opnieuw een gezellige drukte. Pianiste Valentina Tóth opende samen met de Hongaarse consul Hongarije Plaza 2018 (29 september). De piano was gesponsord door Eigen Huis Hongarije. Dank aan Wim Kersbergen voor het uitgebreide fotoverslag.

Lees meer op onze informatie-pagina over deze bijzondere dag:
https://eigenhuishongarije.nl/hongarije-plaza/

Tot ziens in Hongarije.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
06-10-18
11 Photos - View album

Post has attachment
Sfeervolle authentieke Zwabenboerderij te koop in de Valleienstreek. Slechts zes minuten van winkelstad verwijdert. In een straal van 50 kilometer zeker tien thermaalbaden. Kortom topper.

Direct meer informatie:
https://eigenhuishongarije.nl/authentieke-zwabenboerderij-hongarije/

Bekijk alle objecten die zonder makelaar te koop zijn. Alle informatie voor het kopen van een huis in Hongarije staat op de website van Eigen Huis Hongarije.

Post has attachment
Kom na het kopen van een huis in Hongarije naar Hongarije Plaza om uzelf te laten onderdompelen in de Hongaarse cultuur en levensstijl. Diverse concerten, muziek, workshops, spreekbeurten en een informatiemarkt! Thema's: cultuur, gastronomie, toerisme en zakendoen.

Direct meer lezen!
http://www.hongarijeplaza.org/

Eigen Huis Hongarije sponsort de officiële opening en het optreden van de Hongaarse pianiste Valentina Tóth.
Photo

Post has attachment
Mediterrane vakantie-villa met zwembad in Nagybajom, Zuidwest Hongarije te koop:
https://eigenhuishongarije.nl/luxe-vakantie-villa-zwembad-hongarije/

Een huis zoals u het verder niet zult tegenkomen in Hongarije. Het huis ademt een mediterrane sfeer en is gezien de liggen de uitvalsbasis voor een onvergetelijk leuke vakantie in Zuidwest Hongarije.

Het huis is geschikt als vakantie accommodatie voor maximaal 12 personen en zeer geliefd bij families met kinderen. De recensies die sinds juli 2006 verkregen zijn, laten steeds terugkomende huurders zien. Het huis heeft een goed rendement uit de verhuur.

Post has attachment
https://eigenhuishongarije.nl/bed-and-breakfast-wijn-wellness-balaton/

149.000,- euro - Leuke locatie voor het ontwikkelen en uitbaten van een Bed and Breakfast of vakantie-verhuur in een mooie landelijke setting. Bestaande uit zes vakantiewoningen, een beheerdershuis en een wijnhuis met interessante thema's: wijn, wellness en thermaalbaden.

Post has attachment
Jesse Pinster van BNR Nieuwsradio was op bezoek bij de Vlaamse Kurt en Tine te Váralja om te onderzoeken waarom er zoveel Nederlanders en Belgen naar Hongarije emigreren. Voor de prijs van een rijtjeshuis koop je in Hongarije een B&B met zwembad, sauna, twee gastenverblijven, wijngaard en woonhuis.

https://eigenhuishongarije.nl/woonland/televisie-programmas-hongarije/bnr-nieuwsradio/

Gastheer Kurt en gastvrouw Tine heetten u van harte welkom bij Gastenverblijf Hongarije te Váralja, Zuidwest Hongarije (Baranya, Tolna, Somogy).
BNR Nieuwsradio
BNR Nieuwsradio
eigenhuishongarije.nl

Post has attachment
Het was weer mooi vliegen boven de Stierenvallei in Hongarije. De lente komt er aan, maar tot die tijd slapen de bossen.

Ook wonen en/of ondernemen in de Stierenvallei? Er is nog één plekje te koop. Ga naar de website: http://huistekoophongarije.nl

Het object is te koop zonder kosten makelaar, maar u wordt in de Nederlandse taal geholpen bij de aankoop.
Photo

Post has attachment
Vandaag sloeg ik de krant (Algemeen Dagblad) open en las dat steeds meer Nederlanders het land Hongarije als hun woonland verkiezen. (Zie afbeeldingen bij dit bericht)

Het bericht staat in het Algemeen Dagblad en diverse streekkranten met een totale oplage van 3.500.000 !!!
Photo
Photo
09-11-17
2 Photos - View album

Post has attachment
RTL-Nieuws was in Hongarije en ontdekte de massale toestroom van Nederlanders en Belgen naar Hongarije. RTL-correspondent voor Hongarije, Eveline Rethmeier, was in Csemö en sprak daar met diverse Nederlanders met een eigen #huis in #Hongarije.

"Met name de afgelopen jaren is de toestroom van Nederlanders en Belgen sterk toegenomen. Nederlanders zijn Nederland beu. Ook is het leven in Hongarije veel goedkoper dan in Nederland", zo verklaard een makelaar.

Binnenkort is de reportage te zien op het Half Acht Journaal van RTL-Nieuws.
Uitzending gemist? Bekijk de uitzending dan op:
https://eigenhuishongarije.nl/woonland/televisie-programmas-hongarije/rtl-nieuws/
Photo
Wait while more posts are being loaded