Profile cover photo
Profile photo
Eeca Shyaa
143 followers -
Not all those who wander are lost!
Not all those who wander are lost!

143 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
July 2018 Throwback
Let's do this. July ain't really being good to me this time. Biasalah kehidupan kan. But I still appreciate every single thing that happened throughout my life cause gratitude is important, of course. I've been keeping the memories in my journal and I want ...
July 2018 Throwback
July 2018 Throwback
eecashyaa.com
Add a comment...

Post has attachment
How To Design Your Flower Shop
Designing your flower shop will play an important role in your florist business. The way you design your flower shop will create the image of you, yourself, as the owner and what type of flower shop you have. A florist in Singapore makes sure that their sho...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Semak Baki Tunggakan PTPTN Secara Online
Semalam lepas kemaskini maklumat pendapatan pinjaman PTPTN aku rasa macam ragu-ragu nak bayar. Haritu dah settle bayar tunggakan then aku start bayar macam biasa. Langsung tak miss sebulan pun. Tapi tahun ni aku ada skip few months atas sebab tertentu. Dah ...
Add a comment...

Post has attachment
Of Journey To Haneul Park
Datang sini cuma ada satu hajat je. Semata nak photoshoot between the lalang. Kawan aku lah yang over eksaited. Dah buat research bagai then tibalah masa ke destinasi yang diidamkan sangat. Aku tak sangka macam mana kami boleh miss info tentang Haneul Park ...
Add a comment...

Post has attachment
Of The Love Locks At Namsan Seoul Tower
Padlock ni kalau sebiji tak cantik pulak. Ramai-ramai punyalah wow gitu. Selain dari kegunaan untuk lock bagasi, lock pagar, lock pintu dan sebagainya, boleh juak polah jadi perhiasan. Asal jangan guna padlock nok sik kacak ya ajak memang sik kacak lah juak...
Add a comment...

Post has attachment
Under The Weather
Hari ni masuk hari keenam aku sakit. Hebat. Tak pernah aku sakit lama sangat macam ni. Mula dari petang sabtu aku kena serang migraine. Reason sebab aku terlampau berpanas siang hari tu. Drive dari kedai ke sekolah adik aku then terpaksa hadap jem lagi dah ...
Under The Weather
Under The Weather
eecashyaa.com
Add a comment...

Post has attachment
Raya 2018 Memory
This post gonna be about a happy Raya 2018 memory; the best I've ever had. Tak pasti kalau ada yang lagi best sebelum ni tapi aku tak ingat. Since keluarga aku memang jarang beraya so agak susah jugaklah nak korek keluar memori raya yang ada. Rasanya sejak ...
Raya 2018 Memory
Raya 2018 Memory
eecashyaa.com
Add a comment...

Post has attachment
Back For Good
Hello, lovelies! I'm back after missing for months. Life aku taklah busy sangat. Cuma mood nak blogging tu dalam keadaan koma. Aku harap lepas entri ni akan ada lagi entri-entri seterusnya. Ada banyak benda aku nak kuburkan dalam blog. Tapi entah kepayahan ...
Back For Good
Back For Good
eecashyaa.com
Add a comment...

Post has attachment
Day Trip And Guide To Pocheon Art Valley
Minggu lepas aku dan kawan rapat aku berpeluang ke Pocheon Art Valley. Plan awal sebenarnya nak ke Nami Island. Tapi tukar plan memandangkan kawan aku teringin betul nak photoshoot disana. Nak selfie katanya. Hiks. Pocheon Art Valley ini salah satu filming ...
Add a comment...

Post has attachment
Lets Check Out Mahkota Hotel Melaka On Traveloka
Rindu Melaka. Tengah kemas folder dalam laptop ada terjumpa pulak gambar masa day trip ke Melaka dulu. Tapi sayang sebab datang sana tak sempat nak buat apa pun. Hanya empat lawat beberapa tempat bersejarah yang terkenal. Trip yang kurang seronok sebab tak ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded